Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miraclebaby28
    21. Studeni 2021. 10:42

Tayo pa cestitam ti, zao mi je što je bio bolan porod.... brz ti oporavak želim..  znas da je vrijedilo za princezu malu... jedva cekam neke slikice 🥰

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Taya_
    21. Studeni 2021. 10:44

Hvala vam svima.. 😘 ja ću naravno vas i dalje pratiti.. baš ste mi sve prirasle srcu.. a i očekujem neku grupicu zimskih beba nakon poroda.. 😀
    Još ne mogu vjerovati da sam suprugu za rođendan poklonila kćer ❤
    Evo vam moje male Nellice 
    https://ibb.co/xfgTrm3

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Confused
    21. Studeni 2021. 10:50

Taya ♡

Hvala vam svima.. 😘 ja ću naravno vas i dalje pratiti.. baš ste mi sve prirasle srcu.. a i očekujem neku grupicu zimskih beba nakon poroda.. 😀

Predivna je 😍😍😍

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Bambina
    21. Studeni 2021. 10:51

Taya, čestitam na preslatkoj curici Nelli, a tebi želim brzi oporavak! Uživajte sada.. ☺️☺️💗💗

freya_444
    21. Studeni 2021. 10:52

Taya ♡

Dragaaa, joooj čestitam tebi i mužu od srca, malena je prava ljepotica 💋💗❤️ želim ti brz oporavak i puno maženja s Nellom, a mužu sretan rodjendan, dobio je najljepši mogući poklon ikad :) 
    Je li bio muž s tobom?
    Obavezno ćemo otvoriti grupu zimskih bebica, sad ćemo brzo i mi ostale 😊🥰🥰

Lucija 16.12.2021.💗

• Jagodica1988
    21. Studeni 2021. 10:56

Taya  -cestitam na predivnoj curici, dobrodosla Nella! 😍😍 Zao mi je sto si ti sad u bolovima i zelim ti sto brzi oporavak! 
    Piba - Zao mi je zbog tvoje situacije, mogu zamisliti da tibje tesko ali probaj si nekako olaksati mislju da radis sve sto ne u tvojoj moci! Vjerujem da ce biti sve dobro! 🤗
    Confused - Nadam se da ce tvoj porod brzo!

Ja sam jucer narucila jednu lijepu tockastu pidzamu za dojenje iz c&a, a usput i vrecu za spavanje za bebu 😍 Takodjer i onu kameru s ekupi - ne sjecam se tko je dojavio za nju ali hvala! Cini se super, a cijena je odlicna u usporedbi s klasicnim baby monitorima koji imaju i sliku i zvuk. 
    Danas se nikako namjestiti u udoban polozaj, sve me nesto stisce i bas se glupo osjecam :/ A vani ovako divno maglovito 😂 Sinoc sam valjda na tu promjenu vremena imala glavobolju pa sam morala jedan Lupocet popiti.. 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Alexandraaa90
    21. Studeni 2021. 11:05

Taya prelijepa je 😍
    Muzu sretan rodjendan 😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

MissBlue
    21. Studeni 2021. 11:13

Taya čestitam mama! Brz oporavak želim, puno maženja i paženja s bebicom. Malena Nella je prava ljepotica. 👶🏻🥰
    Tata je pravi sretnik, sretan mu rođendan. 🎉
    Ako slobodno pitam koji dr. je bio na porodu?

Bruna257
    21. Studeni 2021. 11:17

Taya ajme!! Divota malecna! Čestitke od srca! Dobrodošla mala Nella, tebi brzi oporavak, znam da je neugodno, al začas će to biti bolje ....a i tati sretan rodendan, od sad će biti 2slavlja zajedno 🥰❤️ 
    Piba drž se, a curka neka brzo ozdravi... Iz istog razloga je naša doma, i nejde u vrtić... Radi boleština i korone, ipak smo mirniji....

Ja se moram požaliti da meni danas opet tlak koma.... Znači sad sam spavala sat vremena, osjećam se nikako .. kažem mužu daj tlakomjer... Ono 89/55.... Pa nije ni čudno da ne mogu na nogama stajati... A curka mlatiiiii 😲

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bela_le
    21. Studeni 2021. 11:17

Taya cestitam, dobrodosla Nella, zao mi je sto je bio tezak porod, sad uzivajte i nadam se da ces se brzo oporaviti, muzu sretan rođendan
    Piba nadam se da ce malecka brzo ozdraviti

Popis rođenih beba 👶

Listopad 🍂
    Eva (Anameri)  - 31.10.

Studeni🌬
    Nella (Taya) - 21.11.

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.