Ditaedi dobrodosla. I ne brini zato smo tu da se druzimo i pomognemo. Sto se tice tvog OGTT i GUK profila ne cini mi se to tako lose. Sve ce to biti OK. Blizu ste vec 😊
Piba zao mi je sto te to sve snaslo. Ja imam neke kao bolove i to ali nista slicno tvojima pa se svejedno uspanicim... Ali bit ce to dobro. Bebi je vec veliki.
Jelena bravo za pregled i veliku curu ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ditaedi dobro nam došli! Iskreno ne zvuče mi tvoje vrijednosti kao gestacijski, ali dobro. Nekad doktori znaju malo pretjerati. Imaš još malo do kraja pa ćeš to izdržati :)
Mea super su kolica, spremni ste!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Alexandra i Jelenas, pa slažem se sa vama. Baš zato si i mjerim šećer tokom 2 dana da raspravim malo to sa njom, jer mi nikako nije jasno. A kad sam bila u bolnici u trudničkoj na pregledu i kod privatnika kad idem, nitko mi od njih nije ništa komentirao za šećer, al zato ginekologinja mi samo stres stvara, nepotrebni. Znam da sam na kraju, al baš zato si mjerim šećer, da raspravim rezultate sa njom. A vidjet ću šta će mi sutra reći. Bitno da je malac dobro, još malo ću izdržati.
Mea, super za kolica, mi isto čekamo naša već mjesec dana, trebala bi nam doći ovaj tjedan. Jedva čekam
Bokic cure :)
Evo meni je isto puno jednostavnije tu forum nego whatsapp grupa , tamo bas ne stignem pohvatat nista 🙈
Nelacestitke od srca ❤️❤️❤️
Cestitam i curama na punim tjednima
I sretno cure danas na pregledima 🥳🥳🥳
Ja sam oprala i popeglala svu robicu i lagano se spremam ako me nesto uhvati 🙈 ja stalno govorim da koliko svega toga, skracen cerviks , otvorena za prst da du nakraju morat na indukciju , muz tvrdi da cu rodit prije nove godine 😂😂 vidit cemo 🙊 ja SKORO pa spremna :)
Dali neka cura zna kako ide sa epi u Riječkom rodilistu? Daju bez problema ako pitas ?
Hej,da ako nisi previse otvorena. Ja sam svaki put pitala al sam presla vec tako da anesteziolog ne bi ni stigao do mene😂
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Jelena bome velika tvoja curka, neka je! Super za pregled male skrivacice
Mea super su kolica! Vidim pomalo se sve priprema!
Piba kako te tocno boli? Bas cijeli trbuh ajmo rec od ispod cica do ispod pupka ili kako? Vjerujem da ti je tesko, ali gle, ti si sad vec u finisu! Jos malo!
Ditaedi dobro nam dosla! Ni meni bas ne zvuci kao gestacijski. Bezveze samo plase
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Schinin drago mi je da nas nisi zaboravila. Bas si zena zmaj i svaka ti cast na tome
Piba bas mi je zao sto su te kontrakcije tako zezale. Sad si bolje?
Jelenas ima vremena za okret na glavicu, rano je jos da se zabrinjavas. Cestitam na super pregledu.
Ditaedi dobrodosla. Super mi je ovaj forum jer cure pomognu oko svega i bas sam im zahvalna.
Ako ti nije nista preko granica tj referentnih intervala onda nemas gest. dijabetes. Al svakako ti provjeri to sa svojom doktoricom jer ce te, kad dodes za koji tjedan u trudnicku ambulantu, pitati vjerojatno jel imas ili ne i najbolje bi bilo da im znas tocno odgovoriti.
S isto kg smo krenule, evo ja skupila +21kg do sad al osim trbuha sam se samo malo popunila tamo gdje je falilo:) nadam se da ce ti do kraja biti sve lijepo uredno kao i do sad!
Meaa taman na vrijeme! Super su kolica. Jel sad onda moze malena van?
Bela kod Confused ti fali kvacica da je rodila. Nadam se da ce nam se cure malo javiti da cujemo kako su se snasle s bebicama.
A cekamo i nove bebice. Koja ce svoju prva potjerat van? 😂😂😂
Mi smo danas bile na pregledu, valjda sam zaboravila javit kad sad idu redovno jednom tjedno tj svaki ponedjeljak.
CTG je ok, beba je spavala jer ja nisam prije nista jela ni kretala se vec sam samo izletjela iz auta ispred bolnice i direkt u TA. A toliko brzo sam bila na redu da nisam stigla pojest krafnu koju sam ponjela. Prije pregleda bila sam po drugu dozu cijepiva tako da danas ocekujem temperaturu. Drzite 🤞 da ipak ne bude!
Tlak je dobar, s kilama sam na +21 al me drame oko tog. Uzv opet nisu radili pa nemam pojma za mjere i polozaj. Al vj danas nije bilo guzve na Merkuru jer su bas stancali bez uzv.
Trudova jos nema i ne otvaram se jos al na nalazu pise: kontrola za tjedan dana ukoliko porod ne pocne ranije :)
Znaci, sljedeci pregled 6.12.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jelena bome velika tvoja curka, neka je! Super za pregled male skrivacice
Mea super su kolica! Vidim pomalo se sve priprema!
Piba kako te tocno boli? Bas cijeli trbuh ajmo rec od ispod cica do ispod pupka ili kako? Vjerujem da ti je tesko, ali gle, ti si sad vec u finisu! Jos malo!
Ditaedi dobro nam dosla! Ni meni bas ne zvuci kao gestacijski. Bezveze samo plase
Ne, ne cijeli trbuh. Samo donji dio gdje su jajnici. Ono bas kako trudovi bole 😬
Ja sam mislila da trudovi bole skroz oko maternice, koja je sad skoro zauzela cijeli abdomen 😶
Prva mi je trudnoća pa nemam pojma 😑
-
Ulazim u 3.tjedan otkad ne radim. Procitala sam cijeli internet i pogledala cijeli netflix. Bar imam takav osjećaj. Vrijeme je uzas i izludit cu bez setnje. Nekidan sam po najgoroj kiši setala po kvartu samo da nisam kuci. 😂 U centre mi se ne ide. Nekako mi je draze online napuniti kosaricu (i sad moram nekoga loviti da mi ode na poštu po paket jer nemam covid potvrdu 😂).
Od dosade bi sad kitila bor i radila kolače. Doduše, kad muž dođe s posla pa zalegnemo pod dekicu, prođe me volja 😁
-
Enivej, citam kako beba sad spava cca 15h u danu i mislim da imam bebu na baterije. Pa ciiiijeli dan ona se vrti i lupa i sta vec sve ne. Uzivam u tome jer jos nisu stigla rebra na red 😄 al zanimljivo. Jos uvijek uzivam u trudnoci, tesko mi je zamislit da cu uskoro navijati za pocetak poroda 😄😄
33👩❤️👨32
Jutro svima ❤
Kod mene opet grozna vecer i noć. Sinoć oko 8 počele kontrakcije, ali ono samo odjednom mi se stvrdne trbuh i počne boliti. Ali, da oprostite na izrazu jučer je bas bolilo za popizdit.
Krenula sam jučer mjeriti i skuzim da su kontrakcije na svake 2, 3 minute, znači toliko sam se prepala da mi je samo još gore bilo.
Popila spasmex, normabel, otusirala se i doslovno bila na stand by-u da li ću ostati doma ili ići u bolnicu. Nakon sat vremena se smirilo i popustilo ali cijelu noć sam slabo spavala i imala bolove.
Sutra sam 35 tjedana pa hajde da bar to docekamo, a onda i kontrolu u srijedu.
I evo, opet ja samo kukam, oprostite :(
O zeno moja. Al dobro je sta se smirilo nakon sta si popila tablete. To je dobar znak. Kako si sad? Jel sad boli? Ma izdrzat ces ti još ne sekiraj se😘😘😘😘
Ma valjda je, kažu svi da se pravi trudovi ne mogu zaustaviti s tusiranjem, normabelom. Ali ja više ne znam kad moram u bolnicu, a kad mogu doma ostati. Bas sam na rubu živaca. I jako zavidim curama koje su aktivne i sve pripremaju za bebice isto kao što se divim svima onima koje moraju mirovati. Mislim da mi nikad u životu ništa nije bilo ovako psihički teško kao ovo.
Ma sve znam i virujem kako ti je. Evo meni za tjedan dana 2 miseca mirovanja i luda sam već lagano. Zivcana non stop. Kad na tv-u vidim ljude kako setaju razbila bi tv. Eto dokle sam došla. Al proc ce ovo brzo. I da rodiš za koji dan, na konju si. U extra si tjednima i jako puno cura upravo u tvojim tjednima i rodi. Tako da misli ba to da ce sve bit dobro. Proc ce ovo naše lezanje brzo. 😘😘😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ja sam mislila da trudovi bole skroz oko maternice, koja je sad skoro zauzela cijeli abdomen 😶
Prva mi je trudnoća pa nemam pojma 😑
-
Ulazim u 3.tjedan otkad ne radim. Procitala sam cijeli internet i pogledala cijeli netflix. Bar imam takav osjećaj. Vrijeme je uzas i izludit cu bez setnje. Nekidan sam po najgoroj kiši setala po kvartu samo da nisam kuci. 😂 U centre mi se ne ide. Nekako mi je draze online napuniti kosaricu (i sad moram nekoga loviti da mi ode na poštu po paket jer nemam covid potvrdu 😂).
Od dosade bi sad kitila bor i radila kolače. Doduše, kad muž dođe s posla pa zalegnemo pod dekicu, prođe me volja 😁
-
Enivej, citam kako beba sad spava cca 15h u danu i mislim da imam bebu na baterije. Pa ciiiijeli dan ona se vrti i lupa i sta vec sve ne. Uzivam u tome jer jos nisu stigla rebra na red 😄 al zanimljivo. Jos uvijek uzivam u trudnoci, tesko mi je zamislit da cu uskoro navijati za pocetak poroda 😄😄
Mene za sad jedino boli desna prepona pa kad pocne nesto drugo bolit ja cu znat da su to trudovi... nema valjda sto drugo bit u ovim tjednima 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
A moja beba ti je konstantno spavala kad smo bili na uzv, a micala se. Evo i danas na ctg-u, ja gledam u trbuh i ona se mice, a meni tamo govore da spava i da ju trebaju malo prodrmat 🙈
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji