Nova srecica bravo za pregled 🎉 i svaka cast da sve uspjevas obaviti, ja se tako cesto u danu pogubim 🙈
Nela ja mislim da je safety1st rok do 8 godina, ali pogledaj na njihovoj stranici za svaki slucaj, jer imaju neki modeli koji idu i duze (kod nas su ti popularni, zato stalno nesto o njima procitam)
Mumoffour zao mi je za smrtni slucaj🙁
Lori cestitke na pregledu
tigrica prelistaj par stranica unatrag i vidi gdje sam uploaded "esej o koroni" (inace ti opet postavim). Preporuka je definitivno DA za cjepljenje i u trudnoci a MArkoticka valja gluposti
Zelena zao mi je ali nije istina da se ne preporucuje dojiljama. ISto kao i trudnicama ISKLJUCIVA JE PREPORUKA DA SE CIJEPI. to sto nas stozer valje gluposti i ne zna dal bi piskili ili kakili i kazu jedno ujutro a drugo popodne je druga stvar....
Scarlett za bolju polovicu: neka se ide cjepiti, bas ZATO sto je astmaticar. vjerovatnoca da ce od cjepiva zavrsit na respiratoru je zanemariva a vjerovatnoca ako je pokupi da ce bas taad zavrsit na respiratoru je jako velika.... evo i ja sam teski astmaticar i cjepljena i idem ovih dana po trecu dozu i sve ok sto se toga tice...
Bumbasor Vito je tako medeni 😍 jel da i i ti ne mozes vjerovati kad ga sada pogledas da je nekad bio tako mali? moji su puno manji pa sad kad gledam odjecicu za novoredjence mislim kako si ne mogu ni zamisliti da su nekad u to pasali...
Josipa bas mi je zao da dragi tako brzo odlazi 😥 moram priznati da ne znam sto bih ja bez mog iako ga bar 50 puta u danu pozelim lansirati na mjesec (ili negdje dalje). I nadam se da ce te ruka brzo popustiti, mene je bolili vjecnost i to zato sto je sestra pravila exorcismus nad mojom rukom s tom spricom 🙄
Lota_Twins cestitke na dobrom pregledu🎉 decki su bas veliki, divno 😍
Jelenko drago mi je da je mama negativna
Lili bravo za curku 💕 i tebi puno izdrzljivosti i strpljenja, sad kad krene trckarat uokolo 🤪
Freya 🎉🎉🎉 za test
ja se ne javljam par dana, pa vas onda udavim komentarima 🤦♀️

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Xoxo i Jelenko sve je preslatko 👶
Bravo za dobre preglede i neka blizanci dodu sto blize terminu 💙
Kad je vec korona tema cijeli dan da se i ja pozalim kad sam se malo smirila. Moja starija sestra je danas prebacena na covid odjel u drugu bolnicu. Prije par dana je dosla na plucni odjel jer ima koronu i tesku autoimunu bolest, jako slab imunitet. Dobila je upalu pluca i u ovih par dana se stanje pogorsalo, od jucer je na kisiku a danas je morala u tu drugu bolnicu gdje imaju uredaj s vecim protokom da moze normalno jesti a kisik prima na cjevcicu. Nazalost ako se stanje pogorsa morat ce prijeci na respirator. Nadamo se najboljem, da ce nam se oporaviti i uskoro vratiti doma ❤ Nisam htjela razmisljati o tome ovih dana i pisati ovdje. Puno mi olaksa doci tu i vidjeti sve lijepo sto pisete i stvarcice za nase bebe. Nas deckic nam puno znaci sad, moram biti jaka i zbog njega. Seka je isto hrabra i vjerujem da moze i ovo izdrzati ❤ Malo se uspijemo dopisivati pa mi je lakse, inace jedva cekam da muz dode doma.
Cuvajte se cure i svi vasi, Jelenkodrago mi je da je mama negativna. Vecina bez problema preboli ali nazalost puno je ljudi koji vec imaju problema i njima je stvarno tesko.
jako mi je zao procitati ovo nadam se da se nece vise pogorsavati, cak naprotiv da ide na bolje i da ce se uskoro brzo oporaviti
Vjerovatno cu te nervirati s ovim pitanjem, ali znas li je dobiva storoide (prednison, dexamethason, budenosid)? ne znam zasto, ali vecina doktora se boji steroida, ali kako sam dosta citala o Covid steroidi se pominju cesto da su poboljsali klinicku sliku. ako se sjecas da sam nedavno pisala da su moji pokupili isto, mama je bas bila ono na rubu (ima tezi COPD, astma itd), bas je bilo ono mrvica da je ne hospitaliziraju i ja joj rekla da uzima prednison (samo to je imala doma zbog mene), ona pitala svoje Dr - jednoglasno je bilo NE, ja sam bila ono uzimaj i suti - nakon tri dana se "vratila" iz mrtvih
neka pita... inace steroidi se ne preporucuju u akutno inflamatornim situacijama, ali ovdje djeluju...

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Pregledi 🤰🤰💞:
Meaa-11.11.
JanaL-11.11.
Taya-11.11.
deedee505-11.11.
Alin-12.11.
Mo_zg-12.11.
tierra-15.11.
Jagodica1988-15.11.
Upitnica_st-15.11.
XOXO-15.11.
Larchi29-15.11.
Bambina-15.11.
Roberta2111-16.11.
Schinin-16.11.
Miraclebaby27-16.11.
Alexandraaa90-17.11.
Bruna257-17.11.
Piba7-17.11.
Nada-18.11.
Angel-22.11.
jelenas-22.11.
Maša-22.11.
Sirenita-23.11.
aurora12-23.11.
Slee-23.11.
Bela_le-24.11.
Margo-24.11.
Luu-24.11.
Ri-24.11.
Clarissa-24.11.
Jelenko93-25.11.
AnnaO-26.11.
jelenas-29.11.
Popsi-29.11.
anemi2022-30.11.
ana_88-30.11.
Leoni-30.11.
Lota_twins-1.12.
LadyD-1.12.
Josipab-1.12.
coffeebean-1.12.
Bumbasor-2.12.
Scarlett-2.12.
Mum of four-3.12.
CiribiribelaMare-16.12.
Tigrica-27.12.

Lucija 16.12.2021.💗
Jutrooo cure ☺️🌞
Ja baš sretna što je negativan test, probudila sam se puna elana 🤞🤞
Sretno s pregledima i javite se ❤️
Schinin, žao mi je zbog šećera, vjerujem da ćeš sve to izregulirati lijepo :)

Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure, sretno svima danas🤗
Nastavak mog ne spavanja, znači kao zaspala u boravku i probudila se oko pola jedan, prebacila u sobu i do tri i nešto bila budna, izvrtila sve u glavi oko trudnoće, poroda, dojenja, stvari koje trebam kupit, mislim si kak da si spremim torbu za rodilište jer ionak nemam pametnijeg posla i tako... Dočekala da se dragi probudi isto u boravku i dođe u sobu, sav zbunjen ne zna gdje je a ja fino budna🤣🤣🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro cure, mi smo svi katastrofa spavali radi mog kašlja, pa sam išla u 3 ujutro ispirati sinuse, pa na wc pa po sirup borovih iglica itd itd 🥴 Muža sam natjerala rano jutros u Lidl da kupi maloj poklon za rodendan u subotu pa je došao sav nervozan 😂😂Uglavnom još jedan dan u krevetu mislim provesti, ali me sutra čeka full speed pripreme za roćkas!
Schinin drago mi te čitati, ali mi nije drago za glukozu, vjerujem ja da ćeš ti to izregulirati fino!
Slee ova H&M torba je diiiiivna!!!
Freya meni nije jasno kako onda oni tebe sad vode, kao preboljelu ili ne? Pošto ti je kućni bio pozitivan, a pcr negativan, simptomi prisutni. Mislim oprosti što ovako pišem, ali bilo bi šteta nakon blažih simptoma i izolacije koju si odradila da ti sad ne priznaju preboljenje 🙈
Cure, ja još nisam dobila bris na ureaplasmu, nekako razmišljam možda im je kaos na Andriji Štamparu, baš 7 dana je već puno... Danas mi je ginićka ujutro, sutra popodne pa ću je sutra daviti da ona pogleda ako mi ne dođe ništa na e-građane.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure. ❤
freya bas mi je drago da je test negativan 💪👏
Lota miruj i glumi inkubator (tako su meni rekli) brzo ce to proci.
Schinin jako mi je zao zbog secera ali sve ces ti to dovesti u red 💪
Hvala ti na lijepim rijecima i info za cijepljenje. Tako je moja dr prvo rekla Pfizer, Moderna i Johnson pa se onda ispravila i rekla Pfizer ili Moderna. Kazem ja jel da sacekam koji tjedan ona kaze ne odite odmah danas. A ja jos kod kuce na mirovanju pa nisam jos otisla. ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
I zaboravih najvažnije, a to je poželiti sreću svima danas na pregledu!
Danas su nam Meaa, Taya i Jana sve jako blizu termina, hoće li biti možda i kakve akcije? 🥰

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Xoxo predivan ulov
Aurora nadam se da ce seki uskoro biti bolje
Cestitam na dobrim pregledima
Lillio bravo za curicu
Upitnica ja sam bas pricala sa prijateljicom koja je fizioterapeut i rekla je da je steznik potrebno nositi samo poslje carskog, poslje vahinalonog ako nema nekih posebnih indikacija nije potrebno
Taya kako si ti?
Freya super za negativan test, to znaci da ne moras vise biti u izolaciji?
Vidim da ste pricale i o slijedecim trudnocama, mi smo htjeli jos djece, ali s obzirom da su mi obje trudnoce bile teske i s komplikacijama odlucili smo da je dvoje dosta, muzu je to teze palo nego meni, ali eto drago nam je da cemo imati curicu i djecaka
Schinin bas mi je zao za dijabetes, drzim fige da bar urin bude dobar 🤞
Sretno cure danas na pregledima
Pitanje za cure koje miruju, kako ublazavate bolove u misicima? Ne mogu spavat od bolova, a magnezij ne pomaze

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobro jutro curke, nisam se par dana javljala, ali sam vas čitala. Zao mi je zbog stresova oko korone i pozitivnih testova. Brzo ozdravljenje želim vašim obiteljima.
Predivnih stvarčica za bebe ste kupovale, mi smo isto obavili prvi shopping nešto malo odjeće nismo mogli odoljeti, samo ne znam kako da stavim slikicu ovdje da vam pokažem, jer neće da je učita.
Jučer sam bila na anomaly pregledu, prohodi su sada super, cerviks se opet povećao na cijelih milimetar 😂 sad je na 2,9. Kaže kako bi bilo super da to 32t ne padne ispod 2,5 😩. Rekla mi je da smijem svaki dan po pola sata prošetati vani, od kućnih poslova kuhanje, ne moram stalno ležati, ali ne smijem biti previše aktivna, usisavati ne, ne dizati korpu sa vesom, i sl. Nas mali dječak i nije tako mali za svoje tjedne, jučer je bilo 23+5 i bio je 623g i 29cm, kaže da mu je glava malo veća i kad je vidjela već moj prestrašeni pogled, osmjehnula se i rekla: “nemoj slučajno da se brineš sada oko toga, malo veća glava znaci neće biti tako mala kao kod tebe, već će biti velika na tatu” 😂. Kažem joj da apsolutno me ne oduševljava ta informacija, treba izaći ta velika glava iz mene 😅.
Aspirin 100 je rekla da pijem do 35t. Uglavnom ona je zadovoljna viđenim.
Sretno svima danas na pregledima, ostalima želim lijep dan ♥️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji