Ajme koliko sam danas imala zaostataka čitati 😶
-
Super za sve preglede i negativne testove!
Žao mi je svih s koronom u obitelji, držite se! 😊
–
Ja već skačem pred rudo ali - iskusne koke, jeate li koristile nekakav steznik nakon poroda? Planirate li sad?
Ja sam koristila neki kao steznik što mi je moja nana posudila, a ona ga je koristila nakon operacije želuca. Nisam ga koristila iz nekih estetskih razloga jer nije za to bio baš ni namijenjen primijetio se i bio malo deblji, nego su mi rekli da treba, da bi se lakše to sve vratilo na mjesto.... Nisam ga svaki dan stavljala iskreno, možda da je neki udobniji bio i bih, ovako mi je više smetao

Uh cure, danas ste se bas raspisale. Krenula sam vam tipkati danas i sve mi se izbrisalo pa ce sad biti drugi pokusaj.
Jelenas i Anemi eto vas za nekoliko sati ispod 100 dana 🎉
Slee, Freya, Lorena, Xoxo i Maša cestitke na punim tj 🎊
Tigrica dobrodosla.
Roberta divan kompletic za izlazak 😍
Mom of four iskreno mi je zao zbog smrtnog slucaja.
Lori bravo za veliku curu !
Aurora svidjaju mi se posteri ☺️
Josipa jako mi je zao sto ces ostatak trudnoce provesti bez muza, pogotovo u ovakvoj situaciji. Ako ti sta znaci mi smo tu, pisi nam kad god imas potrebu ❤️
LadyD Cestitke na pregledu.
Xoxo predivne boje 😍
Lota cestitke na dobrim pregledu.
Aurora jako mi je zao zbog seke. Drugim fige da stvari cim prije krenu na bolje. Brz oporavak zelim i roditeljima 💞
Lili bravo za curicu, sad ce ti tek biti veselo 😁
Bas sam se pitala gdje si posto te nije bilo nekoliko dana.

Aurora nadam se da će seka i roditelji što prije ozdraviti.. 😘
Jelenko super shopping 🙂
Lota bravo za bebice.. neka oni samo rastu.. a ti samo odmaraj da što duže izdržite u komadu 😘🤞
Slee Magnezij i topla voda kao što cure kažu.. meni baš ublaži grčeve i smiri bebu.. i baš mi odgovara za leđa.. odmah je lakše.. a onda lijevi bok i kroz noć bi se moralo smiriti.. možda si se i ovih dana malo preforsirala pa sad malo uspori.. 😊
Lilli tek sam sad vidjela da imaš tako malu curku.. 🥰 pa svaka čas.. je li teško s još malom bebom i drugim na putu? Meni je oduvijek želja da imam dvoje djece s malom razlikom u godinama.. pa skupljam iskustva za dalje.. 🤗 I bravo za curku i hodanje 😀
I ja sam htjela malu razliku i evo hvala Bogu bit će 😊
A najteži dio mi je kad mala ne spava kad treba, imala sam nedavno taj period i žalila sam se ovdje malo, a ostalo manje vise je super. I da, kad je tek počela da se diže na noge i morala sam je vodati za rukice, tad me isijas uhvatio. Sad nije teško hvala Bogu, ona je fina, nije plačljiva niti bolešljiva. Sve u svemu meni je drago, nisam se ni malo pokajala 😊😊

Hvala vam puno cure 💞 Stvarno puno znaci podrska ovdje 🤗 Ja se nadam da nece biti puno ovako teskih dana, bas smo sve iscrpljene i od novih mjera i svega. Neka je sto vise lijepih tema i dobrih pregleda i slatke opreme za bebice 🥰
Žao mi je zbog seke, nadam se da će brzo ozdraviti i vratiti se doma k vama 🤗💗

Lucija 16.12.2021.💗
Taya je ti to vec planiras drugo 💗😀
Mozda da se dogovorimo sve opet u isto vrijeme pa da se opet druskamo.
Svaka cast vama cure s malim razlikama. Ja ne razmisljam jos o tome, ali evo nekako me strah cak ne zbog male razlike nego kako bi ja opet trudnocu pogotovo ako bude opet ovakva. Nekako sam izgubila pola sebe lezeci i valjajuci se na kaucu, iskreno, jedva cekam da mi dodje mali i da mi se vrati moje tijelo i snaga.
—
Vidim sad i da hm ima torbe za previjanje, lorena slicna je ko ova koju gledamo, a jeftinija. https://ibb.co/jTg0qxP
https://ibb.co/nD2tg5T
https://ibb.co/RYQxf7Y

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lilli sigurno je predivan osjecaj s bebom u trbuhu gledati seku kako radi prve korake 💞 Bravo za malenu 🎉
Lorena mama i ja nismo cijepljene. Ja se ne usudim sad u trudnoci a lani sam je imala i nije bilo strasno, puno gore mi je bilo kad sam imala svinjsku gripu. Koliko sam shvatila svoju hematologinju nije toliko odusevljena cjepivom da bi ga preporucila na sve strane. Kolega anesteziolog joj je imao mozdani malo nakon cijepljena i rekla je da je vjerojatno zbog toga. Svjesna je rizika i mami je bila rekla da joj se obavezno javi za terapiju ako se odluci cijepiti. Ona povremeno pije aspirin, nije na tezim lijekovima, samo redovito radi pretrage. Cini mi se da je rizik i jedno i drugo pa biras. Zao mi je sto toliko ljudi ni ne zna da imaju trombofiliju i nisam sigurna da kod tezih oblika aspirin pomaze nego prije ovakvi lijekovi kakav je dr.predlozila.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ajme koliko sam danas imala zaostataka čitati 😶
-
Super za sve preglede i negativne testove!
Žao mi je svih s koronom u obitelji, držite se! 😊
–
Ja već skačem pred rudo ali - iskusne koke, jeate li koristile nekakav steznik nakon poroda? Planirate li sad?
Ja sam koristila neki steznik koji mi je svekrva dala, u pocetku mi je bio ok, vec kasnije nisam osjetila da mi ista pomaze pa sam ga ubrzo prestala nositi.
Sad sam uzela neki poput ovoga pa ovog puta planiram s tim probati
https://ibb.co/0YXhF0m

Cure, meni došao rezultat PCR test i negativan je 🎉🎉🎉🎊🎊

Lucija 16.12.2021.💗
Bravooo freyaaaa! Wooohoooo

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Autosjedalica/jaje u rodinoj grupi je objavljen ovaj popis i cini mi se koristan (i size jaja koja djeca nece brzo prerasti, idu do vece duzine).
https://ibb.co/gF6TYkv
Bambina sad sam se sjetila da si pitala za preglede, meni je privatnik rekao da mogu u bolnicu samo na porod ako zelim i ne moram na preglede prije pa su mi cure ovdje rekle da je vierojatno zbog ctg-a. On ima svoj pa mogu do kraja kod njega.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji