Ri & Freya preljepe ste trudnice 😍 Ri cestitke na punom tjednu 😉
Slee nemoj trpit ako je jako... sta te briga sta ce oni govoriti ako je zdravlje u pitanju 😉 mozda imas srece pa su drugi doktori i sestre dezurni 😉
Lorena nasmijala si me sa noktima 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jao Xoxo predivno je sve! Ovi kokosi mi se svidaju 🙈 Bacim oko za BF ako bude što 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Confused preljepa si trudnica i bas se vidi da ces ti vrlo vrlo brzo 😍💪
Lota_twins drago mi je da te makar kratko zabavila moja robica 😂😂😂 razmisljaj kako mi je to sve popeglati dok si talo u low raspolozenju i vjerujem da ce te odmah podici 😉 ja neznam u te nalaze ali se nadam i drzim fige da ce sve biti ok i da su u granicama 💪💗 samo jako i pozitivno 😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Miraclebaby ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu... sto je sigurno -sigurno je ipak je vikend pred nama a i ako kazes da si trudnica i za plodnu vodu brzo ce te primiti 💪💗
Teeny pametno djete imas trebas razmisliti pa ju i poslusati ako mozes uskoro 😉😘
Birdy nesumnjam da ces sve nadoknaditi kad bebica stigne 😍😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Xoxo lijepa robica i boje 😊
Luu adventski 😍 divnoo
Miraclebaby sretnoo ako ides do hitne! Ja bih vjerojatno isla provjeriti🤞
Ja danas jako slabo osjetim bebu, sad sam otvorila Linoladu, koju izbjegavam namjerno, i legla na bok i konacno se pokrenula malo, ali bas malo 🤨
Da nije to smirenje prije oluje 🤭 planiramo jos danas do Ikee pa cu bas vidjeti kako je u autu - u voznji je inace aktivna bas..
I da LadyD sjetih te se 😅😊 peglala sam jos jednu robicu koji sam dobila, to je sada zadnje od malih velicina.. ovo sve malo vece cu kasnije - nemam sad gdje ni susiti sve..
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Slee & piba, slažem se s ostalim curama, ne bi se ni ja zezala s tim, pa šta ako ste bile više puta, moraju vas zaprimiti i vidjeti je li sve okej 🤞😊 javite se 💋
Miraclebaby, nadam se da je riječ o iscjedku, a ne plodnoj vodi 🤞
XOXO & LadyD, hvala vam na lijepim riječima, XOXO vjeruj mi možda se ne vidi, al baš mi je sve teže i teže iako mi je trudnoća odlična, bez bolova i svega...neka takav bude i porod 🤗🤞 ma ja vjerujem da si baš lijepa trudnica, ne zamaraj se kilogramima i tvojom visinom, bitno da bebica lijepo napreduje i da si ti dobro 🥰💗
Lu, prekrasan je adventski vijenac 😊
Confused, baš si lijepa trudnica, malecki te zeza, kad je njemu lijepo unutra 💙
Lucija 16.12.2021.💗
Lillio nadam se da ce temp. proci i da nece vise razvijati nikakve simptome. Tebi zelim da se odmoris 😘 i ja sam spremila linkove 😉
XOXO bas preljepo sve 😍 i ja cu malo skicnuti 😉😉
Luu preljep je adventski😍... ja ti zavidim jer do svog nemogu ni doci koliko sam se zatrpala sa svime... ali jedva cekam to vrijeme 😍
Bumbasor cestitke za hrabrost 💪💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Xoxo lijepa robica i boje😊
Luu adventski😍divnoo
Miraclebaby sretnoo ako ides do hitne! Ja bih vjerojatno isla provjeriti🤞
Ja danas jako slabo osjetim bebu, sad sam otvorila Linoladu, koju izbjegavam namjerno, i legla na bok i konacno se pokrenula malo, ali bas malo 🤨
Da nije to smirenje prije oluje🤭 planiramo jos danas do Ikee pa cu bas vidjeti kako je u autu - u voznji je inace aktivna bas..
I da LadyD sjetih te se 😅😊 peglala sam jos jednu robicu koji sam dobila, to je sada zadnje od malih velicina.. ovo sve malo vece cu kasnije - nemam sad gdje ni susiti sve..
Samo jako 💪💪💪💪 utjesila si me da nisam jedina od svih vas 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Šta sw tice vježbanja na pilates lopti-ja radim takve vjezbe. Pohađam pilates za trudnice 3x tjedno i virujem da sam zbog toga u dobroj formi,i dalje setam dnevno 10 km i ostale stvari.
Sta se tice sijevanja kroz rodnicu-i ja ih imam,svako malo me nesto probode,ili kroz rodnicu ili me kao zaboli jajnik. Smatram da je to jormalno u ovim tjednima trudnoce,ipak se tijelo siri i priprema. Da me neki bolovi brinu,otisla bih na hitnu, psihicki mir je najvažnijih kako za mamu tako i za bebu
Xoxo, robica je stvarno krasna,svida mi se 😊
Zao mi je za mame s bolesnom djecom, stvarno vam nije lako…meni ste pojam nadljuskosti jer se cesto zapitam kako cu handlati drugu trudnocu i brinuti se o ovoj svojoj maloj prasici kad bude bolesna…svaka vam cast,cudo ste ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ja sam ipak do hitne otišla, stavili su me na ctg, dali 2 boce infuzije, jer su bebi na početku ctg-a bili visoki otkucaji, pa se do kraja smirilo. Ctg bilježi neke kontrakcije na svakih 15min, kaže doktor sad do kraja će biti normalnog rada maternice, ne može maternica mirovati.
Otvorena sam 2 cm. U srijedu sam bila 1 prst. Pa pretpostavljam da to baš nije dobro.
Imam propisano najstroze moguće mirovanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji