Thanks Bela! A baš je mali zafrkant!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nyssa još malo izdrži! Bit ćeš dulje sa svojom bebom doma na porodiljnom ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hej cure,
Jelena hvala na info, još sam u izolaciji pa ne mogu po dućanima, budem se idući tjedan zaletilla, valjda se neće prodati. Online je sve rasprodano!
LadyD za sina nemam pametan savjet osim da će za god, dvije to već biti odrasla osoba i nadam se da će se situacija promijeniti, tj.da će sazrijeti i uvidjeti da se ne može tako ponašati. Nemoj plakati i nervirati se
Nela je rodila?? To mi je promaknulo, čestitke od srca!
Što se tiče wp grupe istog sam mišljenja kao i Angel..u istoj smo grupi s druge teme i ne znam kako bi pratila još jednu više mi odgovara pogledati forum kad imam vremena nego da mi dolaze konstantno poruke...ako se predomislim javim se
Nyssa bitno da je tata došao a sad će beba kroz par dana sigurno
Bela jesi ti bolje, kako sinusi?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Hvala vam na preporuci za potporu 😉
Nada i ja cu se ovdje zadrzati dok sve neizguramo kao znak podrske.. i potpuno se slazem za grupe... ja imam jedno 6 al na silent.. nekad me bas opterecuje to a kad uhvatim vremena onda se javljam..svakako cu se prikljuciti grupi cim instaliram app 😉
Bela_le nisi Confused /Damjanobiljezila 😉 ili sam ja confused 😂😂😂
Romale cestitam na pregledu i nadam se da ce sve biti ok i da ces izgurat 😉 vjerujem da je tesko usporiti al nekad i samo kad se covjek opusti uz tv znaci puno 😉
Nyssa polako sad kad je tata doma nebrini se vise... doci ce bebica u pravi cas 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hvala cure na odgovorima, ja baš nemam ni društvene mreže niti volim whatsapp, al to mi je nužno zlo jer su moji daleko pa sam fokusirana najviše na video pozive, iskreno nisam pojma imala da se može samo jedna grupa staviti na “silent”… možda se ipak pridružim mada mi je iskreno i mobitel mali i ne volim puno buljiti u njega jer me zaboli glava… Za sada mi je drago da ipak ostajete i ovdje 😍❤️
Romale dodala sam te 😊, ides uskoro u trudnicku na pregled?
Lori na kraju sam maloprije popila lupocet, bas dosta boli, inhaliram se pa se nadam da ce to pomoci
LadyD pa ja ih vidim na oba popisa, jedino ak sam nesto fulala
Ovaj moj mali bas zeza, nadam se da su me ti trudovi bar nesto otvorili, sad je sve mirno, a prvo nocas je bilo na svakih 10min, a onda danas 3 sata na 4min i odjednom zatisje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Da vam se kratko javimo.. ne stignem vas baš čitati 🙈 ali želim vam svima da što prije dođu vaše bebe a do onda uživajte u trudnoći, nadam se bez tegoba.. 😀 da do kraja imate uspješne preglede i da su bebe dobro.. 💚
Čestitam Confused na Damjanu a Nelanr na Arenu 💙 da se što prije oporavite a bebe da imaju bezbrižno djetinjstvo.. 🥰
Mi smo vam od četvrtka doma.. polako se svo troje navikavamo na novu rutinu.. beba puno spava, papa, bljucka, kaka i uveseljava nas svojim osmjehom.. sve nam je novo pa učimo polako.. baš je dobra beba, bez nekih posebnih zahtjeva.. moram pohvaliti supruga.. oporavak mi je dosta težak jer ne mogu sjediti, boli, zateze ali on me bodri i puno pomaže ..
Evo da me vidite
https://ibb.co/k4hbghL
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
LadyD Vjerujem da ti nije lako, to je bas osjetljiv period.
I moj brat je u pubertetu svakakva 💩 pravio i bas je bio buran period, ali hvala Bogu proslo je.
Nadam se da ce ta njegova faza sto prije proci, vjerovatno te sad jos vise sve pogadja zbog hormona. Drzi se ❤️
Lady bome to je sigurno zamorno.. ali naravno I on mora proci te svoje ludosti.. nikad nece naucit, a sad su te godine.. a još i tebe malo hormoni .. bit će to sve ok 😄
Tayo premedena je
Ostatak sam zaboravila što sam procitala
Mi smo isli auto dns kupit pa sam premorena.. nije hodanje više za moje trenutno stanje 🤣
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Sortiraj odgovore
Najstariji