Taya zao mi je da nisi zadovoljna pregledom i da nisi uspila obavit ultrazvuk, ali bitno da je sve uredu ❤️
Bumbasor zeno spasila si me hvala hahahaha ja za taj pupak bas nznam nis 🙈 znaci posprejam tim sprejom sta mozemo i sebe dole sprejat, onda stavim taj neki prasak i onda te komprese?
Popis za rodiliste ja pocela pisat popis za rodiliste i uopce neznam sta mi treba mislin znan okvirno ali ako ima koja dobra dusa da ima popis da mi ga okaci tu bila bi JAKO zahvalna ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure kako ste sve divne 😍 baš slatki trbuščići 🙂
Nyssa pratim i ja jesenske jer sam evo jesenski termin ali sam od početka u grupi zimskih.. evo mi smo dan razlike s terminima.. 😀 baš mi je drago da si nam se pridružila
Evo moje izvješće iz pregleda.. baš sam nezadovoljna s njim.. kod nas je strka u rodilištu..prepuno je i svi doktori osim te jedne na porodima.. 😳 ctg mi je pokazao lagane trudove.. pošto imam taj smeđi iscjedak na brzinu me samo pregledala.. i dalje sam 3cm otvorena, cerviks 1/2 članka, sve omekšano, a beba 3cm u porođajnom kanalu.. ultrazvuk nisam imala jer ga nije imao tko obaviti.. tako da sad do 25. kad imam pregled na termin nemam pojma da li se beba dobro okrenula i kako je s težinom i mjerama.. baš sam bila razočarana.. uz to sam se još morala vraćati natrag jer su mi dali potpuno krive papire.. 🙉 uglavnom totalni kaos.. doktorica je samo rekla ako se nešto pokrene prije termina da svakako moram tamo doći pa će onda riješiti.. eto..tako da vam ništa novog neznam..
Mene nisu ni gledali vaginalno jer nije bilo kontrakcija na ctg-u, a idući pregled doslovno dan prije termina. Samo mi je provjerila plodnu vodu. Niti procjena tezine ni nista.
Ali ako ti je ispao sluzni čep, moglo bi to uskoro :)
Pilates lopta, seks, ljuta hrana i eto nas na porodu 😅
Vjerojatno zbog situacije s koronom tako brzo to rješavaju..znaju da bez njih ipak nećeš roditi.. a I kod nas u bolnici baš zadnjih tjedan dana ima puno poroda...sve je puno..anesteziolog nije slobodan do ponedjeljka, baš su curi koja je bila prije mene hitni carski morali zakazati tek za onda.. ma mene muči jer sam uz imala u 37tt..i onda mi je rekao da beba nije dobro okrenuta jer je glavom dole ali gleda prema gore..a I mjere glavice su bile za 2 tjedna veće..ali sad neznam da li se to što preokrenulo do datuma na termin.. kad si ti imala zadnji uz?
--
Pošto se bebi ne žuri van malo sam je danas počastila sa shopingom.. nisam mogla odoljeti.. točno već zamišljaš jedan foto session za Božić 🥰
https://ibb.co/yqyD81r
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cure kako ste sve divne 😍 baš slatki trbuščići 🙂
Nyssa pratim i ja jesenske jer sam evo jesenski termin ali sam od početka u grupi zimskih.. evo mi smo dan razlike s terminima.. 😀 baš mi je drago da si nam se pridružila
Evo moje izvješće iz pregleda.. baš sam nezadovoljna s njim.. kod nas je strka u rodilištu..prepuno je i svi doktori osim te jedne na porodima.. 😳 ctg mi je pokazao lagane trudove.. pošto imam taj smeđi iscjedak na brzinu me samo pregledala.. i dalje sam 3cm otvorena, cerviks 1/2 članka, sve omekšano, a beba 3cm u porođajnom kanalu.. ultrazvuk nisam imala jer ga nije imao tko obaviti.. tako da sad do 25. kad imam pregled na termin nemam pojma da li se beba dobro okrenula i kako je s težinom i mjerama.. baš sam bila razočarana.. uz to sam se još morala vraćati natrag jer su mi dali potpuno krive papire.. 🙉 uglavnom totalni kaos.. doktorica je samo rekla ako se nešto pokrene prije termina da svakako moram tamo doći pa će onda riješiti.. eto..tako da vam ništa novog neznam..
Mene nisu ni gledali vaginalno jer nije bilo kontrakcija na ctg-u, a idući pregled doslovno dan prije termina. Samo mi je provjerila plodnu vodu. Niti procjena tezine ni nista.
Ali ako ti je ispao sluzni čep, moglo bi to uskoro :)
Pilates lopta, seks, ljuta hrana i eto nas na porodu 😅
Vjerojatno zbog situacije s koronom tako brzo to rješavaju..znaju da bez njih ipak nećeš roditi.. a I kod nas u bolnici baš zadnjih tjedan dana ima puno poroda…sve je puno..anesteziolog nije slobodan do ponedjeljka, baš su curi koja je bila prije mene hitni carski morali zakazati tek za onda.. ma mene muči jer sam uz imala u 37tt..i onda mi je rekao da beba nije dobro okrenuta jer je glavom dole ali gleda prema gore..a I mjere glavice su bile za 2 tjedna veće..ali sad neznam da li se to što preokrenulo do datuma na termin.. kad si ti imala zadnji uz?
–
Pošto se bebi ne žuri van malo sam je danas počastila sa shopingom.. nisam mogla odoljeti.. točno već zamišljaš jedan foto session za Božić 🥰
https://ibb.co/yqyD81r
Ajme kako je sve slatko za curice.. Ja cu svog bebaca oblacit u haljine.. Ionak na pocetku nitko nece skuzit da je decko 😂😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
I primjecujem da je ovaj sex za sve.. Za zatrudnit, za rodit, za niski tlak, za visoki tlak, za secer, za depresiju 😂😂😂
Taya zao mi je da nisi zadovoljna pregledom i da nisi uspila obavit ultrazvuk, ali bitno da je sve uredu ❤️
Bumbasor zeno spasila si me hvala hahahaha ja za taj pupak bas nznam nis 🙈 znaci posprejam tim sprejom sta mozemo i sebe dole sprejat, onda stavim taj neki prasak i onda te komprese?
Popis za rodiliste ja pocela pisat popis za rodiliste i uopce neznam sta mi treba mislin znan okvirno ali ako ima koja dobra dusa da ima popis da mi ga okaci tu bila bi JAKO zahvalna ❤️
Nekidan mi je jedna nedavna trudnica preporučila Saugella Attiva gel za intimnu njegu nakon poroda pa sam zapisala.
I ja sam pokušala tražiti popise pa se umorila. Nezz koliko prtljage cu na kraju nositi u rodiliste 😁
33👩❤️👨32
Nista ne stizem danas (zamislite - ja zaposlena i aktivna - napokon). Ne znam ni jesam li rekla dobro jutro!
Procitala sam sve, ali naravno sve i zaboravila tako da jedan kratki osvrt:
Nysaa pratimo te sve na jesenskim, ali drago mi je da si nam dosla ovdje, bas sam razmisljala jucer o tome da te pozovemo kod nas da ne cekas sam, kad eto tebe tu!
—
Jesu pale oklade vec? Koja ce ovaj vikend? Vidim pregledi neki brzinski i sve je pod kontrolom, al ja bas imam osjecaj da se jedna ovaj vikend pridruzuje anemari i maloj Evi!
—
Aurora drzim fige da i sa sekom i sa svekrom sve krene na bolje. Mislim na vas!
—
Zelena i ja bi svog najradje u haljine oblacila. Kad gledam robicu ne maknem onaj filter da mi izbacuje samo za decke jer mi preslatko gledat te haljinice
—
Bruna jao meni, mrzim administraciju! Ja mislim da ce meni isto godisnji od ove godine otic u nepovrat. Uzas
—
Luu moj recept za ogromno dupe je lezati na lijevom boku i trpati u sebe sve sto mi se nadje na putu 😂
—
Ostale cure - pozdraviii!
—
E da, anemi, je tvoj krevetic bio onaj neki sivi nesto? Mi smo odlucili ipak kupit novi krevetic, a ovaj od sogorice nositi na Krk u kucu za ljeto da nam bude. Sad sma na sto muka jer ne znam koji da uzmemo i na sto da pazimo
—
Ja sam dobro, osim sto sam sad zabrinuta da nisam mozda malo preaktivna bila danas. Imam dosta obilni iscjedak opet pa sam evo sad isprobala onu foru da cucnem i zakasljem se. I bilo je malo mokro, al pretpostavljam da treba biti vise za plodnu vodu. I evo upravo brijem da sam tim cucanjem i kasljanjem skratila cerviks i da me bole ledja i eto trudovi. Klasicna Slee 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zelena nije bas za sve, za cerviks je ubitačan 😅. Skraciva ga dok si rek’o keks 😅
Taya uskoro će to, samo sto nije. Bas se veselim 🙏
Cure sve ste stvarno divne sa tim slatkim stomacicima, kao holivudske zvijezde kilogrami se nigdje ne vide.
Zelena nije bas za sve, za cerviks je ubitačan 😅. Skraciva ga dok si rek’o keks 😅
Tayauskoro će to, samo sto nije. Bas se veselim 🙏
Cure sve ste stvarno divne sa tim slatkim stomacicima, kao holivudske zvijezde kilogrami se nigdje ne vide.
A da, da,famozni cerviks.. Meni danas napisalo na nalazu cerviks malo skracen, srednje tvrd..al nista mjerenje uzv i te sheme.,mjerenje metodom guranja prsta,al ugl komentara nije bilo nikakvog.Blazeno moje neznanje, samo da mi se ne obije u glavu
Pozdrav cure, evo da se i ja malo javim. Nadam se da ste sve dobro i zdravo. Čitam vas ali u zadnje vrijeme nisam imala volje za pisati. Psihičko stanje mi nije bilo na zavidnom nivou s obzirom da sam prolazila kroz tjedne u kojima sam u prošloj trudnoći izgubila bebu.
Ali eto jučer smo bili na pregledu, cerviks je 4 cm, beban ima 1.100 gr pa sam malo mirnija. Konačno smo ušli u 7. mjesec i u treće tromjesečje pa se nadam kako tjedni odmiču da ću se uspiti malo opustiti.
Jedino me uzbudilo šta mi ogtt nije bio najbolji pa moram kod dijabetologa. To je zadnje čega sam se bojala jer se stvarno hranim zdravo, slatko ne jedem ništa osim voća i mršava sam (inače, sad sam kao lopta) al eto valjda to sve nema pravila… Sljedeći termin je 02.12. a prije toga moram specijalisti za dijabetes 🤦♀️
Sve ste mi fine i zgodne trudnice i stvarno se ni jednoj ne vide kile.
Svima želim puno sreće i zdravlja i mislim na sve vas posebno na Auroru i želim ti šta manje stresa i da ti seka i svekar šta prije ozdrave da uživate skupa u sreći kad dodje beban…
LadyD ti si mi kraljica sa svojim dječijim dućanom, sve je slatko i rozo 😍
Alexandra kako si ti, jel sad malo lakše?
Radujem se novim bebicama u grupi…
Nado, bravo za bebicu i dobar cerviks i ulazak u Gran finale! 🥰
Sta se tice ogtt-a stvarno nema pravila, ocito tvoj organizam u trudnoci slabije se bori sa šećerom
Ako ces se drzati prehrane i kontrolirati si secer,virujem da ce sve biti u redu!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji