Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    21. Studeni 2021. 09:13

jelenas

Jutro cure!
    Mene sinoć isto mučila žgaravica, morala sam 2 reflustata uzeti. Malo sam si i sama kriva jer sam oko 22h, prije spavanja, satrala kruh s namazom i šunkom i još napolitanke s mlijekom 🥴 I onda sam zaspala ko top.
    Jutros nam je u Zg neka magla, curka i ja planirale do Bundeka u parkić i na pizzu al sad ćemo morati malo promijeniti planove.

Koliko se uopće Reflustata smije na dan uzet?

Lucija 16.12.2021.💗

Miraclebaby28
    21. Studeni 2021. 09:19

Bela_le

Jutro
    Ri, Freya, Confused bas ste zgodne
    Lillio nadam se da je malecka bolje
    Xoxo preslatka je robica, ja sam isto vise fan neutralnog
    Luu predivan je vijenac
    Pibabas mi je zao, nadam se da cete izdrzati jos koji tjedan, vherujem da se osjecas nemocno i uplaseno, ali ja vjerujem da cete bar jos dva tjedna izdrzati
    Slee zao mi je sto te boli, ali super da nije do bebe odnosno da nisu problemi s bebom
    Josipa bravo za slaganje
    Cestitke svima na punim tjednima
    Ja sam jucer pravila zadnju generalku prije poroda, nekako mislim da bi ubrzo moglo krenuti, malac se smirio, mislim da je cep do kraja ispao, moram priznat da jedva cekam, bas mi je postalo tesko u zadnjih 2 tjedna, sve me boli i teska sam sama sebi i jedva cekam da trudnoca zavrsi

BelaLe nemoj to govorit haha rekla sam da cemo ti I ja tu negdje podjednako rodit 🤣🤣 a ja još nisam spremna 🤣🤣🤣
    Iako po tom što kazes moguce da se sprema, moj je još aktivan na najjace, al za bolove to te u potpunosti razumijem 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Josipab
    21. Studeni 2021. 09:28

Jutro okruglice drage. Ja odspavala od ponoc ipo do 9,evo sva sam u soku da se to dogodilo 😂😂
    Reflustat je zakon za žgaravicu, moze se uzeti 2  dnevno ako se ne varam,kad vas bas jako muci kiselina.
    Ja broj 50 nista nemam,odmah isla na 56,ima li nas jos takvih? 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

MissBlue
    21. Studeni 2021. 09:45

Jutro žene, ugodnu i mirnu nedjelju vam želim. 🥰
    Žao mi je što se mučite sa žgaravicom. 🙁
    -
    Ja sam ujutro ustala i takav bolni pritisak osjećam dolje da me boli hodati i stajati na nogama. Inače svako jutro osjećam taj pritisak kad ustanem ali brzo prođe, no danas je baš jače. Kako sam obavila prvo jutarnje pišanje me baš taj cijeli donji dio zapekao na minutu dvije (vjerojatno jer je mjehur bio puni, pošto nisam imala noćno pišanje, inače obavezno ustajem na wc u noći). Sad ne znam dal je taj bolni pritisak zbog prepunog mjehura ili je nešto drugo. Odmah sam legla natrag i sad se bojim ustati da vidim kakva je sad situacija. Kad ležim je sve super i okej. Dok stojim točno napipam kako je nisko beba jer je trbuh dosta tvrd.. Naučena sam već na taj pritisak, ali sad sam se jedva dogegala do kauča s wca. 🥺

tierra
    21. Studeni 2021. 09:56

Josipab meni je ovo sve tako prekrasno od robice i tetrica 😍 bravo mamasita

Cure, sad kad su bebe nekima vec dosta nisko, jel se jos neka brine da ce im bit nesto s glavicama ak skupimo noge? 🙈 Mozda je bas glupo pitanje, al ja si cesto mislim da ce joj stisnut jako glavu kad legnem na bok i budu mi onako noge skroz stisnute

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

jelenas
    21. Studeni 2021. 10:00

Freya ja se isto držim toga 2 dnevno. Ja si inače preko dana pomognem žvakama, jedino zapravo po noći posežem za Reflustatom jer mi baš kiselina dode maltene do usta, a preko dana je to više kao neko žarenje u jednjaku. 
    Josipa ja isto nemam ništa u veličini 50, nisam imala ni s prvom curkom tako da neću ni sada dodatno uzimati. Rodila sam u 41tt i realno joj je možda prvih tjedan dva 56 bio maaaaaaalo velik i onda kasnije ok. 
    Malo sam gledala popuste za BF na malizakladi, hajdi i evitas, baš bezveze... Sve što mi je interesantno je onak 15% sniženo... 🥴

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• piba7
    21. Studeni 2021. 10:02

Jutro svima, iza nas je dosta loša noć. Mala ima bronhitis i jučer navečer je imala 39 temp pa sam cijelu noć budila muza da se diže i kontrolira temp. Ja nisam ništa spavala jer sam osluškivala nju i pratila svoje stanje i da li će biti kontrakcija.
    Želim vam svima mirnu nedjelju.

Taya_
    21. Studeni 2021. 10:07

Cure ja sam vam rodila..danas oko 5:30 došla nam je mala Nella.. 🥰 3330g i 49 cm.. trudovi krenuli oko 10h navečer.. u 2h ujutro došla sam tamo 6cm otvorena..za 2h otvorila se do kraja..bez ičega..bez tableta, epiduralne, dripa i ostaloga.. trudovi užas..povracala sam, slabo mi bilo, nisam mogla tiskati..rezana sam do guzice, imam 3 sloja šavova.. nakon poroda posteljica nije išla van pa su zvali anesteziologa da me uspava pa su ručno van vukli.. uglavnom brz i jako bolan porod.. sad me sve boli od rezanja, jako krvarim ali nema veze.. bitno da je moja Nella stigla

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Josipab
    21. Studeni 2021. 10:07

Tierra, ma neće im nista biti,mozda im se glava tako malo smanji da ih lakse rodimo 😂😂😂😂😂
    Jelenas, ma ja racunam isto nema veze ako bude robica malo velika na pocetku,ionako ce bit samo u kuci taj period, necu je prosetavati preko splitske rive 😝 sta se tice popusta,bas su bezveze,razocarana sam jako. Pa i inace daju 15 posto na dosta toga,kakva navlakuša…ja se nadala uvatit babybjorn ležaljki i ergobaby nosiljku povoljnije,15 posto i nije neko popust 😅 jos nam to kupuju dvi tetke pa sam tila da produ povoljnije, realno sve je to jako skupo.

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

• Josipab
    21. Studeni 2021. 10:10

Jooooj Taya moja, pa cestitam na princezici!🥰🥰
    Uffff zvuci mi kao puno šavova,bas mi je zao sta je to tako islo i sta ti nisu mogli olaksati malo to tiskanje i porod,da nije tako naglo 😳😳😳😳 to rezanje mi zvuci brutalno,kao da su pretjerali 
    Ufff uffff drzi se,odmori se koliko mozes, nadam se da ces se vec sutra bolje osjecati! Očekujemo sliku male nase zimske bebice kad stignes ❤️

Piba, nikako na zelenu granu sa malenom i njenim prehladama/bolestima. Jeli joj pomaze sta inhalator?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.