Inace nisam panicar al neznam da se dns zabrinem… kad sam se ustala od stole oprat sude kako sam stajala za sudoperom samo sam odjednom osjetila da mi se nešto salilo niz nogavicu… onako msm da mi nije mjehur popustio jer msm da bi to imalo odreden miris a više je vodenasto… eh sad… neda mi se jurit u bolnicu pa da me ostave da čekam 10 sati a da je samo obican iscjedak… mislim da je nemoj od vas pisala da joj se desilo isto pa eto da mi kazete… što su vama dr rekli
Bas ti se izlilo skroz kroz donje rublje po nozi?
Ja bi na tvom mjestu otišla, nećeš čekati 10h na hitnoj ako kažeš da misliš da ti plodna voda curi.
Boli me dolje onaj dio ispod trbuha - trokut ga ja zovem, ne znam je to pubicna kost? I prepone i donji dio ledja. Ne boli u valovima nego konstantno. Trbuh se ne steze i normalno je mekan pa mislim da nisu trudovi, ali bas je nelagodno i zivcira me.
Meni nokte muz rezao neki dan. Sva sreca pa je zima.
Ja sam u prvoj trudnoci bila ista kao i ti jer sam bila doma, nisam imala previse obveza i stalno mi je nesto bilo, a zapravo sve ok. Previse sam osluskivala tijelo, a u trudnoci je vecina tog na kraju normalna bol. U ovoj trudnoci nemam vremena niti razmisljati i stvarno je prosla za tren, bez ikakve boli, a bolilo me isto kao i u prvoj 🤣 jedina prava bol, gora od porodjajne mi je bio isijas u 35 tj, al tad se nisam mislila jel me boli nego su me nosili na hitnu u jaucima i uzasnoj boli. 10 dana je svaki pomak bio ajme, sama ni do wc-a nisam mogla otici.
Ali ako te steze donji dio u vidu grceva i menstrualnih bolova, nemoj se misliti nego idi na hitnu. Bolje jednom vise doci, nego zakasniti. Imas pravo doci i zatraziti pregled, koliko god puta.
Ja vam se nisam uspjela jučer nikako javljati a evo i danas malo kasnije. Ja sam imala malo tešku noć. Sinoć smo imali goste pa sam cio dan nešto radila spremala, navečer mala dobije temperaturu, sirup malo pomogao i bila je stvarno fina, Al onda opet oko 23 sata je uhvatilo, opet dam sirup pa spavanje, dok sam ja suđe raspremila kad su gosti otišli ona se probudila i bila budna do oko pola 4. Taman kad sam legla ona se opet probudi, ali nije ustajala nego tražila da je uzmem i tako zaspim sa njom u rukama. Kad me dragi poslije probudio da je spustim sve me bolilo. Opet zaspim i uspijem imati noćnu moru da Bog sačuva.... Uglavnom bilo je svega zaista. Mala se tek oko 1 probudila i evo kao bolje je ima samo 37.1 nadam se da neće puno rasti
Sad ću pokušati pročitati šta mi je ostalo a želim vam lijep i ugodan vikend
Inace nisam panicar al neznam da se dns zabrinem… kad sam se ustala od stole oprat sude kako sam stajala za sudoperom samo sam odjednom osjetila da mi se nešto salilo niz nogavicu… onako msm da mi nije mjehur popustio jer msm da bi to imalo odreden miris a više je vodenasto… eh sad… neda mi se jurit u bolnicu pa da me ostave da čekam 10 sati a da je samo obican iscjedak… mislim da je nemoj od vas pisala da joj se desilo isto pa eto da mi kazete… što su vama dr rekli
Gle ako sumnjaš da je plodna voda otiđi. Za iscjedak nije baš karakteristično da se slijeva niz noge...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mamasita ajde jos malo i gotovi ste. Nema se razloga sta zakomlicirat vec ste pri kraju. Nek tako i ostane da na miru udes u termin. Ja i mali smo izolirani evo vec 4-5dan od muza i za sad nemamo nikakvih simptoma pa se nadam stvarno da ce tako i ostati. Muz je prve simptome imao u nedjelju iako je tad test pokazao negativno pa se nadam da ce i on svaki cas prestat bit pozitivan. Epidemioloska nam se nije jos nikakvim putem javila al mi smo svakako izolirali se sami. Samo cekam da nam se jave da znamo tocno do kada.
Freya nadam se da ce ti taj kasalj proc sad malo na svjezem zraku. Zavidim na mogucnost setnje bas je lijepo vrijeme vani. I po slici nikad ne bi rekla da ces svaki cas roditi 🤩
Lady aplauz za akrobacije i uspjesno siskanje noktiju. Morat cu i ja se pozabavit time. Iako od trbuha ne vidim stopala pa ni ne znam kakva je situacija tamo 🤣🤣
Ri pre prezgodne ste!!! Stvarno vam svima zavidim sto ste tako zgodne trudnice. Nikad nisam patila sto sam niska. Osim u trudnoci tad bi stvarno voljela imat koji cm vise da se taj stomak lijepo rasporedi a ne da sam odmah ko balon
Slee ja isto mislim da ti se beba nekako namjestila pa izaziva cudne bolove na koje nisi navikla. Plus sto se sve to mora rasirit, rastegnut i prerasporedit i kosti i misici i tetive. I jos mirovanje ne pomaze. Meni i kad nisam bila trudna a radi neceg sam prelezala par dana nikako se pridobit sve bi me bolilo.
Confused preslatki ste 🤩
Lotta neko pametniji ce se javit za citat nalaze. Ja drzim fige da svi ostali budu uredni.
Miracle da probas provo onaj trik sto su cure govorile cuceci kasljati pa vidjet da li i koliko izade? Svakako javi
Lillio nadam se da je mala bolje i da si se ti bar malo odmorila
____
Mene danas razveselio postar. Ne znam dal ce se vama svidjeti. Meni je bas po mom gustu. Negdje na insta sam jednom naletila na handmade robicu od 100%org pamuka. Sve je neutralno i brojevi su npr 0-3mj, 3-6. Pa cu prvo morat usporedit sta ce mi bit za pocetak a sta mozda malo kasnije. Uglavnom pustam fotku ne znam koliko ce se kuzit radi sunca koje tocno pada. Ja sam preodusevljena. I materijalom i bojom i izradom. Nije bilo jeftino pa me bilo strah kad dode a ne bude mi to to al sva sreca sve mi je super.
https://ibb.co/sy6YWSS
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Slee i piba, nemojte se ustručavati otići u bolnicu samo zato što ste već bile, oni su zato i tamo, to im je posao. Ako imalo sumnjati da je to bol za hitnu, otiđite, bolje 100 put bezveze nego jedanput prekasno.
-
Ri smijemo mi na pilates lopti vježbat? Znam da ne smijemo hopsati prije termina, ali za vježbanje ne znam. Ja bih se morala malo rastezati, imam doma loptu, jer me leđa baš znaju ubijat, ali se bojim na svoju ruku, pitati ću baš gin na pregledu da li smijem. 😊
-
Lilli što brže ozdravljenje kćerkici. 🙏🏻
-
Miraclebaby baš se slilo preko gaća? Ja inače imam jači iscjedak ali nikad mi se preko gaća nije slijevao, uvijek samo natopi gaće pa se moram preskidati. Ako je tako jako bilo možda stvarno je plodna, ako imalo sumnjaš rađe odi provjeri.
-
Mene desna sisa danas ubija od bolova, baš onako sijevajuća bol u mahovima. Jel osjeća to koja od vas? Ne brinem se jer se vjerojatno stvara to kaj se mora stvarati unutra, ali baš je bolno kad krene. 😐
-
S malo vedrije strane, uspjela sam danas napraviti adventski vijenac https://ibb.co/ns2gXkh
Mama je išla u šoping za materijalom pa sam radila s tim kaj je uzela, ali za koga je dobar je. 😅
Baš me vesele te božićne dekoracije i sitnice, jedva čekam taj 12.mj da okitimo bor i da se skroz prebacim u božićni mood. 🎄🎀
💋🤰na brzinu
Kasnije cu sve citati. Prijavljujem da sam se danas cijepila 3com dozom. Za sad sve dobro😅
Nadam se da ce tako i ostat💙
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Slee i Piba baš mi je žao tako imate često te bolove, ali svakako ako ste zabrinute bolje otići provjeriti, kao što su djevojke već rekle, to je njihov posao
Miraclebaby možda bi i ti trebala otići to provjeriti da nije plodna
Luu tu takvu sijevajucu bol sam ja osjećala kad sam počela dojiti, ja sam to povezivala nekako kao možda nadolazi mlijeko, ali ne znam, znam samo da je jako neugodno
Xoxo odjeća je bas lijepa, meni se baš sviđa
I evo dva linka za Teeny što sam naletila na neka sniženja kod nas, pa možda posluži
https://ustedite.ba/2021/11/magic-baby-snizenje-bebi-i-djecije-opreme-do-21-11-2021/
https://ustedite.ba/2021/11/peg-perego-asortiman-snizen-do-cak-50-18-28-11-2021/
Xoxo robica je predivna, daš link?
Slee i Piba držim fige da vam prode!
Miraclebaby ja isto mislim da se iscijedak baš nikako ne bi trebao sliti... Imate vi u Irskoj za kupiti Amniocheck?
Moja curka još spava, ja isto malo odmaram pa ćemo ić prošetati po kvartu i smazati kestene :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lu vijenac je predivan i ja se veselim tom bozicnom ugodaju
Bumbasor neka ostane ovako bez popratnih simptoma
Jelena zove se maybemint.de Upozoravam cijene nisu bas jeftine ni malo al s obzirom da je hanmade i predivan materijal i ne cudi me. Ja sam ubola neki popust nedavno sto su dali samo za taj dan na insta pa se nisam mogla iskontrolirati. Mozda za BF daju opet kakav popust iako ne vjerujem bas velik posto nemaju puno stvari i vidim da nestaju cesto velicine. Ja sam bila htjela jos kapicu i tetru uzet al nije bilo dostupno u tom trenutku.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji