Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    11. Studeni 2021. 08:27

Jutro cure, mi smo svi katastrofa spavali radi mog kašlja, pa sam išla u 3 ujutro ispirati sinuse, pa na wc pa po sirup borovih iglica itd itd 🥴 Muža sam natjerala rano jutros u Lidl da kupi maloj poklon za rodendan u subotu pa je došao sav nervozan 😂😂Uglavnom još jedan dan u krevetu mislim provesti, ali me sutra čeka full speed pripreme za roćkas!
    Schinin drago mi te čitati, ali mi nije drago za glukozu, vjerujem ja da ćeš ti to izregulirati fino!
    Slee ova H&M torba je diiiiivna!!!
    Freya meni nije jasno kako onda oni tebe sad vode, kao preboljelu ili ne? Pošto ti je kućni bio pozitivan, a pcr negativan, simptomi prisutni. Mislim oprosti što ovako pišem, ali bilo bi šteta nakon blažih simptoma i izolacije koju si odradila da ti sad ne priznaju preboljenje 🙈
    Cure, ja još nisam dobila bris na ureaplasmu, nekako razmišljam možda im je kaos na Andriji Štamparu, baš 7 dana je već puno... Danas mi je ginićka ujutro, sutra popodne pa ću je sutra daviti da ona pogleda ako mi ne dođe ništa na e-građane.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Alexandraaa90
    11. Studeni 2021. 08:28

Jutro cure.  ❤
    freya bas mi je drago da je test negativan 💪👏
    Lota miruj i glumi inkubator (tako su meni rekli)  brzo ce to proci. 
    Schinin jako mi je zao zbog secera ali sve ces ti to dovesti u red 💪
    Hvala ti na lijepim rijecima i info za cijepljenje.  Tako je moja dr prvo rekla Pfizer, Moderna i Johnson pa se onda ispravila i rekla Pfizer ili Moderna.  Kazem ja jel da sacekam koji tjedan ona kaze ne odite odmah danas.  A ja jos kod kuce na mirovanju pa nisam jos otisla.  ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    11. Studeni 2021. 08:29

I zaboravih najvažnije, a to je poželiti sreću svima danas na pregledu! 
    Danas su nam Meaa, Taya i Jana sve jako blizu termina, hoće li biti možda i kakve akcije? 🥰

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bela_le
    11. Studeni 2021. 08:37

Xoxo predivan ulov
    Aurora nadam se da ce seki uskoro biti bolje
    Cestitam na dobrim pregledima
    Lillio bravo za curicu
    Upitnica ja sam bas pricala sa prijateljicom koja je fizioterapeut i rekla je da je steznik potrebno nositi samo poslje carskog, poslje vahinalonog ako nema nekih posebnih indikacija nije potrebno
    Taya kako si ti?
    Freya super za negativan test, to znaci da ne moras vise biti u izolaciji?
    Vidim da ste pricale i o slijedecim trudnocama, mi smo htjeli jos djece, ali s obzirom da su mi obje trudnoce bile teske i s komplikacijama odlucili smo da je dvoje dosta, muzu je to teze palo nego meni, ali eto drago nam je da cemo imati curicu i djecaka
    Schinin bas mi je zao za dijabetes, drzim fige da bar urin bude dobar 🤞
    Sretno cure danas na pregledima
    Pitanje za cure koje miruju, kako ublazavate bolove u misicima? Ne mogu spavat od bolova, a magnezij ne pomaze

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Beaa
    11. Studeni 2021. 08:45

Dobro jutro curke, nisam se par dana javljala, ali sam vas čitala. Zao mi je zbog stresova oko korone i pozitivnih testova. Brzo ozdravljenje želim vašim obiteljima. 
    Predivnih stvarčica za bebe ste kupovale, mi smo isto obavili prvi shopping nešto malo odjeće nismo mogli odoljeti, samo ne znam kako da stavim slikicu ovdje da vam pokažem, jer neće da je učita. 
    Jučer sam bila na anomaly pregledu, prohodi su sada super, cerviks se opet povećao na cijelih milimetar 😂 sad je na 2,9. Kaže kako bi bilo super da to 32t ne padne ispod 2,5 😩. Rekla mi je da smijem svaki dan po pola sata prošetati vani, od kućnih poslova kuhanje, ne moram stalno ležati, ali ne smijem biti previše aktivna, usisavati ne, ne dizati korpu sa vesom, i sl. Nas mali dječak i nije tako mali za svoje tjedne, jučer je bilo 23+5 i bio je 623g i 29cm, kaže da mu je glava malo veća i kad je vidjela već moj prestrašeni pogled, osmjehnula se i rekla: “nemoj slučajno da se brineš sada oko toga, malo veća glava znaci neće biti tako mala kao kod tebe, već će biti velika na tatu” 😂. Kažem joj da apsolutno me ne oduševljava ta informacija, treba izaći ta velika glava iz mene 😅. 
    Aspirin 100 je rekla da pijem do 35t. Uglavnom ona je zadovoljna viđenim. 
    Sretno svima danas na pregledima, ostalima želim lijep dan ♥️

freya_444
    11. Studeni 2021. 09:14

Jelenas, ne znam kako se sad vodim, danas ću zvati svoju doktoricu i vidjeti s njom ☺️
    Bela_le, mislim da ne moram više biti u izolaciji, ali sam odlučila da se do nedjelje neću puno kretati okolo svejedno :) 
    Bea, super za pregled i bebicu 🤭😍

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    11. Studeni 2021. 09:15

Dobro jutro 😉
     Sretno danas na pregledima 💪💗 
    ja prijavljujem napokon koliko toliko mirniju noc 😂😂😂😂 odspavala bez vrpoljenja oko 3 sata i bebica je bila mirna tako da sam od  2 do 5 fino odmorila.  Sad se osjecam kao slomljena ali i to je bolje nego do sada...  tako da sam danas odlucila pocistiti po kuci  i oprati robetinu koja se nakupila.  Drzite fige da makar nesto uspijem 😂😂😂😂😂 kazu da je planiranje polovina posla 😂😂😂😂😂😂😂 
    Schinin zao mi je za secer al nesumnjam uopce u tebe i da ces ti to izregulirati 💪💗 hvala za info za monitor 😉 
    Beaa cestitke na dobrom pregledu💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• XOXO
    11. Studeni 2021. 09:21

Dobro jutro curke. Evo ja cu pokusat primijenit model od Schinin  i na dva prozora gledat/tipkat kako bi polovila sve 🤣
    Schinin puuuno hvala na trudu i informacijama i znanjem koje dijelis sa nama. Ja sam se danas cijepila! Neovisno o svim info koje sam skupila odluka nije bila laka. Ja sam si na kraju u mojoj glavi poslozila da imam za izabrat manji od dva rizika i trenutno me vise strah posljedica ako pokupim koronu. Za sad nemam nikakvih simptoma i nadam se da ce tako ostati.
    Drago mi je da se malecki super oporavlja a zao mi je za secer. Znam par cura koje su se morale bockat radi toga i osim pocetnog soka poslije je sve super proslo. Vjerujem da ce i kod tebe bit sve super ❤️
    Lotta imas super velike deckice vec, malo odmora i neka te tetose sve ce to proletit jako brzo. Ja sam u prvoj t mirovala punih 7mj. Kad oni izadu sve se to brzo zaboravi
    Jelenko preslatke stvarcice. Ta dekica mi je top za fotkanje 🤩
    Slee evo i ja nocas nista nisam spavala. Nikako se namjestit mislim da mi se kukovi i neke tetive rastezu. Pa ko sarmica sa jednog boka na drugi a svaki put kad se ja prevrnem beba poludi i krene se i ona namjestat. Uglavnom igre bez granica.
    Nada ja sam 25tt pa isto imam osjecaj ko da sam u 9mj kad gledam fotke drugih cura. Ja sam stvarno niska i beba je sve moje organe pogurala skroz gore odmah pod cice. I to je sve vani i stvara pritisak. Pomaze mi da se ne prejedam odjednom nego vise puta dnevno bas po malo pojesti. I kad osjetim da je teza hrana i da se taj gornji dio stomaka stvrdnuo popijem malo donata. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• piba7
    11. Studeni 2021. 09:23

Jutro svima, uspjela sam dobiti Merkur na telefonski broj koji su mi poslali mailom. Nema nikakvih promijena što se tiče trudnicke ambulante, za pregled treba samo kao i do sad proći standardnu trijazu, nije potrebno ići na testiranje niti imati covid potvrdu.

• XOXO
    11. Studeni 2021. 09:42

Aurora bas mi je zao sto je seku tako ulovilo i nadam se da ce brzo krenut na bolje ❤️
    Lillio bravo za princezicu i prve korake 💜
    Mom of four zao mi ke radi smrtnog slucaja
    Josipa znam da je tesko i moj je cesto odsutan, al bolje sad i da je nazad kad se bebica rodi
    Steznik pratim preporuke i meni ce trebati. Ja sam nakon prvog imala nesto kao sto je Teeny postala. Posto sam mini sve se rastegne u razmjere da ne mozes vjerovati
    Freya super da je pcr negativan 🎉🎉🎉
    Slee kuzim za never ending trudnocu osjecaj - ja sam ove godine vec 10mj trudna (jedna za drugom trudnoca) a imam jos 3 mj pred sobom. Ja kazem da sam slonica jer one nose 2godine 🤣🤣🤣
    Tierra robica je sve osim ovog kompletica na vrhu Zara, tetrice i swaddle su mini greeny. 
    Brzo ce proc tih mj dana. Ja imam osjecaj kad dodem u te tjedne da necu vise moc ni disat a kamoli radit nesto po kuci
    Lady D i ja zavidim na vjestini sivanja. Ja bi tako voljela bit sposobna tako nesto sama moc napravit 
    Jelenas danas jos odmori da skupis snage za party. Do sutra da si ko nova
    Bea cestitke na dobrom pregledu
    I sretno svima koje danas imaju preglede 💗

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.