Miraclebaby Preslatka kapica 😍 premedeno
I da, ne sjećam se da smo skoro pisale o tome.... Ima li nešto što vam se u trudnoći baš jede i stalno to jedete.... Ja sam evo na mandarinama, ali mi navečer jaku žgaravicu izazivaju. Kad počnem da ih jedem ne mogu stati 😂
Piba žao mi je zbog kontrakcija. Nadam se da u bolnici obraćaju pažnju na sve takve situacije. Drži se ❤.
Ja sam primijetila da mene zna zaboliti desno malo ispod trbuha kad se oblačim, čini se kao mišić, malo ću popratiti. Točno kad napravim određeni pokret na desnoj strani, probode me.
Sleesuper prijedlog :) ja sam apsolutno ZA grupujer mi je forum jako dragocjen i zbilja se bolje osjećam od kad sam otkrila da nisam sama u hrpi tegoba :)
Luu probaj sjediti na jednoj strani, malo je lakše ako stolice imaju konkretnije ručke, ja tako sjedim već neko vrijeme, probaj si naći položaj desno ili lijevo, stvarno smanji pritisak. Ispravno ne mogu sjediti već dva mjeseca. Lijepo se provedi 🤗
To sta te zaboli meni je dr reka da je to taj kružni maternicni ligament, zaboli jer se rasteze sve, a on je jako tanak i drži maternicu. I kako se maternica povećava a beba raste da moramo osjetit.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Hey cure, nadam se da ste dobro, baš ste se raspisale i odmah da kažem da se i ja slažem s idejom WhatsApp ili fejs grupe 😁 lakše će mi biti za popratiti vas sve, a i voljela bi da se nastavimo i dalje tipkati, jer trebat će nam savjeti i nakon poroda 🤣
Schinin, drago mi je da je operacija dobro prošla, bit će to sve okej ❤️
Coffeebean, super za pregled i bebicu!
Piba, vjerojatno su lažni trudovi, imam ih i ja trenutno, ali s magnezijem mi sve prodje brzo :)
Svašta ste iskomentirale još, al nisam baš sposobna zapamtit jer me pere mala temperatura i baš mi treba odmora. A i bebica se ful danas okreće, udara, ko da osjeti da mama nije baš dobro. Sutra ću se za svaki slučaj opet testirati za koronu, da mogu to totalno eliminirati...uzela sam đumbira, limuna, juhu imam, Lekadol popijem i bit ću ja dobro :))
Lucija 16.12.2021.💗
Schinin drago mi je da si nam se javila.. super da je sa sinom i operacijom sve dobro proslo… vjerujem da je sve to stresno i još kad trudnicki hormoni operu pa je kaos 😱😱
Slee nasmija me 🤣🤣
Slažem se za grupu .. ja sam na insta tena0210
I naravno ja nemogu da ne uploadam slikicu ove slatkoće https://ibb.co/027XjtG
Zapratila sam te😁 Di si kupila tu kapicu, predobra mi je😍❤️
08.02.21. Procurila😥
MiraclebabyPreslatka kapica 😍 premedeno
I da, ne sjećam se da smo skoro pisale o tome…. Ima li nešto što vam se u trudnoći baš jede i stalno to jedete…. Ja sam evo na mandarinama, ali mi navečer jaku žgaravicu izazivaju. Kad počnem da ih jedem ne mogu stati 😂
Ja mandarine tamanim, ali mi izazivaju jaaaku žgaravicu, pa sam malo stala na loptu 🙈🙈
Lucija 16.12.2021.💗
Ciffeebean cestitam na super pregledu! Neka je vec kilica tu. Koji si tjedan.
Aton b i aton 5 autosjedalice, to su dvije razlicite vrste koliko vidim i jedna je skuplja, a druga jeftinija verzija, a u paketu 3u1 ova koja su skuplja su sad jeftinija od verzije 3u1 gdje su jeftinija. Nis mi jasno nije 😀
Lu probaj ne sjediti ravno, nego se onako nekako izvali, polulezecki. Bit ce sve to dobro, samo opusteno. Ja kad sam u grcu (nor. kad se vozim autom sto mi je najveci strah jer me nakon toga uvijek grci) sam skuzila da me od tog straha i grcenja samo jos vise boli.
—
Sve sam vas dodala na insta 😂 a za whatsup sam isto prije nego za fejs grupu jer se u tim grupama uvijek pogubim. Samo ne znam kako cemo to izvest, ne bi bas tu pustala “javno” broj mobitela. Neka netko pametniji to organizira kad za to dodje vrijeme, ja sam samo bacila ideju 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Lilli07 vidila sam na fejsu stanje u Sarajevu, nadam se da si dobro i da će se situacija ubrzo unormalizirat🙏🙏ja sam imala period od mandarina😁 sigurno 2 tjedna po pola kg u danu😂 sad malo manje Al pojedem bar 1 u danu, skuzila sam da moja mala bas reagira na njih, prava dalmatinka❤️❤️
Miraclebaby27 meni zna bit na dane to u ušima Al ja imam nizak tlak. Evo baš sam maloprije osjetila na 10 sek to zujanje u ušima...
08.02.21. Procurila😥
Lilli nadam se ste ok u Sarajevu i da će se stanje smiriti!!! Inače i ja se uhvatim da previše scrollam. Ja sam to riješila na način da jedino whatsapp imam upaljene notifikacije jer kroz njega komuniciram sa svima. Ostalo otvaram kad stignem (a stignem previše i dalje), imam “samo” instagram i fb.
Slee možda bi mogli složiti da nekome svi pošalju na mail brojeve mobitela (tko želi naravno) i onda ta osoba samo složi grupu gdje se već dogovorimo? Ja samo ne znam kako ću pohvatati prava imena nakon nickova 😂😂😂
Cure, idem sad ja vas zapratiti na ig 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ciffeebeancestitam na super pregledu! Neka je vec kilica tu. Koji si tjedan.
Aton b i aton 5 autosjedalice, to su dvije razlicite vrste koliko vidim i jedna je skuplja, a druga jeftinija verzija, a u paketu 3u1 ova koja su skuplja su sad jeftinija od verzije 3u1 gdje su jeftinija. Nis mi jasno nije 😀
Lu probaj ne sjediti ravno, nego se onako nekako izvali, polulezecki. Bit ce sve to dobro, samo opusteno. Ja kad sam u grcu (nor. kad se vozim autom sto mi je najveci strah jer me nakon toga uvijek grci) sam skuzila da me od tog straha i grcenja samo jos vise boli.
—
Sve sam vas dodala na insta 😂 a za whatsup sam isto prije nego za fejs grupu jer se u tim grupama uvijek pogubim. Samo ne znam kako cemo to izvest, ne bi bas tu pustala “javno” broj mobitela. Neka netko pametniji to organizira kad za to dodje vrijeme, ja sam samo bacila ideju 😂
Haha tako sam i ja bila sa sto upitnika iznad glave zbog cijene i razlika u autosjedalici pa sam proucavala i proucavala 😂 Na kraju smo se odlucili za ta aton b jer su sad jeftinija a ne cini mi se da su ista losija od ovih aton 5 😅 Uglavnom, jedva cekam da stignu 😁
Ja sam na insta @tihana.strawberrysoup, kasnije danas cu jos proci po ranijim postovima i zapratiti vas!
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Ajmeee, jagodicaa pa sad sam gladna nakon tvog profilaaaa
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)