Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    10. Studeni 2021. 21:33

aurora12

Xoxo i Jelenko sve je preslatko 👶
    Bravo za dobre preglede i neka blizanci dodu sto blize terminu 💙
    Kad je vec korona tema cijeli dan da se i ja pozalim kad sam se malo smirila. Moja starija sestra je danas prebacena na covid odjel u drugu bolnicu. Prije par dana je dosla na plucni odjel jer ima koronu i tesku autoimunu bolest, jako slab imunitet. Dobila je upalu pluca i u ovih par dana se stanje pogorsalo, od jucer je na kisiku a danas je morala u tu drugu bolnicu gdje imaju uredaj s vecim protokom da moze normalno jesti a kisik prima na cjevcicu. Nazalost ako se stanje pogorsa morat ce prijeci na respirator. Nadamo se najboljem, da ce nam se oporaviti i uskoro vratiti doma ❤ Nisam htjela razmisljati o tome ovih dana i pisati ovdje. Puno mi olaksa doci tu i vidjeti sve lijepo sto pisete i stvarcice za nase bebe. Nas deckic nam puno znaci sad, moram biti jaka i zbog njega. Seka je isto hrabra i vjerujem da moze i ovo izdrzati ❤ Malo se uspijemo dopisivati pa mi je lakse, inace jedva cekam da muz dode doma.
    Cuvajte se cure i svi vasi, Jelenkodrago mi je da je mama negativna. Vecina bez problema preboli ali nazalost puno je ljudi koji vec imaju problema i njima je stvarno tesko.

Stvarno mi je ža sestre, nadam se da ce sve bit dobro  i da će sta prije doc kuci❤️🙏 Toga je mene straj, da ljudi koji imaju zdravstvene probleme dobiju i prođu loše. Sve bi bilo super da svi imamo blage simptome i nikakvih problema, al nažalost nije tako. I stvarno me sve više i više straj... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    10. Studeni 2021. 21:37

Slee

Lorena ma joj, ja se sva izbezumim, jos me i prepone bole i dobji dio ledja ne znam dal od lezanja ili cega, ugl, uzas! Mrzim to, bas me opterecuje i ne mogu se ni na sto drugo koncentrirati.
    Jelenko oho, i ti si shopingirala, a nisi se pohvalila!

Ma od lezanja me sve živo boli zeno. Kuk imam osjecaj da će puknit po pola evo bogami. I samo čekam kad će me išijas uvatit. Cudi me da još nije. 

08.02.21. Procurila😥

• Lorena3009
    10. Studeni 2021. 21:39

aurora12

Mama i tata isto imaju koronu ali se lijece doma, kaslju i skidaju temperaturu, mama je dobila sumamed i nadam se da ce njima uskoro proci. Mama ima tezi oblik trombofilije pa joj je hematologinja savjetovala da uzme i Xeralto, tako nesto da ne dode do tromboze. Vjerujem da doktori rade sve sto mogu da seka bude dobro, stvarno ni njima nije lako.

Vidim da i ti i mama imate trombofiliju. Jeste cijepljenje možda? I sta su tebi rekli za cijepljenje zbog trombofilije? 

08.02.21. Procurila😥

Taya_
    10. Studeni 2021. 21:44

Aurora nadam se da će seka i roditelji što prije ozdraviti.. 😘
    Jelenko super shopping 🙂
    Lota bravo za bebice.. neka oni samo rastu.. a ti samo odmaraj da što duže izdržite u komadu 😘🤞
    Slee Magnezij i topla voda kao što cure kažu.. meni baš ublaži grčeve i smiri bebu.. i baš mi odgovara za leđa.. odmah je lakše.. a onda lijevi bok i kroz noć bi se moralo smiriti.. možda si se i ovih dana malo preforsirala pa sad malo uspori..  😊
    Lilli tek sam sad vidjela da imaš tako malu curku.. 🥰 pa svaka čas.. je li teško s još malom bebom i drugim na putu? Meni je oduvijek želja da imam dvoje djece s malom razlikom u godinama.. pa skupljam iskustva za dalje.. 🤗 I bravo za curku i hodanje 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• mamasita05
    10. Studeni 2021. 21:53

Aurora, nadam se da ce seki uskoro biti bolje, drzim fige. 🙏
    Freya i meni ista stvar sa sisama, ogromne i puno sitnih bradavica ispod. Imam ih i na vratu dosta, al tako je bilo i u prvoj trudnoci pa su nestale. Nadam se da ce tako i ovaj put.  

• Lilli07
    10. Studeni 2021. 22:05

Upitnica_st

Ajme koliko sam danas imala zaostataka čitati 😶
    -
    Super za sve preglede i negativne testove!
    Žao mi je svih s koronom u obitelji, držite se! 😊

Ja već skačem pred rudo ali - iskusne koke, jeate li koristile nekakav steznik nakon poroda? Planirate li sad?

Ja sam koristila neki kao steznik što mi je moja nana posudila, a ona ga je koristila nakon operacije želuca. Nisam ga koristila iz nekih estetskih razloga jer nije za to bio baš ni namijenjen primijetio se i bio malo deblji, nego su mi rekli da treba, da bi se lakše to sve vratilo na mjesto.... Nisam ga svaki dan stavljala iskreno, možda da je neki udobniji bio i bih, ovako mi je više smetao

Teeny
    10. Studeni 2021. 22:17

Uh cure, danas ste se bas raspisale. Krenula sam vam tipkati danas i sve mi se izbrisalo pa ce sad biti drugi pokusaj.
    Jelenas i Anemi eto vas za nekoliko sati ispod 100 dana 🎉 
    Slee, Freya, Lorena, Xoxo i Maša cestitke na punim tj 🎊
    Tigrica dobrodosla.
    Roberta divan kompletic za izlazak 😍
    Mom of four iskreno mi je zao zbog smrtnog slucaja.
    Lori bravo za veliku curu !
    Aurora svidjaju mi se posteri ☺️
    Josipa jako mi je zao sto ces ostatak trudnoce provesti bez muza, pogotovo u ovakvoj situaciji. Ako ti sta znaci mi smo tu, pisi nam kad god imas potrebu ❤️
    LadyD Cestitke na pregledu.
    Xoxo predivne boje 😍
    Lota cestitke na dobrim pregledu.
    Aurora jako mi je zao zbog seke. Drugim fige da stvari cim prije krenu na bolje. Brz oporavak zelim i roditeljima 💞
    Lili bravo za curicu, sad ce ti tek biti veselo 😁
    Bas sam se pitala gdje si posto te nije bilo nekoliko dana.

• Lilli07
    10. Studeni 2021. 22:29

Taya ♡

Aurora nadam se da će seka i roditelji što prije ozdraviti.. 😘
    Jelenko super shopping 🙂
    Lota bravo za bebice.. neka oni samo rastu.. a ti samo odmaraj da što duže izdržite u komadu 😘🤞
    Slee Magnezij i topla voda kao što cure kažu.. meni baš ublaži grčeve i smiri bebu.. i baš mi odgovara za leđa.. odmah je lakše.. a onda lijevi bok i kroz noć bi se moralo smiriti.. možda si se i ovih dana malo preforsirala pa sad malo uspori.. 😊
    Lilli tek sam sad vidjela da imaš tako malu curku.. 🥰 pa svaka čas.. je li teško s još malom bebom i drugim na putu? Meni je oduvijek želja da imam dvoje djece s malom razlikom u godinama.. pa skupljam iskustva za dalje.. 🤗 I bravo za curku i hodanje 😀

I ja sam htjela malu razliku i evo hvala Bogu bit će 😊
    A najteži dio mi je kad mala ne spava kad treba, imala sam nedavno taj period i žalila sam se ovdje malo, a ostalo manje vise je super. I da, kad je tek počela da se diže na noge i morala sam je vodati za rukice, tad me isijas uhvatio. Sad nije teško hvala Bogu, ona je fina, nije plačljiva niti bolešljiva. Sve u svemu meni je drago, nisam se ni malo pokajala 😊😊

freya_444
    10. Studeni 2021. 22:38

aurora12

Hvala vam puno cure 💞 Stvarno puno znaci podrska ovdje 🤗 Ja se nadam da nece biti puno ovako teskih dana, bas smo sve iscrpljene i od novih mjera i svega. Neka je sto vise lijepih tema i dobrih pregleda i slatke opreme za bebice 🥰

Žao mi je zbog seke, nadam se da će brzo ozdraviti i vratiti se doma k vama 🤗💗

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    10. Studeni 2021. 22:42

Taya je ti to vec planiras drugo 💗😀 
    Mozda da se dogovorimo sve opet u isto vrijeme pa da se opet druskamo. 
    Svaka cast vama cure s malim razlikama. Ja ne razmisljam jos o tome, ali evo nekako me strah cak ne zbog male razlike nego kako bi ja opet trudnocu pogotovo ako bude opet ovakva. Nekako sam izgubila pola sebe lezeci i valjajuci se na kaucu, iskreno, jedva cekam da mi dodje mali i da mi se vrati moje tijelo i snaga.

Vidim sad i da hm ima torbe za previjanje, lorena slicna je ko ova koju gledamo, a jeftinija. https://ibb.co/jTg0qxP
    https://ibb.co/nD2tg5T
    https://ibb.co/RYQxf7Y

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.