Jutrooo..
Piše pauza i dizanje, tablete za štitnjaču i nema više spavanja 🤦
Nadoknadit ću popodne, taman poslije ručka...
Primam ideje za koji dobar kolač- da sestru zaposlim da ne misli na gluposti 🤣🤣🤣🤣 ja ću samo jesti hahaha 🤣🤣😁🤤🤤
Jučer sam čak uspjela naći čovjeka, sudski tumač, da mi do pon riješi papire da riješim ovu glupu zavrzlamu oko bolovanja.. jučer me stres koštao, grčenje i bolovi u želucu cijelu večer 😣😖😥
Ugl već razmišljam što bi bacila u kljun sada, što za doručak... Ručak je muž odgovoran danas(njima steak, meni isto ali pečen do kraja 😭).....
Od svih planova koje sam jučer imala, niš nisam stigla, valjda ću danas.. skupljam dekoracije za adventski vijenac, da složimo do sljedećeg vikenda....
Sad sam nadrobila svašta, pa idem jest mlijeko i Lino pillows 🤤🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dobro jutro cure!! Ja zaspala s malom u 21 i evo do 7 ko klada 😳 Tata nam je išao na put pa soliramo za vikend.
Bea slažem se s Teeny, za to kratko vrijeme najbolje da ti uskoče svekar i svekrva, ne možeš dijete izolirati od bake i djeda ali moj dobronamjerni savjet ti je da naučiš postavljati nježne granice, ako ne ti onda muž.
Nama je plan da netko od mojih (tata, mama, teta) dodu ako krene u noći i naglo, a može i svekrva samo ona mora potegnut iz Zadra i bit tu danima, a ja bi iskreno radije da smo sami kad krene.
Confused još se to sve stigne ponovo pokrenuti!
Cure dojava za H&M- sutra imaju 25% na svo rublje, čarape, pidame i mislim tajice! Meni su jučer došli grudnjaci za dojenje i zadovoljna sam pa mislim da ću uzeti još jedan par. I razmišljam o pidami za rodilište, skužila sam da ove sve doma imaju bar jednu rupicu 🥴
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Eto i mene medu ranoraniocima (kod mene je sat ranije) pa je meni i ovo rano... probudi me glad opet 😶 naravno budenje nekoliko puta u noci.
Nadam se da ste mi sve dobro i da će vam biti lijep vikend
I možda neka bebica 😊😊😊
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Confused bas te pravo zeza mali frajer
Nelanr meni tak zna biti, prode samo od sebe, uglavnom nakon sto odspavam
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro curke,
Bruna stvarno zezaju, nadam se da ce se ipak nesto rijesiti
Nyssa dobrososla i da ti sto lakse i brze prode porod
Mea i Nada cestitke na pregledima nekaje sve super bas mi je drago kad su sve vijesti odlicne
Taya zao mi je zbog pregleda, al neka je sve ok i nadam se da ce sljedeci bit puno bolji
Confused nestrpljivo iscekujemo tvoje daljnje javljanje
Slee vidim bacas se naveliko u shopping... Samo tako 👍💪
Bela jesam cijepljena al samo jednom dozom prije 10 dana. Tako da cekamo epidemiologa da se javi da znamo sta i kako i koliko smo zarobljeni.
Kod nas nista novo. Muzu pcr potvrdio jucer pozitivno. Ja i mali i dalje bez simptoma. Al me lagano izluduje cijelo to iscekivanje. Planirala sam danas mozda sebi kucni test napravit tek toliko. Ili pricekat pon-uto pa otic na pcr. Nisam pametna.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro drage moje. Ja sam jos u krevetu,standard,nisam ae naspavala i skupljam smage za ustajanje. U Splitu je dan iz snova, ici cu prosetati i popiti kavu pa na rucak s prijateljicama. Kako padne mrak,ja zalegnem jer budem iscrpljena 🙊🤦🏻♀️ Pogledala Chestnut man na Netflixu,odlicna serija. Eto,ako kome zafali ideja. Ja sve cekam c&a da dobije vreću za spavanje koja mi treba,nemoguce ju je uhvatiti..pa bi uzela njihove spavaćice za dojenje. Al doslovno vec misec dana stalkam i ducan i online i nista 😅
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro.
Citala sam vas jucer al nikako da pohvatam.... nadam se da ste sve dobro i da ste odspavale jer ja i nisam bas.. nikako se namjestiti jer je bebica poprijeko.. glavica s desne a tijelo s ljeve i nogice u mjehuru 😂😂😂😂 sad je kao malo vise ukoso i kao da se drzi rukicom za rebro 😂😂😂😂 uglavnom 6 puta sam ustajala u wc... idem vas sad popratiti i nadam se da nisam propustila neko desavanje jer ste se opet turbo raspisale kao kad nam je prva bebica stigla 😉 saljem pusu malenoj Evi😍😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro svima,
Ja opet nisam nista spavala. Mala je opet bolesna, išla je punih 7 dana u vrtic I opet curi nos, kaslje I ima temperaturu. Ja sam naravno odmah sve pobrala od nje pa me boli grlo, curi nos i boli glava. Nju smo testirali kućnim testom, test je negativan, valjda su točni ti testovi.
Uz to, opet me u nosi probudila uzasna bol u donjem dijelu trbuha I trbuh tvrd, tvrd ko kamen. Pomoglo je tek kad sam popila tablete - spasmex i normabel. To su mi davali u bolnici ali baš me strah piti toliko tableta da ne nastetim bebi i ne razumijem što se događa.
Dobro jutro cure drage....
Evo napokon vas i ja uspjela popratit🙂
Drago mi je da ste sve dobro,vidim puno mamica nam je u niskom startu🥳🥳 jedva cekam price s poroda.
Nove mame dobro nam dosle.
Confused vidim da imamo isti broj curica cak i jedan rodjendan zajednicki moja srednja je isto rodjena 13.6😅 i sad cekamo bracu😉
Cure kojima je prva bebica i brinete se kako ce te sa bebicom vjerujte mi kad dodje sve ce to ici kao da ste vec 5 rodile,instinkt ce vam puno pomoc. Samo opusteno.Ja sam stariju rodila sa 19 godina,nikad prije bebu drzala u rukama,kad mi je ona dosla sve je islo nekako prirodno (mama zna najbolje😉)
Slee hvala sto brines,nalazi su mi svi dosli super,ja sam jos vadila krvnu sliku i za stitnjacu. Sve poshvale za medico.
Evo da i ja malo pokazem seku i bracu u šetnji
https://ibb.co/7RXQhQY
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Taya, zadnji ultrazvuk mi je radila specijalizantica sa 37+6 i tad je bilo sve ok. A sa 38+6 je rekla da nece vise radoti uzv jer njima nije bitan svaki detalj sad vise jer je beba razvijena pa 100 grama vise ili manje nikome nis ne znaci 🤷🏻♀️ a polozaj nije komentirala, znam da su nogice ispod desnih rebra jer tu udara ko velika toliko da mi se povraca kad udari.
Kak se osjecas? Ima sta novo?
Kod mene i dalje sve isto, trbuh se strahovito spustio i stvarno mi je vec dosta svega, al izgleda da njoj nije. Nema sluzi, nema menstrualnih bolova, samo puno pišanja, teskog dizanja i jos tezeg hodanja jer doslovno osjecam njenu glavicu kak mi širi zdjelicu. Sad cu joj mahnut dolje sa 100 € pa mozda odluci izaći. 😅😅
Btw, božićna robica je preslatka. 😍 Ja se vise ne dam u shopping da ne bih pokupila koronu negdje, al zato ima sve online. 🙈😊
Naša srećica** 12/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji