Joj žene ja ću izludit… Mali mi se prethodnih dana umirio, osjećala sam pokrete svakodnevno, ali puno blaže nego ranije. Evo ima nekih pola sata divlja mi u trbuhu doslovno, buba sa svih strana, uopće ne mogu zaspat. Pritisak na mjehur ne prestaje, znači bila sam ima par minuta na wc, popiškila doslovno 3 kapi i sad opet pritisak ko da ću se upiškit. Trudova nemam, imala sam samo par lažnjaka danas. Četvrti porod me očekuje, a ko da je prvi. Znači sve mi je totalno drugačije nego s curama…
Drži se 😊💪💪 a dečkić, baš to, mora biti poseban 🤭🤭
Lucija 16.12.2021.💗
Jutrooo, meni je jako rano, ne mogu spavati, skuhala sam si čaj i gledam u TV. Mala se isto probudila, skače mi u trbuhu 🤣🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro, ja uspila zaspat ipak. A da, izgleda da je stvar u spolu 😅 Nisu mene moje curke ovako zezale.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro☺decko i ja bili gladni pa smo morali jesti i sada brojimo ovce🤣🤣
Imat cu 100kila ako ovako nastavim po noci😀
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Vidim ima jos nespavaca! Jutro! Mali i ja vec dva sata blejimo. Tj. on skace, a ja muku mucim sa zgaravicom. Jesmo otkrili koji je najbolji lijek?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro!
Eto i mene... Piškenjeeeee i nema spavanja, muž hrče kraj mene ko stoka 🤣🤣 pali se njemu.. a curka odlučila noćas iskoristiti tetu, pa spava kod nje ... Mirna neka noć bila 🤣
Slee spominjem bolove u tom trokutu ispod trbuha... Ja to imam već dobrih 10tjedana.... Šire se ligamenti u zdjelici i pritisak na pubičnu kost.... I da, booooliiiii, posebno ako si malo duže na nogama, sve znam.... Ja sam jučer zato morala popiti Lupocet i Normabel navečer koliko me bolilo...
Piba nadam se da si sada malo smirenja.... Ja sam imala ful kratki cervix, i rano se po malo počela otvarati zbog velikog hematoma koji je puknuo u 13tt, tad sam bila i 4dana u bolnici, za novu godinu.... Ti si već u lijepim tj i beba je već velika tako da samo smireno, dan po dan....
Miracle tebe to tvoja beba lagano priprema, al vidim da si ti poprilično smirena. Super da nije više bilo iscjetka...
Confused tipično muško, neodlučno i lijenkasto 🤣🤣 van bi ali ne bi haha... Znas da oni budu uvijek posebni... 🤣
Vidim da ste sve neke manekenke , ja se osjećam ko da bure nosim ispred sebe, zato vj i takvi bolovi...
Ribica vam je predivna! 🥰🤩 Ja curkinu još razvrstavam, popakirale smo Seka i ja jučer 6vakuum vreća, još sam pola ostalo.... A ovi najmanjih brojeva imam ful malo, tako da ću morati baciti neki shopping.... Moja curka je dugo nosila 50, pa imam 50 i 56 ugl kratke rukaviće.... Bit će peglanje kartice 🤣
Ode popiti tablete i čekati pola sata da idem jesti 😁🤤
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vidim ima jos nespavaca! Jutro! Mali i ja vec dva sata blejimo. Tj. on skace, a ja muku mucim sa zgaravicom. Jesmo otkrili koji je najbolji lijek?
Ufff mene žgaravica i probudila i nikako zaspati. Strašno nešto kako gadno zna biti. Meni niti bademi, Donat, Rennie, reflustat, ništa ne pomaže više....😩🤢🤢 Riga mi se od te kiseline 😪😭
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro... I kod mene još jedna naprospavana noć, jednostavno Noel je nocna ptica, moj mjehur mu je najomiljenija igracka rekla bih 😅
Želim svima ugodnu I lijepo nedelju 😊😊
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jutro
Ri, Freya, Confused bas ste zgodne
Lillio nadam se da je malecka bolje
Xoxo preslatka je robica, ja sam isto vise fan neutralnog
Luu predivan je vijenac
Pibabas mi je zao, nadam se da cete izdrzati jos koji tjedan, vherujem da se osjecas nemocno i uplaseno, ali ja vjerujem da cete bar jos dva tjedna izdrzati
Slee zao mi je sto te boli, ali super da nije do bebe odnosno da nisu problemi s bebom
Josipa bravo za slaganje
Cestitke svima na punim tjednima
Ja sam jucer pravila zadnju generalku prije poroda, nekako mislim da bi ubrzo moglo krenuti, malac se smirio, mislim da je cep do kraja ispao, moram priznat da jedva cekam, bas mi je postalo tesko u zadnjih 2 tjedna, sve me boli i teska sam sama sebi i jedva cekam da trudnoca zavrsi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure!
Mene sinoć isto mučila žgaravica, morala sam 2 reflustata uzeti. Malo sam si i sama kriva jer sam oko 22h, prije spavanja, satrala kruh s namazom i šunkom i još napolitanke s mlijekom 🥴 I onda sam zaspala ko top.
Jutros nam je u Zg neka magla, curka i ja planirale do Bundeka u parkić i na pizzu al sad ćemo morati malo promijeniti planove.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji