Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli07
    10. Studeni 2021. 20:43

Autora držim fige da seki bude što prije bolje i da vam dođe kući, a naravno i roditeljima brzo ozdravljenje 
    Jelenko drago mi je da kod mame nije korona, vjerujem da će i ona što prije ozdraviti
    Lota super za bebice, baš fino napreduju, ne sumnjam ja da ćeš ti preći svoje milestones 
    ....
    Ja sam vam zaboravila pohvaliti moju malu curicu... Prekjučer se baš opustila s hodanjem, počela se puštati i evo treći dan pušta se i fino hoda desetak koraka. Još malo treba da se ustabili na nogicama Al to je to 😊😊😊 

jelenas
    10. Studeni 2021. 20:45

Aurora strašno mi je žao za sestru, držim fige da joj od danas ide samo na bolje i da je uskoro s vama doma!!
    Jelenko preslatko je sve!
    Freya meni su cice inače velike, sad su još narasle i prije nekih tjedan dana sam već vidjela da curi mlijeko 😳 Baš sam se začudila jer s prvom mi nije bilo tako i baš sam malo strahovala za mlijeko u ovoj trudnoći pošto sam pila Bromergon početkom godine nakon spontanog.
    Slee mene večeras uhvatili neki grčevi, nikako proći. I ja legla na bok a kad ono toliko plinova izašlo iz mene, o miomirisu neću ni pričati, da nije ni čudo da me toliko mučilo! Sad me naravno više ništa ne grči 😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    10. Studeni 2021. 21:00

Hvala vam puno cure 💞 Stvarno puno znaci podrska ovdje 🤗 Ja se nadam da nece biti puno ovako teskih dana, bas smo sve iscrpljene i od novih mjera i svega. Neka je sto vise lijepih tema i dobrih pregleda i slatke opreme za bebice 🥰 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Tigrica
    10. Studeni 2021. 21:24

27.12 sljedeča kontrola.
    Pročitala sam zaostatak postova ali nista nisam popamtila. 
    Zao mi je za seku, brz oporavak. 
    Preslatka odječa za bebice. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_st
    10. Studeni 2021. 21:25

Ajme koliko sam danas imala zaostataka čitati 😶
    -
    Super za sve preglede i negativne testove! 
    Žao mi je svih s koronom u obitelji, držite se! 😊
    --
    Ja već skačem pred rudo ali - iskusne koke, jeate li koristile nekakav steznik nakon poroda? Planirate li sad?

33👩‍❤️‍👨32

• Lorena3009
    10. Studeni 2021. 21:33

aurora12

Xoxo i Jelenko sve je preslatko 👶
    Bravo za dobre preglede i neka blizanci dodu sto blize terminu 💙
    Kad je vec korona tema cijeli dan da se i ja pozalim kad sam se malo smirila. Moja starija sestra je danas prebacena na covid odjel u drugu bolnicu. Prije par dana je dosla na plucni odjel jer ima koronu i tesku autoimunu bolest, jako slab imunitet. Dobila je upalu pluca i u ovih par dana se stanje pogorsalo, od jucer je na kisiku a danas je morala u tu drugu bolnicu gdje imaju uredaj s vecim protokom da moze normalno jesti a kisik prima na cjevcicu. Nazalost ako se stanje pogorsa morat ce prijeci na respirator. Nadamo se najboljem, da ce nam se oporaviti i uskoro vratiti doma ❤ Nisam htjela razmisljati o tome ovih dana i pisati ovdje. Puno mi olaksa doci tu i vidjeti sve lijepo sto pisete i stvarcice za nase bebe. Nas deckic nam puno znaci sad, moram biti jaka i zbog njega. Seka je isto hrabra i vjerujem da moze i ovo izdrzati ❤ Malo se uspijemo dopisivati pa mi je lakse, inace jedva cekam da muz dode doma.
    Cuvajte se cure i svi vasi, Jelenkodrago mi je da je mama negativna. Vecina bez problema preboli ali nazalost puno je ljudi koji vec imaju problema i njima je stvarno tesko.

Stvarno mi je ža sestre, nadam se da ce sve bit dobro  i da će sta prije doc kuci❤️🙏 Toga je mene straj, da ljudi koji imaju zdravstvene probleme dobiju i prođu loše. Sve bi bilo super da svi imamo blage simptome i nikakvih problema, al nažalost nije tako. I stvarno me sve više i više straj... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    10. Studeni 2021. 21:37

Slee

Lorena ma joj, ja se sva izbezumim, jos me i prepone bole i dobji dio ledja ne znam dal od lezanja ili cega, ugl, uzas! Mrzim to, bas me opterecuje i ne mogu se ni na sto drugo koncentrirati.
    Jelenko oho, i ti si shopingirala, a nisi se pohvalila!

Ma od lezanja me sve živo boli zeno. Kuk imam osjecaj da će puknit po pola evo bogami. I samo čekam kad će me išijas uvatit. Cudi me da još nije. 

08.02.21. Procurila😥

• Lorena3009
    10. Studeni 2021. 21:39

aurora12

Mama i tata isto imaju koronu ali se lijece doma, kaslju i skidaju temperaturu, mama je dobila sumamed i nadam se da ce njima uskoro proci. Mama ima tezi oblik trombofilije pa joj je hematologinja savjetovala da uzme i Xeralto, tako nesto da ne dode do tromboze. Vjerujem da doktori rade sve sto mogu da seka bude dobro, stvarno ni njima nije lako.

Vidim da i ti i mama imate trombofiliju. Jeste cijepljenje možda? I sta su tebi rekli za cijepljenje zbog trombofilije? 

08.02.21. Procurila😥

Taya_
    10. Studeni 2021. 21:44

Aurora nadam se da će seka i roditelji što prije ozdraviti.. 😘
    Jelenko super shopping 🙂
    Lota bravo za bebice.. neka oni samo rastu.. a ti samo odmaraj da što duže izdržite u komadu 😘🤞
    Slee Magnezij i topla voda kao što cure kažu.. meni baš ublaži grčeve i smiri bebu.. i baš mi odgovara za leđa.. odmah je lakše.. a onda lijevi bok i kroz noć bi se moralo smiriti.. možda si se i ovih dana malo preforsirala pa sad malo uspori..  😊
    Lilli tek sam sad vidjela da imaš tako malu curku.. 🥰 pa svaka čas.. je li teško s još malom bebom i drugim na putu? Meni je oduvijek želja da imam dvoje djece s malom razlikom u godinama.. pa skupljam iskustva za dalje.. 🤗 I bravo za curku i hodanje 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• mamasita05
    10. Studeni 2021. 21:53

Aurora, nadam se da ce seki uskoro biti bolje, drzim fige. 🙏
    Freya i meni ista stvar sa sisama, ogromne i puno sitnih bradavica ispod. Imam ih i na vratu dosta, al tako je bilo i u prvoj trudnoci pa su nestale. Nadam se da ce tako i ovaj put.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani