Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nyssa_
    23. Studeni 2021. 12:50

Cao curke, samo da se javim s pregleda iz TA.
    Vaginalno me nisu gledali jer ctg ne pokazuje kontrakcije. Sto se otkucaja toce, ctg vrlo uredan, mala se mice bas kako i koliko treba.
    UZV je dobar, procjena TT je cca 3600 gr, glavica je dolje spremna za izlazak, plodna vida uredna kolicina.
    Opet mi je predlozila inducirani krajem tjedna, al sam odbila i rekla da cu na inducirani tek kad mi se dragi vrati s puta. Prema danasnjem pregledu mislim da ne bih trebala roditi jos bar danas, sutra, al eto opet imam pregled u cetvrtak pa cemo vidjeti.
    Netko od vas je pitao za čaj od lista maline - ja pijem zadnjih 2 tjedna gotovo svaki dan 2,5 dcl onaj od Naturavite. Ne otvaram se, al valjda ce pomoci kod trudova, ko zna.
    Sretno svima!

Naša srećica** 12/2021

tierra
    23. Studeni 2021. 13:03

Luu narastu dlacice nakon depiliranja kremom dosta brzo, ko posije brijanja, da. Vec nakon dva dana su meni sve vani, tako da ostani kod kozmeticarke ako si naviknuta tako. Ja ne mogu dat nekom drugom da mi to radi, ni muzu 🙈
    Alin mislim da cu morat iskrast se do Tesline dok jos mogu :P
    Precudno kako su to zeznuli u Zalandu hahah
    Sirenita welcome na porodiljni! I bravo za super pregled
    Mamasita ja sam za tu kremu vidjela preporuke na fb grupi Trudnice i mame pa sam iz tog razloga odlucila probat i nisam uopce razmisljala jel safe hmmm
    Angel meni se cini dovoljno, al bolje da spakiras i medo odijelo kad ga vec imas pa ce ti tamo sestra rec sto je bolje kad bude oblacila bebu
    Nyssa taman ce to na kraju biti timing kad vam se tata vrati s puta 👍

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• mamasita05
    23. Studeni 2021. 13:20

Jelenko93

Gdje ste kupovale jednodjelne pidžame sa zatvorenim stopalima😅

Imas u nexta, c&a, carters u baby centru..
    Dok su mali, draze su mi te sa stopalima jer trljaju stopala jedno o drugo pa im carapice skliznu. 

Jelenko93
    23. Studeni 2021. 13:41

Hvaaala ti, daa i meni je nekako bolje sa stopalima, možda nije ali meni se čini🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

MissBlue
    23. Studeni 2021. 13:41

Jelenko h&m ima te piđamice s nogavicama i na cif, super praktično za prematanje noću. https://ibb.co/WsCXHWx

Angel ne bih ti znala odgovoriti jer ni ja još ne znam u čemu budemo išli doma. 😅

Nyssa pričekati će beba tatu se meni čini.

Tierra ma ja to gledam čisto da imam pri ruci ako se beba slučajno požuri, a ja ne stignem do kozmetičare. Bolje i to nego da me briju u bolnici. 😂

freya_444
    23. Studeni 2021. 13:42

tierra

Luu sretno s nalazima OGTTa! Sad je to iza tebe, nadam se da ces sto prije doc sebi sad
    Jelenko za IKEU sam vidjela samo ono za financiranje starog namjestaja i cini mi se da je to bila najava za BF. Iskreno, bas su mi sve nade pale u vodu i mislim da necu nista kupit za BF a bas sam ga cekala ove god #firstworldproblem
    Za brijanje - preporuka preporuka preporuka za Lidera kremu iz dm-a… moram rec da se nikad lakse nisam dolje obrijala u zivotu!
    Mo mislim da je ovo s tvojim cavlima identicno onom sto sam ja pisala za nozice. Znaci, def je nabavila moja beba neki nozic i bode me svakih par dana s njim skroz dole u cervix 🤪
    Alin gdje si to sve kupila? Bas je jaaako lijepo
    Freya znaci nista se jos ne pokrece kod tebe? Bravo za super pregled, a ovaj apsces ces brzo rijesit! Nekako sumnjam da postoje takvi doktori da ce tjesit nekog, prije bi rekla da si dobila iskrene rijeci 🤭
    Mum of four cuj nju postar iznenadio 😂😂 ja doslovce cekam postara na vratima kad narucim nesto, a ne da me iznenadi :P

Ma da ništa se ne događa, nema trudova, ništa, samo se mala bacaka po trbuhu 🤣 njoj je super unutra 🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    23. Studeni 2021. 13:43

Čestitam na uspješnim pregledima!💪💗

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    23. Studeni 2021. 13:48

Piba mozda da stvarno odes do hutne opet, da ti daju nest da se to malo smiri
    Anemi i kompletic za izlazak i drvce su bas lijepi
    Bruna s majstorima uvijek nekih problema... cestitke na punom tjednu
    Mamasita super je kompletic
    Jelenko ja svog trazila da mi pomogne, reko je da nema sanse, a nekako na slijepo to sama odradim, bas mi je tlaka sad sto ju moram redovno odrzavat em zbog pregleda em sto nikad ne znam kad ce porod krenut
    Mo toliko me nasmijala slika, odma sam se sebe sjetila
    Alin i tvoj kompletic je krasan
    Freya, Sirenita cestitam na dobrim pregledima
    Angel mislim da je uz dekicu to sasvim okej
    Nyssa sacekat ce bebica svog tatu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nyssa_
    23. Studeni 2021. 13:54

I ja mislim da beba ceka tatu 🥰
    Jelenko, meni su super i one iz Lidla kad budu na tjednu. Imam iz baby centra, iz sinsaya i Lidla i ove iz Lidla mi se cine cak najkvalitetnije.

Naša srećica** 12/2021

Jelenko93
    23. Studeni 2021. 14:10

Danas ću prozujat u c&a, tamo sam uzela vreću za spavanje ali nisam još razmišljala tad o pidžamama 🤣 Idem i pokupit neke stvari iz ljekarne što sam naručila online pa usput, sigurno ću kupit još nešto od robice 🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.