Prekrasna bebica Taya, jooooj 😍😍
Ja sam jucer isto napokon uvatila željenu vreću za spavanje iz c&a i točkastu pidzamu i dvi spavaćice za dojenje 🙊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure ja sam vam rodila..danas oko 5:30 došla nam je mala Nella.. 🥰 3330g i 49 cm.. trudovi krenuli oko 10h navečer.. u 2h ujutro došla sam tamo 6cm otvorena..za 2h otvorila se do kraja..bez ičega..bez tableta, epiduralne, dripa i ostaloga.. trudovi užas..povracala sam, slabo mi bilo, nisam mogla tiskati..rezana sam do guzice, imam 3 sloja šavova.. nakon poroda posteljica nije išla van pa su zvali anesteziologa da me uspava pa su ručno van vukli.. uglavnom brz i jako bolan porod.. sad me sve boli od rezanja, jako krvarim ali nema veze.. bitno da je moja Nella stigla
Čestitam mama!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
Dobrodošla Nella 🎉🎉💞💞💕💕
I tati sretan rođendan!
Sve najbolje vam svima želim!
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Dobrodosla mala Nella!! Cestitam od srca Taya!! Zelim vam da se puno mazite i ljubite, sve ce brze proci sad kad ste skupa 💗💗💗brz oporavak ti zelim 🥰🧸
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Taya cestitam ti od srca i zelim ti brz oporavak 💗💪😘 Tati sretan rođendan uz cestitke i najljepsi moguci poklon 😘Nelli zelim brz oporavak 💗 srecu i zdravlje i puno ljubavi paznje i pusica 😍😍😍😍😍😍😍😍 da bude mirna samo kad spava i da bude nasmijana i mrvicu zlocesta kad je budna 😆💗💗💗💗💗 rasplakala si me sa slikicom 😊 bas mi je neopisivo drago a ona ko anđelcic maleni 😍😍😍😍😍😍
Piba radis najbolje sto mozes i to je neupitno. Zelim da se i psihicki umiris koliko god je to moguce i nadam se da ces izgurti jos bar neko vrijeme 2u1 😉 vjerujem da ti samo saznanje stvara stres a nevidis kako se jos umiriti.. imas podrsku od nas 😉😘 saljem ti veliki zagrljaj i pazi na sebe 💗💪😘 i nebrini se za normabel jer ako tri stvaraju ovisnost dva onda nebi trebala naskoditi makar po potrebi 💪 zao mi je zbog kcerkice i sto se razvio bronhitis ali se nadam da ce procu ubrzo 💪💗 saljem kiss maleckoj 😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Meni se sve cini da ce te Vi sljedece kao u lancanoj jedna za drugom redom jako brzo💪💪💪😆😆😆😆
Slee neka si otisla i provjerila 💪💗 znam isto da nije neka utjeha al makar znas sta je po sredi i da nema pomoci... saljem i tebi jedan veliki hug 😘😘😘
Josipab bravo za inventuru 💪 sve je tako slatko 😍 i bas ljepo slozeno 😍 bravo za shoping 😉 uslikaj kad stigne 😆
Bumbasor bravo za planove 💪 i shoping 😆😍 i nasmijala si me... ja sam sebi kupila case za vino da ih makar gledam jer kod mene nisu gremlini mali nego vampirske gremlincine od 80kila koji obaska svega piju krv al na slamcicu 😡😡😡😡 al ja sebi gledam u te case i mislim kako cu uskoro popit bambus onako fino podignutih nogu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Miraclebaby super da se smirilo 💪😉
Aurora saljem big hug za seku i eto vidis da je ona jaka gura dan po dan a vjerujem od srca da ce se oporaviti ubrzo 💪💗
Confused ja sam mislila da si ti to nocas 😉 brzo ces nebrini se.. moja kolegica ima 4 cure i sina je rodila prije 2 mj i bas je rekla da joj je sa sinom bilo kao da je prva trudnoca... sve drugacije pred kraj... od toga da se umirio i pred sam kraj podivljo i onda se valjda namjestio i skroz umirio... tako da samo osluskivaj dio kad sve krene i samo hrabro. Saljem jedan veliki zagrljaj za podrsku 😘💪💗
Bruna nasmijala si me sa vakum vrecama 😂😂😂 bravo ja da nisam jedina 😂😂😂 bravo za organizaciju i poslikaj sta si jos nakupovala 😆
Bela_le bravo za zavrsetak priprema.... sad samo lagano i slatko iscekivanje 😆💪💗
Reflustat.. ja sam jucer kutiju sa ljekovima cistila i naisla na jednu kutiju... moze li neka uslikati da vidim jel to isto da nemoram u ljekarnu jer je zgaravica i kod mene pocela polako 😥
Tierra ja imam isti strah da cu ju zgnjeciti.. bas se nesto poprijecila vec 3ci dan i tocno kad sam na boku ju stisnem.... mada ona odma izgura i mene i sebe koliko se pobuni ali umrem od straha... najgore je kad zaspem... a preko dana hodam kao sa loptom među nogama bas sve nesto stisce cim normalno stanem... bas strah imam😣
Jagodica super za shoping 😉 ocekivam slikice kad stigne 😆
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD vidi samo rok trajanja s obzirom da si ga pronasla u ladici :)
Ovo je Reflustat, samo jedan proizvod se tako zove tako da je to to sto imas najvjerojatnije
https://ljekarna.hr/en/digestion/2530-reflustat-anti-reflux-oral-suspension-20-x-10ml.html
Inace, meni najvise pomaze kad ne jedem prije spavanja i nema vise citrusa u prehrani :(
U zadnjih 5 dana samo jedom sam ga morala popit.
Ako neka jos danas rodi, to ce nam jos biti skorpija :P
Sutra krece strijelac hehe
Bas bi bilo fora da rodim na sestrin rockas 3.12., a vidim sad da ce Amelie biti isti znak i po kineskom horoskopu ko moja seka - Bivol... evo s cim se bavim kad nemam sto bolje za radit 😅
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Cure ja sam vam rodila..danas oko 5:30 došla nam je mala Nella.. 🥰 3330g i 49 cm.. trudovi krenuli oko 10h navečer.. u 2h ujutro došla sam tamo 6cm otvorena..za 2h otvorila se do kraja..bez ičega..bez tableta, epiduralne, dripa i ostaloga.. trudovi užas..povracala sam, slabo mi bilo, nisam mogla tiskati..rezana sam do guzice, imam 3 sloja šavova.. nakon poroda posteljica nije išla van pa su zvali anesteziologa da me uspava pa su ručno van vukli.. uglavnom brz i jako bolan porod.. sad me sve boli od rezanja, jako krvarim ali nema veze.. bitno da je moja Nella stigla
Čestitam ti draga Taya!
Bas mi je zao sto su te toliko izrezali, ali bar je brzo proslo i sad imas malenu srećicu Nellu kraj sebe. 🤎
Zelim ti brz oporavak i imunoloski snaznu djevojcicu! 🥰🥰
-----
Kod mene i dalje nista osim konstantnog pišanja po noci i nespavanja. Pocela sam gubiti na tezini, trbuh mi se spustio (al kaze mi mama da nije jos to ful spusteno kako bi trebalo biti) i samo cekam da dođe. Jucer smo opet setali cca 5 km ne bi li nesto pokrenula, al eto nista.
Moja mala se ne da van! 😭😭
Naša srećica** 12/2021
Aaa Taya Pa čestitam od srca 💕 💕 mala Nella je preslatka😍😍Zao mi je što si imala tako težak porod, želim vam objema brz oporavak 💞💞
Ostalim djevojkama želim ugodnu nedjelju
Moja mala je bolje hvala Bogu, kasno je zaspala pa još evo spava
I da, Luu mene je nedavno tako zbog punog mjehura sat vremena bolilo nakon što sam otišla u wc, baš ružan neki pritisak dolje. Tako da mislim da je i kod tebe to zbog mjehura
Luu bila je dr. Lidija Berkopic Cesar.. za nju sam čula sve samo ne dobra iskustva ali bila je stvarno korektna.. i babice i dr. stvarno nemam zamjerke.. probala sam ih max slušati..osim kada nisam dobro tiskala onda sam im se ispricavala da neznam kako drugačije.. a I stvarno nisam imala snage.. povracala sam konstantno i bilo mi slabo.. pa su bile nježne prema meni..boli inače rez i imam preporuku da 2 tjedna ne sjedim uopće, samo ležanje..a ja sam vam već ustala nakon opće anastazija i obavila wc.. sve zaboravim kad vidim curku.. 😘
Jedva čekam da nam stignu i ostale bebice.. svakako ću vas i dalje nastaviti pratiti
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji