Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
https://ibb.co/99T6G4x
7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.
mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.
😊
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Pozdrav cure!
Maša jako mi je žao da se tako sve zakompliciralo, šaljem puno pozitivne vibre i vjerujem da ćete dogurati u komadu do lijepih tjedana 🤞🙏
I sama sam sve više u strahu od bilo čega prijevremenog, otvaranja, skraćivanja cerviksa, poroda....evo ulovilo me to zadnjih dana do te mjere da imam grč u želucu kad krenem kupovati nešto božićno jer me odmah ulovi panika šta ako uopće ne budem doma za Božić🙄 ti hormoni i luda glava i onaj tko kaže da je trudnoća blaženo stanje😂😂
Ja sam se nadala  da će sniziti Mommy bag, za koju sam samu sebe uvjerila da mi ne treba, ali ju ipak želim 😂 a snizili su je 100kn, ja bi barem 50%,skromnih😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Evo uspjela sam fotku robice za izlazak uploadat, nadam se uspjesno 😅 carapice sam zaboravila fotkat, a kapicu jos trazim, sivu pletenu.
https://ibb.co/99T6G4x
7.dan korone-isti kao prethodna 3-4, kasalj i zacepljen nos. Malom danas izlazi izolacija, al i dalje ce biti doma jer smo i mm i ja kuci pa ga nema tko voditi u vrtic, al bolje da mu se i imunitet malo oporavi. Dajem mu magarece mlijeko ima par dana, treba ga piti 20 dana kontinuirano da ima ucinka.mamasita05, di si kupila ovo toplo odjelce i koja je veličina? Ja sam za ispod pripremila isto bodi i pletenu/koncanu kombinaciju i jos bi neko toplo odjelce, a da nije predebelo.
😊
Toplo odjelce je iz nexta. Mislim da je velicina 56-62. Bit ce mozda malo veliko, al da ga iskoristimo jos koji put. Stariji je 56 iz nexta nosio jako kratko. Ovo nije predebelo, a toplo je. I pletivo je 56. 
Ako naletite negdje na sivu pletenu kapicu, javite.
A sto se tice popusta, nigdje nista nisam ulovila jos, osim to pletivo nedavno na zalandu na 50%, inace bi bilo preskupo. 

Sretno na pregledima cure! 
Malo kasnim, ja sam danas obavila OGTT. Tek sad dolazim k sebi, cijelo tijelo mi je drhtilo, vjerojatno je šećer naglo pao, a nisam odmah išla doručkovat nakon zadnjeg vađenja krvi. 
-
Odgovorila sam jučer na sve ali nisam poslala, pa se neću vraćati sad. 🙈
-
Mašo drži se, biti će to sve okej, još malo i u terminu ste vas dvoje. Znam da je ovo šok bio, ali imaju te tamo na oku, u sigurnim si rukama, pa probaj nekako pozitivno gledati na to. ❤️
Piba baš mi je žao što si opet imala lošu noć. 🥺 Nadam se da će se to prorijediti i da nam vi izdržite još par tjedana. ❤️
Aurora Opposite ima Skintegru već od danas na akciji, ko će dočekat sutra. 😂 Ja sam se opskrbila i skintegrom i G&G. 😁
Anemi presladak kompletić, a bor je divaaan. 🎄😍
Mamasita kompletić je super, ja još moram kupiti nešto u čemu ćemo izaći. 🙈
Ja se toliko brusim na crni petak u ikei a nigdje ni riječi od njih za neke popuste😒😶
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
  Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
I zaboravila sam pitati, jel i vas boli dole kost (pubična?)? Mene jučer i danas boliii ko da mi netko čavle zabija😏 pretpostavljam da je to normalno obzirom na tjedne (sutra 32tt) i navodno veliku bebicu i ne želim dozvoliti panici da preuzme ovaj i tako neuračunljiv mozak😏
Hm danas ima 25% popusta na dosta stvari, ako niste nista planirale kupovat, ne otvarajte aplikaciju!! ,😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
E da, koliko su vam uspješna brijanja nogu i gospodične🤣 Dali vam dečko/muž pomogne, ja sam svom najavila za večeras tu operaciju jer stvarno već duže vrijeme ne mogu do nje, nit je vidim🤣 Iiij dali se depilirate do gola ili samo skratite🙈
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
E da, koliko su vam uspješna brijanja nogu i gospodične🤣 Dali vam dečko/muž pomogne, ja sam svom najavila za večeras tu operaciju jer stvarno već duže vrijeme ne mogu do nje, nit je vidim🤣 Iiij dali se depilirate do gola ili samo skratite🙈
Pokušat ću stavit jednu sliku kao odgovor na ovo pitanje 😂😂 (nije autoportret, obećajem i nije slika gospodične 😂 iako, kolko ju već nisam vidjela, možda joj više taj naziv ni ne pristaje) 
https://ibb.co/RNVPxLJ .
Nadam se da sam uspjela uploadati🤭
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Joj cure puno vam hvala na porukama nemate pojma koliko ste me umirile :) evo jednoj curi koja je samnom u sobi pukla voda i ide u radaonu bas sam uzbudena hahaha. Ja sam dobro nemam nikakvih bolova jedino sta mi nista ne govore 🥴 nikakve preglede nisam imala osim ctga i vizita je rekla vidit cemo…. I nista vise 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mo hahaha joooj dobraa🤣🤣😝😝
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji