Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    24. Studeni 2021. 10:17

Slee

Freya ja pomislila ti u radjaoni kad nisi stavila listu odmah ujutro 😂
    Nyssa sprema se spremaaaa! Ali cekaaat ce tatu, bas imam osjecaj!
    Mo ja sam mislila da kad predjem 12tt da mi pregledi nece bit stresni. A kad onooo!
    Maso wooohoooo, bravooo! Veliki Vito 💙

Sretno danas svima na oregledima i sretno svima nama koje punimo tjedne srijedom, puno nas je!

Hahahha sve je moguće, ako me ne bude duže vrijeme, možeš pretpostaviti što je 🤣🤣🤣 
    Sretan ti ulazak u puni tjedan, da ima nas dosta srijedom 🥰🥰

Lucija 16.12.2021.💗

Maša🤰🏼
    24. Studeni 2021. 10:18

Mo skracen cerviks ( kojega mi btv danas uopce nisu pogledali) i trudove sam navodno imala…

Cim dodem doma idem prat robu i pakirat torbu za rodiliste 😂😂😂😂😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• piba7
    24. Studeni 2021. 10:25

Jutro svima,
    Slee super za jucerasnji pregled, nadam se da si malo mirnija sad.
    Masa, odlično da ideš doma, ali probaj malo usporiti tempo umjesto da se bacis sad na kućanske poslove i pakiranje.
    Svima koji imate preglede danas, sretno!

• Mo_zg
    24. Studeni 2021. 10:26

Maša🥰🤰🏼

Moskracen cerviks ( kojega mi btv danas uopce nisu pogledali) i trudove sam navodno imala…

Nadam se da ce zaživit ideja o whap grupi jedan dan, kad vec sve sretno i uspješno rodimo, a onda je komotno možemo nazvat Cerviks🙊 obzirom da mi se cini da isti najvise problema radi na onom forumu🧐

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Mo_zg
    24. Studeni 2021. 10:27

Mo_zg

Maša🥰🤰🏼

Moskracen cerviks ( kojega mi btv danas uopce nisu pogledali) i trudove sam navodno imala…

Nadam se da ce zaživit ideja o whap grupi jedan dan, kad vec sve sretno i uspješno rodimo, a onda je komotno možemo nazvat Cerviks🙊 obzirom da mi se cini da isti najvise problema radi na onom forumu🧐

Ovom* forumu.
    Šalu na stranu, jako mi je drago da idete doma i sad samo polako, jos ces ti i prešišat termin na kraju🤭

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Bela_le
    24. Studeni 2021. 10:37

Tierra bas si lijepa
    LadyD cestitam na punom tjednu
    Crno vino, ja sam inace bas ljubitelj i moram priznat da sam si jednom ili dva puta priustila malo ono prst, nista mi nije bilo al me ubila griznja savjesti poslje pa onda vise nisam
    Mo cestitam na punom tjednu
    Freya i tebi cestitke na punom tjednu, mogla bi Lucija uskoro cim su krenula stezanja
    Masa bas mi je drago sto ides kuci i sto je sve uredu s Vitom
    Sretno danas na pregledima
    Ja od jucer ujutro imam neke kontrakcije koje malo bole, dodu pa budu nekih pol sata pa se smire pa onda za koji sat opet krenu i tak stalno

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Teeny
    24. Studeni 2021. 10:56

Jutro cure ☀️
    Cestitke svima koje su u punim tjednima i sretno danas svima na pregledima!
    Jelenas curki zelim brzo ozdravljenje.
    Maša super sto izlazis, polako sad s robicom. Nek ti neko pomogne ako postoji ta varijanta ipak sad trebas usporiti tempo.
    Ja cu oko 1 odnijeti nalaz pa ćemo vidjeti sta ce doktor reci.
    Bas mi malo udaraju na psihu ovi tragovi krvi koji budu na potkosulji svako jutro, koliko god se trudila biti pozitivna.

LadyD
    24. Studeni 2021. 10:57

Dobro jutro 😆 malo sam namirila sna pred jutro al mislim da nemam vise ni kuk ni bubreg 😂😂😂😂😂
     Sretno danas na pregledima 💪💗
    Srijeda je i puno vas je danas u novom punom tjednu pa vam stoga cestitam 😘💗💪
      Vino Miraclebaby  Scarlett  Bruna Bela_le hvala sad ste me ohrabrili za ako bude potrebe da posegnem   😆😉 Slee  u 6...😂😂
    Bumbasor super za poklone 👍 a o velicinama mozemo uspoređivat do sutra😂😂  ja vjerujem da je svaka razlicita od svakog proizvođaca 😉 mene sad povuklo jer su mi tako slatka ta odjelca.. sve nijanse dolaze u obzir 😆
    Margo jel bolje ista ta vena danas?
    Jelenas zao mi je za plakanje al to su faze i vjerujem da dodatno iscrpe 💪💗 moj mali je isto imao cesto  do polaska u skolu.. poslje jedino  nije plako ali spavao je zato samnom dok se drugi put nisam udala 😂😂😂 ovo je da te utjesim 😆 zelim joj brz oporavak i nadam se da je samo ruzan san uz iscrpljenost 😉
    Jelenko super 💗 neka si ih malo stisnila 😉
    Luu nadam se da ce bit sve ok na pregledu i da ce bit laganini 💪💗 hvala za hint 😆 mozda se okurazim i natucim i ja nesto 😆
    Mo_zg neznam kako te utjesiti al mogu reci da smo skoro sve ovdje u istim mislima od pregleda do pregleda.... konstantno nervoza sto dalje guramo... cak sam razmisljala o pocetku kad me umirivao onaj watcher i mnoge ovdje a sad ko budala cekam udarce i samo se toga drzim bez obzira o rijecima doktora... naravno da je i to konstantntno u glavi... ostani hrabra i izgurat cemo mi to 😘💪💗
    Nyssa  samo hrabro i smireno i osluskivaj svoje tjelo i vjerujem da ces docekat taticu 😉💪💗
    Freya aaaa vec sam se ponadala 😉 polako se tjelo priprema i vjerujem da je prirodno ciscenje pocelo pomalo 😆😉
    Maša super za odlazak doma 😉 uzivaj sad na maximalno 😆 vidis da je briga i strah prosao i da je Vito velika zdrava beba 😍💗💪i polako sve od sad 😉
    Bela_le i kod tebe se priprema pomalo sve 😆
    Krenit ce to izgleda vama lancano 😆💪💪💪

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

aurora12
    24. Studeni 2021. 11:03

Jutro cure!
    Cestitam svima na punim tjednima 🎉
    Sretno s pregledima danas 💪
    Masa bas mi je drago da je sve ok i da mozete doma 🤗 Samo pomalo s pripremama sad, cuvaj se ❤
    Tierra bas se primijeti razlika na slikama, presladak je trbuh 🧡
    Cure kod kojih se nesto sprema sretno, ocekujemo uskoro jos koju bebicu 🤰👶💞💙

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Lorena3009
    24. Studeni 2021. 11:07

Jutro cure🌅
    Evo i ja danas napokon punih 30 tjedana i ušla u 31. 🎉🎉🎉🎉🎉 Napokon da više ne vidim onaj broj 2 😂😂😂  čestitam svima na punim tjednima❤️❤️ I sretno svima na pregledima danas💋💋

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.