Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissBlue
    19. Studeni 2021. 12:44

Bruna baš si zgodna, znam kako je, moj je isto ful nisko i pritišće sve živo. Ovo za posao, samo ću reć koma. Ja sam samozaposlena i koliko nesposobnih ljudi ima s tom papirologijom, nebi čovjek vjerovao. 🙈

Nyssa držim palčeve za brzi, lijepi i lagani porod. Javljaj nam se! 😁
    -
    Kod mene nema ničeg novog, jedva čekam sljedeći tjedan da počnemo šopingirati i da zatrpamo forum s fotkama ulova. Slobodno šaljite neke stranice s akcijama ili proizvode po super cijenama ako naletite. 😁

Taya_
    19. Studeni 2021. 13:10

Cure kako ste sve divne 😍 baš slatki trbuščići 🙂
    Nyssa pratim i ja jesenske jer sam evo jesenski termin ali sam od početka u grupi zimskih.. evo mi smo dan razlike s terminima.. 😀 baš mi je drago da si nam se pridružila 
    Evo moje izvješće iz pregleda.. baš  sam nezadovoljna s njim.. kod nas je strka u rodilištu..prepuno je i svi doktori osim te jedne na porodima.. 😳 ctg mi je pokazao lagane trudove.. pošto imam taj smeđi iscjedak na brzinu me samo pregledala.. i dalje sam 3cm otvorena, cerviks 1/2 članka, sve omekšano, a beba 3cm u porođajnom kanalu..  ultrazvuk nisam imala jer ga nije imao tko obaviti.. tako da sad do 25. kad imam pregled na termin nemam pojma da li se beba dobro okrenula i kako je s težinom i mjerama.. baš sam bila razočarana.. uz to sam se još morala vraćati natrag jer su mi dali potpuno krive papire.. 🙉 uglavnom totalni kaos.. doktorica je samo rekla ako se nešto pokrene prije termina da svakako moram tamo doći pa će onda riješiti.. eto..tako da vam ništa novog neznam.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

jelenas
    19. Studeni 2021. 13:14

Tayaaaa ja već sejvala onaj šampanjac emotikon, reko žena sigurno već rada! 😂 A ništa, čekamo onda dalje 😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Bumbasor
    19. Studeni 2021. 13:15

Pusa okruglice
    Izvadila sam iz komode ovo sto imam za njegu bebe s naglaskom na 
    Pupak
    Octenisept
    Tyrosur prasak
    Sterilne komprese 5x8cm
    Nesterilne 10x10cm 
    Po meni mrezica ne treba nikakva, ali mozda friskim mamama dobro dode☺
    Prema potrebi fizioloska + sprica 2ml + mini spike da se boca ne busi iglom. 
    Na slici jos i nastavak za ciscenje nosa😅 ja bez toga nista. 
    Eto mozda nekome pomogne💋
    https://ibb.co/9q8G3YG

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Upitnica_st
    19. Studeni 2021. 13:16

Pls pomoć oko vreće za spavanje. Konkretno za c&a - koju ste veličinu uzele? 😊

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    19. Studeni 2021. 13:40

Skužila! Veličine su centimetri dužine. 😂
    -
    Bacila se na c&a online košaricu. Nemam pojma koliko čega trebam. Još nakon LadyD slika..... stalno mislim kako je malo! 😂

33👩‍❤️‍👨32

• Zelena36
    19. Studeni 2021. 13:40

Bumbasor

Pusa okruglice
    Pupak
    Octenisept
    Tyrosur prasak
    Sterilne komprese 5x8cm
    Nesterilne 10x10cm

Te sterilne gaze za pupak se lijepe onim ko selojlotepom medicinskim? 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

tierra
    19. Studeni 2021. 13:42

Taya bila sam uvjerena da ce te nakon pregleda ostavit u rodilistu 😂 ide to sad lagano. Zao mi je sto su u takvoj guzvi. Mislim da se sad sve trebamo pripremiti na to da bi nam moglo tako bit u ovom periodu 😥

Divni su svi trbuscici, prekrasni. Nikad kilogrami nisu bili toliko slatki koliko u trudnoci :)

Ja sam otkrila danas koliko je fino toplo mlijeko :)
    Lagano me depresija hvata jer se blizi vikend a mi opet doma... nit se mogu vozit ubautu vise, nit mogu hodat, druzenje bilo kakvoj je iskljuceno (pojavila se korona u obitelji pa se nadam da se nece sirit dalje, iako mi nismo bili s nikim u drustvu).

I da, uspjela sam vec dvije noci prezivjeti bez zgaravice i reflustata. Izbjegavam mandarine, i agrume opcenito, eventualno popijem malo soka od narance. I ne jedem nista barem 2h prije spavanja. Drzite🤞 da je to dobar recept.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Bumbasor
    19. Studeni 2021. 13:45

Zelena36

Bumbasor

Pusa okruglice
    Pupak
    Octenisept
    Tyrosur prasak
    Sterilne komprese 5x8cm
    Nesterilne 10x10cm

Te sterilne gaze za pupak se lijepe onim ko selojlotepom medicinskim?

Ne, samo bi se izritirala koza. Ja sam stavljala prvo sterilnu kompresu (ovu manju) preko toga vecu nesterilnu. Pridrzavala rukom dok bodi povucem i bodi to sve fino drzi. Nikad nije spalo. 

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

nyssa_
    19. Studeni 2021. 13:53

Taya ♡

Cure kako ste sve divne 😍 baš slatki trbuščići 🙂
    Nyssa pratim i ja jesenske jer sam evo jesenski termin ali sam od početka u grupi zimskih.. evo mi smo dan razlike s terminima.. 😀 baš mi je drago da si nam se pridružila
    Evo moje izvješće iz pregleda.. baš sam nezadovoljna s njim.. kod nas je strka u rodilištu..prepuno je i svi doktori osim te jedne na porodima.. 😳 ctg mi je pokazao lagane trudove.. pošto imam taj smeđi iscjedak na brzinu me samo pregledala.. i dalje sam 3cm otvorena, cerviks 1/2 članka, sve omekšano, a beba 3cm u porođajnom kanalu.. ultrazvuk nisam imala jer ga nije imao tko obaviti.. tako da sad do 25. kad imam pregled na termin nemam pojma da li se beba dobro okrenula i kako je s težinom i mjerama.. baš sam bila razočarana.. uz to sam se još morala vraćati natrag jer su mi dali potpuno krive papire.. 🙉 uglavnom totalni kaos.. doktorica je samo rekla ako se nešto pokrene prije termina da svakako moram tamo doći pa će onda riješiti.. eto..tako da vam ništa novog neznam..

Mene nisu ni gledali vaginalno jer nije bilo kontrakcija na ctg-u, a idući pregled doslovno dan prije termina. Samo mi je provjerila plodnu vodu. Niti procjena tezine ni nista. 
    Ali ako ti je ispao sluzni čep, moglo bi to uskoro :)
    Pilates lopta, seks, ljuta hrana i eto nas na porodu 😅

Naša srećica** 12/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.