Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    20. Studeni 2021. 06:37

Jutrooo..
    Piše pauza i dizanje, tablete za štitnjaču i nema više spavanja 🤦
    Nadoknadit ću popodne, taman poslije ručka...
    Primam ideje za koji dobar kolač- da sestru zaposlim da ne misli na gluposti 🤣🤣🤣🤣 ja ću samo jesti hahaha 🤣🤣😁🤤🤤
    Jučer sam čak uspjela naći čovjeka, sudski tumač, da mi do pon riješi papire da riješim ovu glupu zavrzlamu oko bolovanja.. jučer me stres koštao, grčenje i bolovi u želucu cijelu večer 😣😖😥
    Ugl već razmišljam što bi bacila u kljun sada,  što za doručak... Ručak je muž odgovoran danas(njima steak, meni isto ali pečen do kraja 😭)..... 
    Od svih planova koje sam jučer imala, niš nisam stigla, valjda ću danas..  skupljam dekoracije za adventski vijenac, da složimo do sljedećeg vikenda....
    Sad sam nadrobila svašta, pa idem jest mlijeko i Lino pillows 🤤🤣 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    20. Studeni 2021. 07:39

Dobro jutro cure!! Ja zaspala s malom u 21 i evo do 7 ko klada 😳 Tata nam je išao na put pa soliramo za vikend. 
    Bea slažem se s Teeny, za to kratko vrijeme najbolje da ti uskoče svekar i svekrva, ne možeš dijete izolirati od bake i djeda ali moj dobronamjerni savjet ti je da naučiš postavljati nježne granice, ako ne ti onda muž. 
    Nama je plan da netko od mojih (tata, mama, teta) dodu ako krene u noći i naglo, a može i svekrva samo ona mora potegnut iz Zadra i bit tu danima, a ja bi iskreno radije da smo sami kad krene. 
    Confused još se to sve stigne ponovo pokrenuti! 
    Cure dojava za H&M- sutra imaju 25% na svo rublje, čarape, pidame i mislim tajice! Meni su jučer došli grudnjaci za dojenje i zadovoljna sam pa mislim da ću uzeti još jedan par. I razmišljam o pidami za rodilište, skužila sam da ove sve doma imaju bar jednu rupicu 🥴

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Miraclebaby28
    20. Studeni 2021. 07:56

Eto i mene medu ranoraniocima (kod mene je sat ranije) pa je meni i ovo rano... probudi me glad opet 😶 naravno budenje nekoliko puta u noci. 
    Nadam se da ste mi sve dobro i da će vam biti lijep vikend 
    I možda neka bebica 😊😊😊

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Bela_le
    20. Studeni 2021. 07:59

Confused bas te pravo zeza mali frajer
    Nelanr meni tak zna biti, prode samo od sebe, uglavnom nakon sto odspavam

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• XOXO
    20. Studeni 2021. 08:13

Jutro curke, 
    Bruna stvarno zezaju, nadam se da ce se ipak nesto rijesiti
    Nyssa dobrososla i da ti sto lakse i brze prode porod
    Mea i Nada cestitke na pregledima nekaje sve super bas mi je drago kad su sve vijesti odlicne
    Taya zao mi je zbog pregleda, al neka je sve ok i nadam se da ce sljedeci bit puno bolji
    Confused nestrpljivo iscekujemo tvoje daljnje javljanje
    Slee vidim bacas se naveliko u shopping... Samo tako 👍💪
    Bela jesam cijepljena al samo jednom dozom prije 10 dana. Tako da cekamo epidemiologa da se javi da znamo sta i kako i koliko smo zarobljeni.
    Kod nas nista novo. Muzu pcr potvrdio jucer pozitivno. Ja i mali i dalje bez simptoma. Al me lagano izluduje cijelo to iscekivanje. Planirala sam danas mozda sebi kucni test napravit tek toliko. Ili pricekat pon-uto pa otic na pcr. Nisam pametna. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Josipab
    20. Studeni 2021. 08:30

Jutro drage moje. Ja sam jos u krevetu,standard,nisam ae naspavala i skupljam smage za ustajanje. U Splitu je dan iz snova, ici cu prosetati i popiti kavu pa na rucak s prijateljicama. Kako padne mrak,ja zalegnem jer budem iscrpljena 🙊🤦🏻‍♀️ Pogledala Chestnut man na Netflixu,odlicna serija. Eto,ako kome zafali ideja. Ja sve cekam c&a da dobije vreću za spavanje koja mi treba,nemoguce ju je uhvatiti..pa bi uzela njihove spavaćice za dojenje. Al doslovno vec misec dana stalkam i ducan i online i nista 😅

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

LadyD
    20. Studeni 2021. 08:46

Dobro jutro. 
     Citala sam vas jucer al nikako da pohvatam....  nadam se da ste sve dobro i da ste odspavale jer ja i nisam bas.. nikako se namjestiti jer je bebica poprijeko.. glavica s desne a tijelo s ljeve i nogice u mjehuru 😂😂😂😂  sad je kao malo vise ukoso i kao da se drzi rukicom za rebro 😂😂😂😂 uglavnom 6 puta sam ustajala u wc...   idem vas sad popratiti i nadam se da nisam propustila neko desavanje jer ste se opet turbo raspisale kao kad nam je prva bebica stigla 😉 saljem pusu malenoj  Evi😍😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• piba7
    20. Studeni 2021. 09:09

Jutro svima,
    Ja opet nisam nista spavala. Mala je opet bolesna, išla je punih 7 dana u vrtic I opet curi nos, kaslje I ima temperaturu. Ja sam naravno odmah sve pobrala od nje pa me boli grlo, curi nos i boli glava. Nju smo testirali kućnim testom, test je negativan, valjda su točni ti testovi.
    Uz to, opet me u nosi probudila uzasna bol u donjem dijelu trbuha I trbuh tvrd, tvrd ko kamen. Pomoglo je tek kad sam popila tablete - spasmex i normabel. To su mi davali u bolnici ali baš me strah piti toliko tableta da ne nastetim bebi i ne razumijem što se događa. 

Mum of four
    20. Studeni 2021. 09:10

Dobro jutro cure drage....
    Evo napokon vas i ja uspjela popratit🙂
    Drago mi je da ste sve dobro,vidim puno mamica nam je u niskom startu🥳🥳 jedva cekam price s poroda.
    Nove mame dobro nam dosle.
    Confused vidim da imamo isti broj curica cak i jedan rodjendan zajednicki moja srednja je isto rodjena 13.6😅 i sad cekamo bracu😉
    Cure kojima je prva bebica i brinete se kako ce te sa bebicom vjerujte mi kad dodje sve ce to ici kao da ste vec 5 rodile,instinkt ce vam puno pomoc. Samo opusteno.Ja sam stariju rodila sa 19 godina,nikad prije bebu drzala u rukama,kad mi je ona dosla sve je islo nekako prirodno (mama zna najbolje😉)
    Slee hvala sto brines,nalazi su mi svi dosli super,ja sam jos vadila krvnu sliku i za stitnjacu. Sve poshvale za medico.
    Evo da i ja malo pokazem seku i bracu u šetnji
    https://ibb.co/7RXQhQY

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

nyssa_
    20. Studeni 2021. 09:14

Taya, zadnji ultrazvuk mi je radila specijalizantica sa 37+6 i tad je bilo sve ok. A sa 38+6 je rekla da nece vise radoti uzv jer njima nije bitan svaki detalj sad vise jer je beba razvijena pa 100 grama vise ili manje nikome nis ne znaci 🤷🏻‍♀️ a polozaj nije komentirala, znam da su nogice ispod desnih rebra jer tu udara ko velika toliko da mi se povraca kad udari.
    Kak se osjecas? Ima sta novo?
    Kod mene i dalje sve isto, trbuh se strahovito spustio i stvarno mi je vec dosta svega, al izgleda da njoj nije. Nema sluzi, nema menstrualnih bolova, samo puno pišanja, teskog dizanja i jos tezeg hodanja jer doslovno osjecam njenu glavicu kak mi širi zdjelicu. Sad cu joj mahnut dolje sa 100 € pa mozda odluci izaći. 😅😅

Btw, božićna robica je preslatka. 😍 Ja se vise ne dam u shopping da ne bih pokupila koronu negdje, al zato ima sve online. 🙈😊

Naša srećica** 12/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.