Jutro!
Eto i mene... Piškenjeeeee i nema spavanja, muž hrče kraj mene ko stoka 🤣🤣 pali se njemu.. a curka odlučila noćas iskoristiti tetu, pa spava kod nje ... Mirna neka noć bila 🤣
Slee spominjem bolove u tom trokutu ispod trbuha... Ja to imam već dobrih 10tjedana.... Šire se ligamenti u zdjelici i pritisak na pubičnu kost.... I da, booooliiiii, posebno ako si malo duže na nogama, sve znam.... Ja sam jučer zato morala popiti Lupocet i Normabel navečer koliko me bolilo...
Piba nadam se da si sada malo smirenja.... Ja sam imala ful kratki cervix, i rano se po malo počela otvarati zbog velikog hematoma koji je puknuo u 13tt, tad sam bila i 4dana u bolnici, za novu godinu.... Ti si već u lijepim tj i beba je već velika tako da samo smireno, dan po dan....
Miracle tebe to tvoja beba lagano priprema, al vidim da si ti poprilično smirena. Super da nije više bilo iscjetka...
Confused tipično muško, neodlučno i lijenkasto 🤣🤣 van bi ali ne bi haha... Znas da oni budu uvijek posebni... 🤣
Vidim da ste sve neke manekenke , ja se osjećam ko da bure nosim ispred sebe, zato vj i takvi bolovi...
Ribica vam je predivna! 🥰🤩 Ja curkinu još razvrstavam, popakirale smo Seka i ja jučer 6vakuum vreća, još sam pola ostalo.... A ovi najmanjih brojeva imam ful malo, tako da ću morati baciti neki shopping.... Moja curka je dugo nosila 50, pa imam 50 i 56 ugl kratke rukaviće.... Bit će peglanje kartice 🤣
Ode popiti tablete i čekati pola sata da idem jesti 😁🤤

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vidim ima jos nespavaca! Jutro! Mali i ja vec dva sata blejimo. Tj. on skace, a ja muku mucim sa zgaravicom. Jesmo otkrili koji je najbolji lijek?
Ufff mene žgaravica i probudila i nikako zaspati. Strašno nešto kako gadno zna biti. Meni niti bademi, Donat, Rennie, reflustat, ništa ne pomaže više....😩🤢🤢 Riga mi se od te kiseline 😪😭

Lucija 16.12.2021.💗
Jutro... I kod mene još jedna naprospavana noć, jednostavno Noel je nocna ptica, moj mjehur mu je najomiljenija igracka rekla bih 😅
Želim svima ugodnu I lijepo nedelju 😊😊

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jutro
Ri, Freya, Confused bas ste zgodne
Lillio nadam se da je malecka bolje
Xoxo preslatka je robica, ja sam isto vise fan neutralnog
Luu predivan je vijenac
Pibabas mi je zao, nadam se da cete izdrzati jos koji tjedan, vherujem da se osjecas nemocno i uplaseno, ali ja vjerujem da cete bar jos dva tjedna izdrzati
Slee zao mi je sto te boli, ali super da nije do bebe odnosno da nisu problemi s bebom
Josipa bravo za slaganje
Cestitke svima na punim tjednima
Ja sam jucer pravila zadnju generalku prije poroda, nekako mislim da bi ubrzo moglo krenuti, malac se smirio, mislim da je cep do kraja ispao, moram priznat da jedva cekam, bas mi je postalo tesko u zadnjih 2 tjedna, sve me boli i teska sam sama sebi i jedva cekam da trudnoca zavrsi

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure!
Mene sinoć isto mučila žgaravica, morala sam 2 reflustata uzeti. Malo sam si i sama kriva jer sam oko 22h, prije spavanja, satrala kruh s namazom i šunkom i još napolitanke s mlijekom 🥴 I onda sam zaspala ko top.
Jutros nam je u Zg neka magla, curka i ja planirale do Bundeka u parkić i na pizzu al sad ćemo morati malo promijeniti planove.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure!
Mene sinoć isto mučila žgaravica, morala sam 2 reflustata uzeti. Malo sam si i sama kriva jer sam oko 22h, prije spavanja, satrala kruh s namazom i šunkom i još napolitanke s mlijekom 🥴 I onda sam zaspala ko top.
Jutros nam je u Zg neka magla, curka i ja planirale do Bundeka u parkić i na pizzu al sad ćemo morati malo promijeniti planove.
Koliko se uopće Reflustata smije na dan uzet?

Lucija 16.12.2021.💗
Jutro
Ri, Freya, Confused bas ste zgodne
Lillio nadam se da je malecka bolje
Xoxo preslatka je robica, ja sam isto vise fan neutralnog
Luu predivan je vijenac
Pibabas mi je zao, nadam se da cete izdrzati jos koji tjedan, vherujem da se osjecas nemocno i uplaseno, ali ja vjerujem da cete bar jos dva tjedna izdrzati
Slee zao mi je sto te boli, ali super da nije do bebe odnosno da nisu problemi s bebom
Josipa bravo za slaganje
Cestitke svima na punim tjednima
Ja sam jucer pravila zadnju generalku prije poroda, nekako mislim da bi ubrzo moglo krenuti, malac se smirio, mislim da je cep do kraja ispao, moram priznat da jedva cekam, bas mi je postalo tesko u zadnjih 2 tjedna, sve me boli i teska sam sama sebi i jedva cekam da trudnoca zavrsi
BelaLe nemoj to govorit haha rekla sam da cemo ti I ja tu negdje podjednako rodit 🤣🤣 a ja još nisam spremna 🤣🤣🤣
Iako po tom što kazes moguce da se sprema, moj je još aktivan na najjace, al za bolove to te u potpunosti razumijem

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jutro okruglice drage. Ja odspavala od ponoc ipo do 9,evo sva sam u soku da se to dogodilo 😂😂
Reflustat je zakon za žgaravicu, moze se uzeti 2 dnevno ako se ne varam,kad vas bas jako muci kiselina.
Ja broj 50 nista nemam,odmah isla na 56,ima li nas jos takvih?

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jutro žene, ugodnu i mirnu nedjelju vam želim. 🥰
Žao mi je što se mučite sa žgaravicom. 🙁
-
Ja sam ujutro ustala i takav bolni pritisak osjećam dolje da me boli hodati i stajati na nogama. Inače svako jutro osjećam taj pritisak kad ustanem ali brzo prođe, no danas je baš jače. Kako sam obavila prvo jutarnje pišanje me baš taj cijeli donji dio zapekao na minutu dvije (vjerojatno jer je mjehur bio puni, pošto nisam imala noćno pišanje, inače obavezno ustajem na wc u noći). Sad ne znam dal je taj bolni pritisak zbog prepunog mjehura ili je nešto drugo. Odmah sam legla natrag i sad se bojim ustati da vidim kakva je sad situacija. Kad ležim je sve super i okej. Dok stojim točno napipam kako je nisko beba jer je trbuh dosta tvrd.. Naučena sam već na taj pritisak, ali sad sam se jedva dogegala do kauča s wca. 🥺
Josipab meni je ovo sve tako prekrasno od robice i tetrica 😍 bravo mamasita
Cure, sad kad su bebe nekima vec dosta nisko, jel se jos neka brine da ce im bit nesto s glavicama ak skupimo noge? 🙈 Mozda je bas glupo pitanje, al ja si cesto mislim da ce joj stisnut jako glavu kad legnem na bok i budu mi onako noge skroz stisnute

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji