Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    21. Studeni 2021. 10:15

Taya ♡

Cure ja sam vam rodila..danas oko 5:30 došla nam je mala Nella.. 🥰 3330g i 49 cm.. trudovi krenuli oko 10h navečer.. u 2h ujutro došla sam tamo 6cm otvorena..za 2h otvorila se do kraja..bez ičega..bez tableta, epiduralne, dripa i ostaloga.. trudovi užas..povracala sam, slabo mi bilo, nisam mogla tiskati..rezana sam do guzice, imam 3 sloja šavova.. nakon poroda posteljica nije išla van pa su zvali anesteziologa da me uspava pa su ručno van vukli.. uglavnom brz i jako bolan porod.. sad me sve boli od rezanja, jako krvarim ali nema veze.. bitno da je moja Nella stigla

Čestitam na princezi,mami brzi oporavak🥰🥰🥰🥰

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Upitnica_st
    21. Studeni 2021. 10:19

Dobrodošla Nella! 🥳🥳

33👩‍❤️‍👨32

• nelanr_
    21. Studeni 2021. 10:23

Taya cestitam na maloj princezi Nelli  💗💗 tebi zelim brz oporavak 💗💗💗💗
    Zgaravica se i meni vratila ponovo taman sam mislila da je prosla ali juce citav dan evo i danas, jos me je juce bolio lijevi guz tako da sam sepala citav dan valjda se bebac naslonio na neki zivac nisam se uspjela popeti do stana vec smo 1h sjedili u autu ispred zgrade dok nije popustilo.
    Piba zao mi je sto si na strogom mirovanju i sto je curica bolesna ali izdrzi jos malo 

boy 💙🌍

• mamasita05
    21. Studeni 2021. 10:24

Taya ♡

Cure ja sam vam rodila..danas oko 5:30 došla nam je mala Nella.. 🥰 3330g i 49 cm.. trudovi krenuli oko 10h navečer.. u 2h ujutro došla sam tamo 6cm otvorena..za 2h otvorila se do kraja..bez ičega..bez tableta, epiduralne, dripa i ostaloga.. trudovi užas..povracala sam, slabo mi bilo, nisam mogla tiskati..rezana sam do guzice, imam 3 sloja šavova.. nakon poroda posteljica nije išla van pa su zvali anesteziologa da me uspava pa su ručno van vukli.. uglavnom brz i jako bolan porod.. sad me sve boli od rezanja, jako krvarim ali nema veze.. bitno da je moja Nella stigla

Cestitam na maloj princezi! 🥰
    Uzivajte i mazite se 🥰
    Zelim ti brz oporavak ❤

tierra

Taya ♡

🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️
    Hi Nella!!
    Taya zvuci bas tesko, nadam se da ces se brzo oporaviti. 
    Puno mazenja vam slijedi sad curke nase ❤

Curke su nam znaci krenule van prije deckica iako deckica ima vise 🥰 tko je sljedeci? 😬

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Alexandraaa90

Taya ajmeee cestitam ❤ bebici zelim sve najbolje.  A tebi takodjer i brz oporavak 😍😍😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    21. Studeni 2021. 10:26

Tayaaaaa ajme čestitke!!!!! Dobro nam došla Nella! 🌸❤️ 
    Puno puno odmaraj sa svojom djevojčicom i javi nam se tu i tamo kad stigneš! 🌸

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Confused
    21. Studeni 2021. 10:30

Taya čestitam od ❤️ na maloj princezici i brz oporavak ti želim! 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• piba7
    21. Studeni 2021. 10:34

Taya iskrene čestitke ❤❤❤❤❤
    Tebi želim brz oporavak, vjerujem da boli grozno, ja sam imala samo 1 sav pa je bolilo grozno. Čuvaj se i pazi, sve ćeš to brzo zaboraviti.

• Lorena3009
    21. Studeni 2021. 10:36

Taya ♡

Cestitam od srca❤️❤️❤️❤️Nek nam Nella bude živa i zdrava❤️A ti zeno da se oporavis sta prije i da te sta manje boli💕💕💕 Očekujemo slikicu male lipotice💞

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.