Slee i piba, nemojte se ustručavati otići u bolnicu samo zato što ste već bile, oni su zato i tamo, to im je posao. Ako imalo sumnjati da je to bol za hitnu, otiđite, bolje 100 put bezveze nego jedanput prekasno.
-
Ri smijemo mi na pilates lopti vježbat? Znam da ne smijemo hopsati prije termina, ali za vježbanje ne znam. Ja bih se morala malo rastezati, imam doma loptu, jer me leđa baš znaju ubijat, ali se bojim na svoju ruku, pitati ću baš gin na pregledu da li smijem. 😊
-
Lilli što brže ozdravljenje kćerkici. 🙏🏻
-
Miraclebaby baš se slilo preko gaća? Ja inače imam jači iscjedak ali nikad mi se preko gaća nije slijevao, uvijek samo natopi gaće pa se moram preskidati. Ako je tako jako bilo možda stvarno je plodna, ako imalo sumnjaš rađe odi provjeri.
-
Mene desna sisa danas ubija od bolova, baš onako sijevajuća bol u mahovima. Jel osjeća to koja od vas? Ne brinem se jer se vjerojatno stvara to kaj se mora stvarati unutra, ali baš je bolno kad krene. 😐
-
S malo vedrije strane, uspjela sam danas napraviti adventski vijenac https://ibb.co/ns2gXkh
Mama je išla u šoping za materijalom pa sam radila s tim kaj je uzela, ali za koga je dobar je. 😅
Baš me vesele te božićne dekoracije i sitnice, jedva čekam taj 12.mj da okitimo bor i da se skroz prebacim u božićni mood. 🎄🎀
💋🤰na brzinu
Kasnije cu sve citati. Prijavljujem da sam se danas cijepila 3com dozom. Za sad sve dobro😅
Nadam se da ce tako i ostat💙
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Slee i Piba baš mi je žao tako imate često te bolove, ali svakako ako ste zabrinute bolje otići provjeriti, kao što su djevojke već rekle, to je njihov posao
Miraclebaby možda bi i ti trebala otići to provjeriti da nije plodna
Luu tu takvu sijevajucu bol sam ja osjećala kad sam počela dojiti, ja sam to povezivala nekako kao možda nadolazi mlijeko, ali ne znam, znam samo da je jako neugodno
Xoxo odjeća je bas lijepa, meni se baš sviđa
I evo dva linka za Teeny što sam naletila na neka sniženja kod nas, pa možda posluži
https://ustedite.ba/2021/11/magic-baby-snizenje-bebi-i-djecije-opreme-do-21-11-2021/
https://ustedite.ba/2021/11/peg-perego-asortiman-snizen-do-cak-50-18-28-11-2021/

Xoxo robica je predivna, daš link?
Slee i Piba držim fige da vam prode!
Miraclebaby ja isto mislim da se iscijedak baš nikako ne bi trebao sliti... Imate vi u Irskoj za kupiti Amniocheck?
Moja curka još spava, ja isto malo odmaram pa ćemo ić prošetati po kvartu i smazati kestene :)

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lu vijenac je predivan i ja se veselim tom bozicnom ugodaju
Bumbasor neka ostane ovako bez popratnih simptoma
Jelena zove se maybemint.de Upozoravam cijene nisu bas jeftine ni malo al s obzirom da je hanmade i predivan materijal i ne cudi me. Ja sam ubola neki popust nedavno sto su dali samo za taj dan na insta pa se nisam mogla iskontrolirati. Mozda za BF daju opet kakav popust iako ne vjerujem bas velik posto nemaju puno stvari i vidim da nestaju cesto velicine. Ja sam bila htjela jos kapicu i tetru uzet al nije bilo dostupno u tom trenutku.

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ri & Freya preljepe ste trudnice 😍 Ri cestitke na punom tjednu 😉
Slee nemoj trpit ako je jako... sta te briga sta ce oni govoriti ako je zdravlje u pitanju 😉 mozda imas srece pa su drugi doktori i sestre dezurni 😉
Lorena nasmijala si me sa noktima 😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jao Xoxo predivno je sve! Ovi kokosi mi se svidaju 🙈 Bacim oko za BF ako bude što 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Confused preljepa si trudnica i bas se vidi da ces ti vrlo vrlo brzo 😍💪
Lota_twins drago mi je da te makar kratko zabavila moja robica 😂😂😂 razmisljaj kako mi je to sve popeglati dok si talo u low raspolozenju i vjerujem da ce te odmah podici 😉 ja neznam u te nalaze ali se nadam i drzim fige da ce sve biti ok i da su u granicama 💪💗 samo jako i pozitivno 😘

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Miraclebaby ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu... sto je sigurno -sigurno je ipak je vikend pred nama a i ako kazes da si trudnica i za plodnu vodu brzo ce te primiti 💪💗
Teeny pametno djete imas trebas razmisliti pa ju i poslusati ako mozes uskoro 😉😘
Birdy nesumnjam da ces sve nadoknaditi kad bebica stigne 😍😘

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Xoxo lijepa robica i boje 😊
Luu adventski 😍 divnoo
Miraclebaby sretnoo ako ides do hitne! Ja bih vjerojatno isla provjeriti🤞
Ja danas jako slabo osjetim bebu, sad sam otvorila Linoladu, koju izbjegavam namjerno, i legla na bok i konacno se pokrenula malo, ali bas malo 🤨
Da nije to smirenje prije oluje 🤭 planiramo jos danas do Ikee pa cu bas vidjeti kako je u autu - u voznji je inace aktivna bas..
I da LadyD sjetih te se 😅😊 peglala sam jos jednu robicu koji sam dobila, to je sada zadnje od malih velicina.. ovo sve malo vece cu kasnije - nemam sad gdje ni susiti sve..

👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji