Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    19. Studeni 2021. 17:17

Mea ja vidim samo trbuh, ne znam gdje su ti ostale kile. Super izgledas! Bravo za pregled ☺️
    Aurora robica je divna.
    Schinin bas mi je drago da ce to ici lakse nego sto mislis.
    A kad god pises djeluje mi da ne mozes dici glavu od obaveza, bas svaka cast na svemu sto radis!
    Bela super za negativan test.
    Jelenas sretan ulazak u 3. tromjesečje 🎉
    Piba nadam se da si samo nesto pojela / popila i da se zbog toga javio proljev.
    Bruna lijep trbuscic imas. A to za posao je bas koma, nadam se da ce se rijesiti kako treba.
    Josipa cestitam na punim tjednu 🎊
    Nyssa slobodno nam se pridruzi!
    Luu ljubomorna sam na figuru 🤣
    Taya izdrži jos malo, ubrzo ces drzati svoju bebicu u naručju. Haljina je prekrasna 😍
    Nada bravo za veliku bebu. Uvjerena sam da ce sve biti ok.
    Ana super za cerviks.
    Moja curica je dojila, davala sam joj dudu i nista se nije poremetilo. S tim da ona nije bila neki ljubitelj dude,  uglavnom smo je koristili kad je trebala spavati pa nismo ni imali neki problem s odvikavanjem. 
    Ali nisam bas odmah cim se rodila krenula davati dudu, pustila sam je malo da se privikne na dojenje.
    Confused mislim da bi ti po simptomima mogla jako brzo u porodiliste.

MissBlue
    19. Studeni 2021. 17:18

Dude i bočice - uzela sam jednu dudu, bibs, čisto da vidim da li će uopće htjeti dudu. Bočicu neću kupovati prije, budemo vidjeli kakva bude situacija s dojenjem u bolnici pa ako bude potrebe lako neko ode kupiti, ali isto neka anticolic, npr. dr. Browns anticolic usko grlo su dosta hvaljene. 
    -
    Confused samo smireno, pokušaj brojati trudove i diiiišiiii. Nadam se da je to to i želim ti čim brži i lakši porod. 🤞🏻🤗
    -
    Žene ja sam vam zaboravila reći da sam uzela Xiaomi mi 360° kameru, sad vam je na ekupi za 209 kn + dodatnih 10% ako se plaća Zaba Visom ili Mastercardom. Već nam je stigla i malo je reći da sam oduševljena. Sve se tak lijepo vidi i čuje, može se namjestiti da prati pokrete pa te obavijesti i možeš preko aplikacije govoriti u kameru, da beba čuje glas, što mi je osobno super. Aplikacija se može instalirati na jedan ili više uređaja, ima opciju Family members pa vas više može pratiti bebu. Noćni način je isto odličan, sve se vidi. Pa ako koja treba, sada se isplati uzeti. 😊

Beaa
    19. Studeni 2021. 17:29

Curke koje već imate djecu, posebno mame koje imaju toddlere, jeste smislile kud ćete sa starijim djetetom kad porod krene, a suprug ide sa vama na porod? Posebno ako porod krene navečer, nije bas jednostavno dijete probuditi i odvesti kod nekoga, mislim da bi za moju to bio šok života, a to ne želim. Da nema korone ona bi bila sa nama u bolnici, a ovako ne znam sto da radimo, osim da muza lišim prisustva na porodu 😓

• piba7
    19. Studeni 2021. 17:56

Luu

Dude i bočice - uzela sam jednu dudu, bibs, čisto da vidim da li će uopće htjeti dudu. Bočicu neću kupovati prije, budemo vidjeli kakva bude situacija s dojenjem u bolnici pa ako bude potrebe lako neko ode kupiti, ali isto neka anticolic, npr. dr. Browns anticolic usko grlo su dosta hvaljene.
    -
    Confused samo smireno, pokušaj brojati trudove i diiiišiiii. Nadam se da je to to i želim ti čim brži i lakši porod. 🤞🏻🤗
    -
    Žene ja sam vam zaboravila reći da sam uzela Xiaomimi 360° kameru, sad vam je na ekupi za 209 kn + dodatnih 10% ako se plaća Zaba Visom ili Mastercardom. Već nam je stigla i malo je reći da sam oduševljena. Sve se tak lijepo vidi i čuje, može se namjestiti da prati pokrete pa te obavijesti i možeš preko aplikacije govoriti u kameru, da beba čuje glas, što mi je osobno super. Aplikacija se može instalirati na jedan ili više uređaja, ima opciju Family members pa vas više može pratiti bebu. Noćni način je isto odličan, sve se vidi. Pa ako koja treba, sada se isplati uzeti. 😊

Lu vezano uz kameru - jel nužno da je povezana kamera/aplikacija na wifi? Ja sam isto gledala uzeti te kamere ali ako sam ograničena s internetom mi to ne odgovara kad npr idemo na more i slično.

• piba7
    19. Studeni 2021. 17:57

Beaa

Curke koje već imate djecu, posebno mame koje imaju toddlere, jeste smislile kud ćete sa starijim djetetom kad porod krene, a suprug ide sa vama na porod? Posebno ako porod krene navečer, nije bas jednostavno dijete probuditi i odvesti kod nekoga, mislim da bi za moju to bio šok života, a to ne želim. Da nema korone ona bi bila sa nama u bolnici, a ovako ne znam sto da radimo, osim da muza lišim prisustva na porodu 😓

A nama je plan baka/deda servis. Pogotovo ako krene po noći ili bilo što slično. Srećom pa živimo blizu, oni sjednu u auto i za 15ak min su kod nas.

• mamasita05
    19. Studeni 2021. 18:08

Beaa

Ja isto razmisljam o tom, iako muz nece ici sa mnom porod, ja to ne zelim zapravo. Nemamo nikog od obitelji blizu kome bi mogli ostaviti dijete da me on npr u noci odveze u rodiliste, a ne znam kako bi izgledalo da budimo dijete u sred noci. Ne znam ni kako ce izgledati noci bez mene jer je mali bas naviknut na mene i s nikim drugim nece zaspati, a ja cim ustanem na wc u noci, on se budi i sjedi na krevetu dok se ne vratim. Moram mu dati ruku da nastavi spavati. 🤦‍♀️
    Sad nas jos i ova korona zadesila, bas kad sam htjela pocet ga navikavat da ga tata u noci tjesi i uspavljuje. 

freya_444
    19. Studeni 2021. 18:13

Nada, drago mi je da je sve ok s bebicom i pregledom ☺️
    Confused, nadam se da će brzo krenuti, da se što manje mučiš 🤞🤞
    Što se tiče duda i bočica, imam jednu Mam anticolic bočicu i dude dvije aventove za svaki slučaj. 

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    19. Studeni 2021. 18:26

Nada super za pregled i da je sve dobro! Neka se to nastavi do kraja! 
    Confused drzim fige da krene i da bude ekspresno! 

Ja se sjecam da je mene dosla susjeda pricuvati kada je mama isla brata roditi. Bili smo si jako dobri i znam da sam u polusnu cula da je dosla. Naravno, moji su me pripremili unaprijed da ce mama morat jedan dan ici u bolnicu roditi brata, a da ce doc susjeda u koju sam ja i sama imala povjerenja jer me cesto cuvala. 

Mene danas prepone i donji dio ledja ubijaju i iscjedak bas obilan. Nadam se da je sve samo zbog aktivnijeg dana. 
    Piba kako si ti, se smirilo? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Lorena3009
    19. Studeni 2021. 18:40

Ajme meni sta ja ne mogu povatat sve i još zapamtit😵😵 Bas sam zaboravna da je to cudo😩
    Mene danas na livoj preponi zaboli, a kuk da ne spominjem, mater me non stop diže da prosetam po kuci😂  I non stop šaljem poruke prijam sta su rodile jel normalno da tu boli, i naravno sve kazu da je. Pa aj, to me umiri. Slee ti si danas šokirala tilo nije ni čudo da te boli😂😂 Ka i ja nekidan kad sam krv išla vadit. 
    Meni mužu danas rođendan, mater radila tortu, slistila sam komad ka od šale, sad mi napravila carbonare manistru poila cili pijat, doc cu ka prase. Ne gine mi na idućem pregledu +4 kg😵😵 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Maša🤰🏼
    19. Studeni 2021. 18:53

Bocice ja uzela medela calm bocicu i bibs dudicu pa cemo vidit bocicu ne mislim koristit prvo vrime a dudu mislim dat odmah u bolnici.

Bolovi ja danas u m i r e m 🙈 on stalno lupa, trbuh mi se stvrdnjuje bas jako , dole me probada, leda me ubijaju jao 😂 bas me zanima sta ce mi rec pon na pregledu 🤔 sve se vise pitam dali su ovo neki lazni trudovi 🤔 oni nije to da boli boli ajme ali je jako neugodno pogotovo tako kad traje cili dan. A jos me i zgaravica ubila danas 😂 i sad nam dolaze i gosti mislim da cu se druzit s njima s kauca 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.