Lirena totalno te kuzim, isto smo prosle i bas zbog toga imam osjecaj da sam vec godinama trudna 😂
Ja bih isto htjela jos bar jedno, ali mislim da cu prvo malo odmorit. Veseli me sto imamo dva smrzlica pa bar necu morati kroz sve prolaziti ponovo jer mi se fakat ne bi dalo
Meni je moj mpo doktor čak i svjetova bar 2 godine pauze. Vjerojatno ima razloga zašto. A još ni ne zna od 8 tjedna trudnoće sve sta mi je bilo😮 Tila sam u trudnoći bar 2 puta kod njega ic na uzv Al evo, zbog stanja sa cerviksom ništa od toga. Di si ti bila u postupku?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Freya_444 super.. eto nije korona.. baš mi je drago.. 🤗 ali ti nama čim prije ozdravi.. 😀
Lilli bravo.. sigurna sam da i kad stigne beba da će biti sve pod kontrolom.. pogotovo jer imaš dobru curku.. 😀 drago mi je čuti tako dobra iskustva… ☺
Slee a neidu mi baš i godine u prilog.. moram požuriti.. 🙊 a ja imam i seku mlađu od sebe 20mj. I baš smo se super slagale.. pa mi je to baš i simpatično..
Svaka ti čast ❤️
08.02.21. Procurila😥
Aurora nadam se da će ti seka sto prije doma i da će sve biti ok . Ja nisam u Hr al se čujem sa svojima i kažu mi da je stanje grozno , nadam se da će se stabilizirati a svi znamo da to možemo jedino cjepivom postići . Ja se takodjer nisam cijepila ali čim rodim hoću .
Cure da li osjetite kad beba štuca ? Ja pogotovo kad se umirim , danas je 3 puta tokom dana stucala , jel to ok ?
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Lorena ja sam bila u Repromedu. Cujem se jos uvijek sa svima njima, svako malo me pitaju kako sam i slala sam im slike s anomalija. Super su mi, da sam u zgu, vodila bih kod njega trudnocu.
Faya kd si rekla godine ja mislila ti imas bar 40, a ne samo 2 godine vise nego ja. Nemoj takooo, najbolje su nam godine!
Ri ja osjecam, nisko dolje iznutra kod cerviksa, valjda mu tamo glavica. Meni je rekla gin da je jako zadovoljan kad stuca unutra. I da je to sasvim normalno
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ja osjetim ka pulsiranje u stomaku, jel to štucanje?
08.02.21. Procurila😥
Draga Aurora, strasno mi je zao cuti da ti je seka i bolnici i da su svi pobrali koronu…zelim in svima brzo ozdravljenje, da se seka oporavi i izade iz bolnice. Virujem da ti je jako tesko i stresno proživljavati takve stvari, zato se i nadam da ce se cila situacija brzo poboljšati da vam svima skupa bude lakse sta prije ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ufff nakupilo se zaostataka 😂😂😂😂 jedva sam uspjjela a oci mi se sklapaju 😆
Luu hvala za liste 😘
Mo_zg cestitke na punom tjednu💪
Tigrica dobrodosla 💗
Roberta cestitam na punom tjednu 😉 jos malo 😆
Piba zahvaljujem za info i nadam se da nece biti promjene 😉i hvala za popis i robica je prekrasna 😍
Mum of four primi iskrene sucuti
Lori cestitke za super pregled 💗
Lorena cestitke na punom tjednu💗 i nadam se da se nece ponavljati 😉 torba je prekrasna 😍 i citam da si bila u samoboru.. ja sam se odlucila za tamo ako neuspijemo ovako sa 40tim rođendanom al uspjeli smo 💪
Bruna ako je tako onda ti zelim da si preboljela pa da si mirna neko vrijeme a zao mi je stvarno za te tegobe koje te prate 💗
Freya nadam se da si u pravu za zastrasivanje 😉 super za nalaz od brisa 💪💗 i odlicno za neg test 💪
XOXO i treba te veseliti 😉 brzo ce proletiti vrijeme do upada u dvoznamenkaste 😆 robica je prekrasna 😍
Meni je isto nevjerovatno da cu imati opet bebicu… nakon 18g i prozivljenog soka prije nekih 7 da vise necu moci imati djecu… 4 g kojekakvih tableturina i pripravaka i hormona na 100 i eto jos mi je nevjerojatno i nekad stanem pred ogledalo pa se uvjeravam da je beba unutra 😂😂😂😍😍😍
Aurora posteri su predivni 😍 zao mi je sto ti seka sve to prolazi pa joj saljem big hug i zelim brzo ozdravljanje od srca 💪💗 i tvojim roditeljima 💪💗
Josipab vjerujem da ti nije lako ostati sama ali proci ce i to drzim fige i budi jaka 💪💗 super za leteraturu 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Nada i ja se pravim da sam noj 😉💪
Maša cestitke za puni tjedan 💗 i zelim ljep provod za vikend 💪
Anemi cestitam na dvoznamenkastim 😉
Bumbasor ostani pozitivna💪 i saljem big hug 😘 Vito je presladak 😍 a vidi samo tu krokodilsku suzu 😆ja se sva raznjezila 😍😍😍
Miraclebaby inebrini se iznenadit ces se kad primis bebicu u ruke prvi puta 😉 lako je 💪
Slee slazem se i evo ja kupila al uzivo spavacicu 😆 https://ibb.co/j3vX59S od devića je i premekani pamuk ( 70kn na trznici) ima jos dezena pa cu vjerojatno po jos makar jednu 😉 i uzela danas u plodinama neki dj.deterđent da isprobam na ogradici 😆 https://ibb.co/rwL4N50
Jelenko super za mamin neg. nalaz 💪😉 neplanirana kupovina ti je top 😍😍
Lota_twins super za dobar pregled💙💙 i nebrini se brzo ce proletiti ta 3 tj mirovanja 😉 uz tebe smo i saljem big hug 😘
Lilli07 odlicno za prohodavanje 💪💗 sad kad pocne trcati neces je sustizati 😉😆
Upitnica ja sam imala neki al nesjecam se bas kakav... super stvar mi bila nakon sto su mi savovi zacjelili... dobro si me podsjetila da nadjem jedan i pripremim i to 😆😘 slican je bio ovome sto je Tenny ucitala 😆
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hvala na lijepim zeljama cure ❤❤
Ja se nadam da ce sve vas i vase zaobici 💞
Freya bravo za nalaz, neka sto prije prode sto god da je 💪
Slee vec se pisalo u grupi pa koliko sam vidjela za epiduralnu treba proci 12 sati od injekcije. Za porod je pozeljno sto duze ali dr. mi je rekla da je dobro da produ bar 3.5 do 4 sata jer je tada najjace djelovanje lijeka (zato se tad i vadi onaj anti xa). Ako kojim slucajem i bude mali razmak imaju oni rjesenje i daju neki lijek. Ako se sjetim bas cu je pitat sljedeci put kad odem za tjedan do dva.
Lorena mama ima faktor V i mthfr heterozigot, nisam sigurna za pai. Ovaj faktor V je problem, prije 3 god.je imala ugrusak u oku. Ja imam mthfr homozigot i pai 4g/5g. Bas sam bila vadit krv dok nisam znala za koronu 2 dana prije pojave simptoma i bio mi je povisen homocistein na 17, nikad nije bio tako visok. Aspirin sam pila jedno vrijeme pa prestala, dr. radi neku pretragu po kojoj vidi kad mi treba. Zatrudnila sam bez njega i u trudnoci sam samo na fragminu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Lorena svida mi se jako torba! Uzmi ju :) ili ju vrati ako mozes (kad si vec narucila) pa uzmi iz hm-a, jednako je super a ne znam koja je razlika u cijeni :)
Jelenko super sto mama nema koronu!
LadyD cestiram na dobrom pregledu
XOXO predivno. Jel to samo Zara ili ima jos neceg?
Ja sam danas sve napokon speglala i pospremila i nadam se da cu sutra imat vise energije da poslikam i javim sto sam sve stavila u torbu. Ali, da, shvatila sam da sam pretjerala s brojem bodica, a da mi dijete nema dovoljno hlaca i sad moram kupit nesto jos da ne bude golih nogu :)
Lota super za pregled, malo miruj i 32.tjedan je vec iza ugla!
Jelenko preslatko. Jel ovo sa brojevima iz Pepca? Ja bi to :)
Freya, gdje to treba odmah sve nositi za izlazak? I zasto? Nemoj samo rec da ti nitko nista ne moze donjet dok god si u bolnici 🙈
Aurora drzi se, bit ce sekica dobro, vjerujem u to!
Lilli bas slatko. Najslađi su u tom periodu kad se "bore" s hodanjem
Hvala za preporuke za knjige!
Trenutno citam Najsretnija beba u kvartu i super je knjiga. Nakon tog bi htjela procitat Cudesni tjedni pa se nadam da ce ju imat u knjiznici.
Malo da se pojadam prije spavanja da se danas dosta lose osjecam jer mi dan proleti a ja samo skuhala rucak i peglala. Kad sam nakon rucka otisla odmorit, dragi je oprao kuhinju (sto nikad ne radi). S tim kao mi govori da ja to vise ne mogu radit i raplakala sam se jer se ne osjecam produktivno. A imam jos mjesec dana do termina poroda. Pa valjda cu moc jos nesto napravit osim lezanja. Vise srece sutra
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji