Piba i Mamasita mi imamo muževe roditelje u blizini, ali ono nisam najsigurnija u njih, jer bojim se kad se vratim kući sa bebom kćerkica će odbijati i mene i bebu. Moja svemu je tip koji će govoriti stvari tipa: ostani ti kod bake, mama će sada roditi bebu i neće tebe vise paziti. Toga se bojim, nikad sa njima nije ostajala bez mene jer ono znam da bi sve radila suprotno od onoga sto ja kažem i pricala protiv nas djetetu. Dijete godinu dana i nešto i ja kažem da ne može da jede čokoladu a ono će maloj na to: vidi kako ti mama ništa ne da, baka bi tebi sve dala. I tako komentari tog tipa, toga se bojim sada.
Nada super za pregled i da je sve dobro! Neka se to nastavi do kraja!
Confused drzim fige da krene i da bude ekspresno!
—
Ja se sjecam da je mene dosla susjeda pricuvati kada je mama isla brata roditi. Bili smo si jako dobri i znam da sam u polusnu cula da je dosla. Naravno, moji su me pripremili unaprijed da ce mama morat jedan dan ici u bolnicu roditi brata, a da ce doc susjeda u koju sam ja i sama imala povjerenja jer me cesto cuvala.
—
Mene danas prepone i donji dio ledja ubijaju i iscjedak bas obilan. Nadam se da je sve samo zbog aktivnijeg dana.
Piba kako si ti, se smirilo?
Smirilo se, tako da se nadam da je bilo do probave tako, ali sad kako se bliži večer tj noć tako u meni raste strah. Doslovno se bojim ići spavati.
Isto imam obilniji iscjedak danas, svako malo idem na wc gledati što se događa.
Pibai Mamasita mi imamo muževe roditelje u blizini, ali ono nisam najsigurnija u njih, jer bojim se kad se vratim kući sa bebom kćerkica će odbijati i mene i bebu. Moja svemu je tip koji će govoriti stvari tipa: ostani ti kod bake, mama će sada roditi bebu i neće tebe vise paziti. Toga se bojim, nikad sa njima nije ostajala bez mene jer ono znam da bi sve radila suprotno od onoga sto ja kažem i pricala protiv nas djetetu. Dijete godinu dana i nešto i ja kažem da ne može da jede čokoladu a ono će maloj na to: vidi kako ti mama ništa ne da, baka bi tebi sve dala. I tako komentari tog tipa, toga se bojim sada.
Ja sam oba puta kad sam u bolnici završila, kako je oboje bilo po noći, sjela na taksi i otišla.
A za ovo kad ćeš ići roditi, neće biti kćerka tako dugo s njima, razumijem tvoje strahove, ali brzo će to proći. Ja sam svoju već 2x u trudnoći "ostavljala" jer sam bila hospitalizirana i svaki put smo joj objasnili situaciju tj rekli da mamu boli trbuh i da mama mora ići kod doktora. Sad isto zna da mama mora ležati doma i da se ne smijem dići. Jednostavno je takva situacija, djeca bez obzira koliko mala bila nas više razumiju nego što mi mislimo.
Jelenas, aha super 🤗🤗 ja san isto blizu Bulevara, i vječito na Kolovarama, tako da se stvarno možda sretnemo na lito 😅
LadyD, ja sam ti nina7 i onda prezime 😅 probaj me pronaći kod nekih od cura što se međusobno prate, ili stavi svoj username pa ću te ja zapratiti 🤗
Slee, je moja je bila siva kunica. Kupljena u baby centru na nekoj akciji, zove se kinderkraft Nico i stvarno smo zadovoljni s njom. Podiže se na tri razine, može se skinuti prednja stranica, i dobije se uz nju još dodatna niska ogradica za kad se skine ta prednja strana.
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Anemi e upravo ga nasla, mislim da cemo ga uzeti. Jesu podnice onako u komadu ili letvice?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ups vidim sad na slici da su letvice 😂
Piba, super da se smirilo! Mene jos steze, al valjda od aktivnijeg dana.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure pitanje, možda će opis bit čudan ali bolje ne znam pa eto🤣 Jel vi nekada osjetite neke vibracije u trbuhu znači ne klasično kad beba lupne pa vibrira nego negdje duboko u trbuhu kao da jako napneš nekakvu žicu i onda ju prstom povučeš pa se ona onako brzo kreće🤣 Uglavnom već par dana par puta u danu se to dešava 😆
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko pada mi na pamet da se mozda curka igra s pupcanom 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I meni je palo al morala bi ju dobro nategnut da ja to osjetim ili😳🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Tierra / Teeny i sve sa savjetima za bocu/dudu hvala - sad malo vise kuzim i hvala sta ste mi pojasnile 💗
Luu spajam se na ekupi i idem uzet isto taj Xiaomi. Negdi sam o tom citala i cijenom i mogucnostima mi pase i hvala sta si javila jer sam danas isla kupit susilicu pa sam se snervala na njihovoj stranici jer je sad sa popustom skuplja nego kad je bila neka akcija ima 2-3 tjedna ali tad nisam mogla uzet. Ali ovo je ok cijena stvarno za kamericu.
Cure sa bolovima drzite se, proci ce- mozda neko tusiranje toplom vodom i disanje pomogne 💗
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji