Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Birdy 🧚🏻
    20. Studeni 2021. 13:07

Drage trudnice 👋🤰
    Bruna bas mi zao za ove administrativne probleme i za Go 🤦‍♀️ nadam se da vise neces morati raditi u ovakvom stanju 
    Nyssa drago nam je da si nam se pridruzila! Da, ima nas ovdje kalendarski jesenskih beba 🍂 a nekako sam imala uvijek osjecaj da ce kasniti malo beba, da dode 1.12. npr a to mi je bas zimski mjesec i bas ga volim ☺️  eli evo usprkos sto mi je receno da cu ranije mozda roditi jos se nedamo 💪 mozda i docekam 1.12. 😂
    Taya zao mi da uzv nisi uspjela napraviti, mozda docekas iduci put tko zna 🤭 haljinica je divna 🤩
    Sretno! svi iscekujemo s tobom 😍
    Nada drago mi je da si malo bolje, izgurala si kriticne tjedne sad se probaj malo opustiti 😇
    Schinin odlicna vijest da ce rehabilitacija ici brze nego ste mislili 👌 i doci Max i ranije 😊
    Confused sretno i mislim da ces ti ipak prva 😁💪
    Ri super za bolove u ledima! Da sam bar ranije krenula s necim mozda bi i meni bilo lakse 💁‍♀️
    Slee ako je konstantna bol i ako te zabrinjava, nemoj se ustrucavati sto si vec bila na hitnoj.. nadam se da ce se smiriti 🤨

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    20. Studeni 2021. 13:19

Lota twins mislim da je dobra stvar sto je tlak uredan, a za proteine ce ti mozda dati da skupljas 24 sata urin, moji su bili 1+ u obicnom urinu, ali cjelokupni nalaz proteinurije je bio uredan. Sretno ti 🙏
    Ja sam jos jucer odradila svade sa majstorima🤭nista novo u ovoj trudnoci 😏
    Jos instalacije i stepenice, i to iduci tjedan tek mogu, iako su zapoceli sve u 6.mj, ovaj tjedan nitko nije mogao doci 🤦‍♀️ Bas cekaju zadnji moj tjedan da ih jos odgledam, al samo neka vise zavrse da vise ne vidim ijednog majstora bar godinu dana.. i da krenemo s namjestanjem 😅
    Poprilicno sam vise u tome nego u iscekivanju bebe, ali kad ona dode onda sam samo njena ❤️☺️
    Zelim vam miran vikend 😍

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• piba7
    20. Studeni 2021. 13:37

Slee

Freya i Ri prekrasne ste trudnice 💗💗
    Meni se oni bolovi i grcenja nisu smirili, poludit cu. Glupo mi je opet ic na hitnu, bila sam pred tjedan dana i sad da dodjem opet i opet ne bude nista ce rec da sam luda u glavu. A bas me boli i nervira i paranoja me pere jer se ne smiri ni sa spazmexom ni s magnezijem

Točno znam kako ti je.
    Ja sam u srijedu bila na redovnoj kontroli i već 2 noći umirem od bolova doma, pijem spasmex i normabel svaku noć i tresem se od straha, a ne želim otići na hitnu, jer me već svi znaju tamo. Danas se bas uzasno osjećam, još u kombinaciji s ovom sad prehladom ili čime već, pa ležim doma, sutim i trpim.
    Isto tako me boli donji dio trbuha i imam neka konstantna "sijevanja" u rodnici.

Teeny
    20. Studeni 2021. 13:46

Hellou zene ☺️
    Kod nas danas bas divan dan, a ja dezuram 12h 😩
    Za sad mi je dan relativno brzo prosao, nadam se da ce tako ostati do 20:00.
    Jutros mi mala kaze ostani kuci cijeli dan, ne mozes zauvijek ici na posao 🤣
    Ri i Freya divne ste trudnice.
    Ri jel' imas neki link za te vjezbe/jogu koji ti pomaze jer mene donji dio ledja svaku noc rastura ?
    Slee ako se ne bude smirivalo nemoj da ti tesko pada odlazak na hitnu, nema veze sto si već isla.
    Bolje je i provjeriti jel' sve uredu nego da se mislis sta se desava.
    Piba kod vas se bas zaredalo s tim prehladama.
    Vjerujem da ti nije lako, zelim ti brz oporavak 🤞
    Aurora kako je seka ?

Miraclebaby28
    20. Studeni 2021. 13:50

Inace nisam panicar al neznam da se dns zabrinem... kad sam se ustala od stole oprat sude kako sam stajala za sudoperom samo sam odjednom osjetila da mi se nešto salilo niz nogavicu... onako msm da mi nije mjehur popustio jer msm da bi to imalo odreden miris a više je vodenasto... eh sad... neda mi se jurit u bolnicu pa da me ostave da čekam 10 sati a da je samo obican iscjedak... mislim da je nemoj od vas pisala da joj se desilo isto pa eto da mi kazete... što su vama dr rekli

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• piba7
    20. Studeni 2021. 13:53

Miraclebaby27

Inace nisam panicar al neznam da se dns zabrinem… kad sam se ustala od stole oprat sude kako sam stajala za sudoperom samo sam odjednom osjetila da mi se nešto salilo niz nogavicu… onako msm da mi nije mjehur popustio jer msm da bi to imalo odreden miris a više je vodenasto… eh sad… neda mi se jurit u bolnicu pa da me ostave da čekam 10 sati a da je samo obican iscjedak… mislim da je nemoj od vas pisala da joj se desilo isto pa eto da mi kazete… što su vama dr rekli

Bas ti se izlilo skroz kroz donje rublje po nozi?
    Ja bi na tvom mjestu otišla, nećeš čekati 10h na hitnoj ako kažeš da misliš da ti plodna voda curi.

• mamasita05
    20. Studeni 2021. 14:12

Slee

Boli me dolje onaj dio ispod trbuha - trokut ga ja zovem, ne znam je to pubicna kost? I prepone i donji dio ledja. Ne boli u valovima nego konstantno. Trbuh se ne steze i normalno je mekan pa mislim da nisu trudovi, ali bas je nelagodno i zivcira me.
    Meni nokte muz rezao neki dan. Sva sreca pa je zima.

Ja sam u prvoj trudnoci bila ista kao i ti jer sam bila doma, nisam imala previse obveza i stalno mi je nesto bilo, a zapravo sve ok. Previse sam osluskivala tijelo, a u trudnoci je vecina tog na kraju normalna bol. U ovoj trudnoci nemam vremena niti razmisljati i stvarno je prosla za tren, bez ikakve boli, a bolilo me isto kao i u prvoj 🤣 jedina prava bol, gora od porodjajne mi je bio isijas u 35 tj, al tad se nisam mislila jel me boli nego su me nosili na hitnu u jaucima i uzasnoj boli. 10 dana je svaki pomak bio ajme, sama ni do wc-a nisam mogla otici. 

Ali ako te steze donji dio u vidu grceva i menstrualnih bolova, nemoj se misliti nego idi na hitnu. Bolje jednom vise doci, nego zakasniti. Imas pravo doci i zatraziti pregled, koliko god puta. 

• Lilli07
    20. Studeni 2021. 14:15

Ja vam se nisam uspjela jučer nikako javljati a evo i danas malo kasnije. Ja sam imala malo tešku noć. Sinoć smo imali goste pa sam cio dan nešto radila spremala, navečer mala dobije temperaturu, sirup malo pomogao i bila je stvarno fina, Al onda opet oko 23 sata je uhvatilo, opet dam sirup pa spavanje, dok sam ja suđe raspremila kad su gosti otišli ona se probudila i bila budna do oko pola 4. Taman kad sam legla ona se opet probudi, ali nije ustajala nego tražila da je uzmem i tako zaspim sa njom u rukama. Kad me dragi poslije probudio da je spustim sve me bolilo. Opet zaspim i uspijem imati noćnu moru da Bog sačuva.... Uglavnom bilo je svega zaista. Mala se tek oko 1 probudila i evo kao bolje je ima samo 37.1 nadam se da neće puno rasti
    Sad ću pokušati pročitati šta mi je ostalo a želim vam lijep i ugodan vikend 

Confused
    20. Studeni 2021. 14:54

Miraclebaby27

Inace nisam panicar al neznam da se dns zabrinem… kad sam se ustala od stole oprat sude kako sam stajala za sudoperom samo sam odjednom osjetila da mi se nešto salilo niz nogavicu… onako msm da mi nije mjehur popustio jer msm da bi to imalo odreden miris a više je vodenasto… eh sad… neda mi se jurit u bolnicu pa da me ostave da čekam 10 sati a da je samo obican iscjedak… mislim da je nemoj od vas pisala da joj se desilo isto pa eto da mi kazete… što su vama dr rekli

Gle ako sumnjaš da je plodna voda otiđi. Za iscjedak nije baš karakteristično da se slijeva niz noge... 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• XOXO
    20. Studeni 2021. 15:29

Mamasita ajde jos malo i gotovi ste. Nema se razloga sta zakomlicirat vec ste pri kraju. Nek tako i ostane da na miru udes u termin. Ja i mali smo izolirani evo vec 4-5dan od muza i za sad nemamo nikakvih simptoma pa se nadam stvarno da ce tako i ostati. Muz je prve simptome imao u nedjelju iako je tad test pokazao negativno pa se nadam da ce i on svaki cas prestat bit pozitivan. Epidemioloska nam se nije jos nikakvim putem javila al mi smo svakako izolirali se sami. Samo cekam da nam se jave da znamo tocno do kada.
    Freya nadam se da ce ti taj kasalj proc sad malo na svjezem zraku. Zavidim na mogucnost setnje bas je lijepo vrijeme vani. I po slici nikad ne bi rekla da ces svaki cas roditi 🤩
    Lady  aplauz za akrobacije i uspjesno siskanje noktiju. Morat cu i ja se pozabavit time. Iako od trbuha ne vidim stopala pa ni ne znam kakva je situacija tamo 🤣🤣
    Ri pre prezgodne ste!!! Stvarno vam svima zavidim sto ste tako zgodne trudnice. Nikad nisam patila sto sam niska. Osim u trudnoci tad bi stvarno voljela imat koji cm vise da se taj stomak lijepo rasporedi a ne da sam odmah ko balon
    Slee ja isto mislim da ti se beba nekako namjestila pa izaziva cudne bolove na koje nisi navikla. Plus sto se sve to mora rasirit, rastegnut i prerasporedit i kosti i misici i tetive. I jos mirovanje ne pomaze. Meni i kad nisam bila trudna a radi neceg sam prelezala par dana nikako se pridobit sve bi me bolilo. 
    Confused preslatki ste 🤩
    Lotta neko pametniji ce se javit za citat nalaze. Ja drzim fige da svi ostali budu uredni. 
    Miracle da probas provo onaj trik sto su cure govorile cuceci kasljati pa vidjet da li i koliko izade? Svakako javi 
    Lillio nadam se da je mala bolje i da si se ti bar malo odmorila
    ____
    Mene danas razveselio postar. Ne znam dal ce se vama svidjeti. Meni je bas po mom gustu. Negdje na insta sam jednom naletila na handmade robicu od 100%org pamuka. Sve je neutralno i brojevi su npr 0-3mj, 3-6. Pa cu prvo morat usporedit sta ce mi bit za pocetak a sta mozda malo kasnije. Uglavnom pustam fotku ne znam koliko ce se kuzit radi sunca koje tocno pada. Ja sam preodusevljena. I materijalom i bojom i izradom. Nije bilo jeftino pa me bilo strah kad dode a ne bude mi to to al sva sreca sve mi je super. 
    https://ibb.co/sy6YWSS

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani