I zaboravila sam pitati, jel i vas boli dole kost (pubična?)? Mene jučer i danas boliii ko da mi netko čavle zabija😏 pretpostavljam da je to normalno obzirom na tjedne (sutra 32tt) i navodno veliku bebicu i ne želim dozvoliti panici da preuzme ovaj i tako neuračunljiv mozak😏
Hm danas ima 25% popusta na dosta stvari, ako niste nista planirale kupovat, ne otvarajte aplikaciju!! ,😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
E da, koliko su vam uspješna brijanja nogu i gospodične🤣 Dali vam dečko/muž pomogne, ja sam svom najavila za večeras tu operaciju jer stvarno već duže vrijeme ne mogu do nje, nit je vidim🤣 Iiij dali se depilirate do gola ili samo skratite🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
E da, koliko su vam uspješna brijanja nogu i gospodične🤣 Dali vam dečko/muž pomogne, ja sam svom najavila za večeras tu operaciju jer stvarno već duže vrijeme ne mogu do nje, nit je vidim🤣 Iiij dali se depilirate do gola ili samo skratite🙈
Pokušat ću stavit jednu sliku kao odgovor na ovo pitanje 😂😂 (nije autoportret, obećajem i nije slika gospodične 😂 iako, kolko ju već nisam vidjela, možda joj više taj naziv ni ne pristaje)
https://ibb.co/RNVPxLJ .
Nadam se da sam uspjela uploadati🤭
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Joj cure puno vam hvala na porukama nemate pojma koliko ste me umirile :) evo jednoj curi koja je samnom u sobi pukla voda i ide u radaonu bas sam uzbudena hahaha. Ja sam dobro nemam nikakvih bolova jedino sta mi nista ne govore 🥴 nikakve preglede nisam imala osim ctga i vizita je rekla vidit cemo…. I nista vise 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mo hahaha joooj dobraa🤣🤣😝😝
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Masa- samo hrabro, biti ce sve to dobro na kraju😘😘
Piba- pokusaj se max opustiti zbas da je stres najgori jer onda tek krene i grcenje i sve zivo. Biti ce sve dobro 😘🥰
Modna kombinacija za izlazak iz bolnice-
Ja sam ovako nesto zamislila, naravno fali donji bodi no ovako nekako
https://ibb.co/4FbnY7j
Mo_Zg hahaah nasmijala si me do suza 🤣🤣
‘89
38 and counting…🤗
Evo me s pregleda.
Radili ctg, bebica klasika se uzbudila na početku, onda se smirila 🤗 ja ne znam šta je s tim ctgom, mene uvijek neka panika uhvati i ja se sva preznojim, a zapravo je uvijek sve ok, ne znam 🤷🙄 tlak super, urin super.
A na pregledu, nije me opet gledala vaginalno, samo ultrazvučno preko trbuha i sve je ok, kaže bebica se lijepi miče i da imam dovoljno plodne vode, da sam mirna za sljedeća 2 tjedna haha. Kaže da bebica nije velika 🤭 al to je sve relativno u ovim tjednima, te mjere 🤣 i s obzirom da sam na +10kg od početka trudnoće, misli da ću ja porod super odraditi ( jer sam ušla s viškom već). Možda me samo htjela utješiti jer mi je prva trudnoća 🤣 ja se nadam da će biti što lakši porod 🙏
Dala mi je antibiotik jer mi je izbio jedan gadan apsces na preponi, ne znam dal' je od znoja ili brijanja, ja sam sklona tome i baš mi nije to sad trebalo :(
I to je to 😊
Cure, lijepi su vam kompletići i borovi za Božić 😍
Mašo, drži se i javljaj nam se 🤭
Lucija 16.12.2021.💗
Imam tu sliku spremljenu jos iz prve trudnoce i sjetim je se prije svakog pregleda😂 mislim da to samo trudnice razumiju😂😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Cure kompletici za izlazak su vam predivni 😍 i borici isto ja se nadam da cu i ja svoj uspit napravit prije nego rodim 🙈
Freya super za super pregled ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo i mene postar danas iznenadio
https://ibb.co/ZTfzRTN
Bas sam zadovoljna ...
Vasa robica za izlazak je predivna,ja ios to moram ic kupiti.
Mašo drago mi je da sve miruje kod tebe.
Freya super za pregled😍
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji