Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zelena36
    19. Studeni 2021. 15:30

Pitanjce strucno..ove bocice tommie tippee close to natur su isto sto i anticolic ili su to 2 razlicite? 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Nada 🍀
    19. Studeni 2021. 15:54

Hvala Josipa, tako mi je otprilike i doktor objasnio, za početak promjena prehrane i kontrola. I ja mislim da će to sve biti dobro. Nije mi problem izbaciti neke namirnice, već sam se odrekla banane ujutro jer one imaju dosta šećera… pa polako, vjerujem da će sve biti dobro.. 

Alexandraaa90
    19. Studeni 2021. 16:23

Nada znam kako ti je i ja sam prosli tjedan prolazila pakao, jer je bio cuveni 28 tjedan...  Ali prosao je.  I sad sam dobro.  Beba dobro, 1217gr je imao u srijedu i plodne vode dovoljno.  Sad idem na kontolu u 32 tjednu ali to kod dr u bolnicu koja mi je radila serklazu i prsten.  A sto se tice tvog cerviksa pa to je super dobar cerviks, i bravo za veliku bebu.  ❤ bit ce to sve dobro, samo dan po dan. 
    Ostalo sve sam procitala ali nisam nista zapamtila 🙊
    Vidjela sam slike sa kao velikim kg ali vi meni sve izgledate kao manekenke i ne znam gdje su vam toliki kg 🙈 ja ne smijem ni rec koliko imam.  U + sam 5kg.  I muz kaze sve je otislo na bebu, ali ja sam u trudnocu usla sa dosta viska.  
    Ljubim vas sve i uzivajte u vikendu.  😍❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Confused
    19. Studeni 2021. 16:26

Žene ja već pomalo ludim, imam neke nedefinirane trudove. Čas iz leđa, čas samo u trbuhu osjećam. Trbuh mi bude kao kod BH kontrakcija, tvrd ko kamen, ali baš bolni trud i moram ga prodisat i još se malac za vrijeme trajanja truda miče... Evo sad dok ovo pišem opet jedan iz leđa. Do sad sve podnošljivo bolno, iscjedak sluzav cijelo vrijeme. Ne krene li ovo uskoro dobit ću živčani slom 🙄🙉🙈😅🤣

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Nada 🍀
    19. Studeni 2021. 16:40

Alexandra drago mi je da je i kod tebe sve dobro i da beban super napreduje. 
    Ja sam baš sretna jer ovaj put cerviks surađuje iako mi je preventivno stavljena serklaža u 14. tt mirnija sam kad znam da još uvijek cerviks sam drži… Još malo pa ćemo i mi morati kupovati stvari 🙈
    Confused ti si sigurno u trudnoći sve samo ne confused, nakon tri poroda znaš šta i kako. Ja ti samo držim fige da sve prođe šta brže i bezbolnije. 
    Mene sada pored svega počeli lagano i ti strahovi hvatati… kakav će biti porod, hoću li se snaći, hoću li znati prepoznati šta beba treba… stalno neki strahovi… a možda je samo depresivna jesen u pitanju 😵‍💫

• ana_88
    19. Studeni 2021. 16:41

Taya presladak ti je trbuscic!
    Nada bas mi je zao sto si dozivila; guraj dan po dan sa svojom bebicom i drzite se ti i bebica - sve ce biti super 💗
    Confused ako idu iz leda trebalo bi biti da su pravi. Malo prati ucestalost i pokusaj se opustiti sta vise..ali isto neka ti je torba/ pratnja za bolnicu blizu 🤗
    Pregled ja sam bila po drugu inekciju kortikos.i ok smo; ocekivano u dva dana se cerviks nije maknuo 🎉kontrola za tjedan dana pa cemo vidit..
    Bocica/duda ako ima koja koji savjet da li da to kupujem ili ne i sta uopce da kupim ako da. Nista se ne kuzim u te colic i oblike i stajaznamsta? Hoce beba tit dojit ako joj dam dudu? Bas sam zbunjena 😂

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

tierra
    19. Studeni 2021. 16:42

Confused nadam se da se bude sto prije izreguliralo. Znaci to moze i danima trajat? 😅😓

Black friday: Eljekarna objavila popuste od 24.11. pa mozda nesto nađete
    https://eljekarna24.hr/black-friday-iznenadenja-eljekarni24/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=black_friday&utm_content=button_black_friday&smclient=13cc7f24-d405-11eb-83c8-18cf24ce389f

I upravo sam u dm knjizici koja je bila u paketu za trudnice procitala da schweppes i takva tonicna pica mogu izazvati prrijevremeni porod pa sad ili izbjegavajte ili navalite, kako kom treba 🤪

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Alexandraaa90
    19. Studeni 2021. 16:44

Nada ja ne znam jesi vidjela ali moram priznat, ja nisam jos pocela, ali su drugi poceli kupovat umjesto mene 🙊 i divan je osjecaj.  Isto kao i taj da za 4 dana ulazimo u 30 tjedan 🙈🙊
    I mene plase iste stvari kao i tebe.  Ali snaci cemo se mi 💪💙

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

tierra
    19. Studeni 2021. 16:48

ana_88

Taya presladak ti je trbuscic!
    Nadabas mi je zao sto si dozivila; guraj dan po dan sa svojom bebicom i drzite se ti i bebica - sve ce biti super 💗
    Confusedako idu iz leda trebalo bi biti da su pravi. Malo prati ucestalost i pokusaj se opustiti sta vise..ali isto neka ti je torba/ pratnja za bolnicu blizu 🤗
    Pregledja sam bila po drugu inekciju kortikos.i ok smo; ocekivano u dva dana se cerviks nije maknuo 🎉kontrola za tjedan dana pa cemo vidit..
    Bocica/dudaako ima koja koji savjet da li da to kupujem ili ne i sta uopce da kupim ako da. Nista se ne kuzim u te colic i oblike i stajaznamsta? Hoce beba tit dojit ako joj dam dudu? Bas sam zbunjena 😂

Pa sad su svi pocelu kupovat te anticolic jer se beba ne naguta zraka pa je valjda bolje tako.
    Aventove imaju onaj mehanizam da treba pazit na koju stranu je nagnuta bocica, twistshake ne treba pazit. Mi smo twistshake dobili i jednu dudu varalicu smo pripremili. Kao, navodno, da je bebi zbunjujuce to za dojenje i ne preporuca se koristiti dude i bocice prva dva tjedna ako se zeli dojit. E sad, s obzirom da ne znam dal ce nam dojenje ici, mi imamo u pripremi te dvije stvarcice za u rodiliste. U tom periodu cemo vidjet jel treba kupit dohranu tako da to jos nismo uzimali

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Confused
    19. Studeni 2021. 16:48

Ma joj cure baš me nervoza pere... Da, trebala bi znat prepoznat prave trudove, ali razlika je što su mi dosad uvijek išli iz leđa i u ranijim trudnoćama nisam imala lažnjake, a sad ih baš imam često. Pokušat ću se umirit i brojat trudove. Torba spremna, pratnju nisam ni trebala imat 😉 

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.