Lady - ja ih isto imam, dosle sad u trudnoci. Prije trudnoce je bila jedna/dvije, ali male i svjetlije, ovo je sad podemonilo. Ja ih skaricama cepnem
Jelena - bas ste slatke vas dvije, predivno se zaokruzio trbuscic! I ormar iza mi divaaaan
Lota - hvala na savjetima! Ajme da, ti jos moras dvoje voziti, ja se bunim sto ce mi biti tesko jednog tegliti
Bruna - super za poznanicu i da su dobro!
Jagodica - koja kolica si uzela?
Masa glasam za elodie
Jelenko - vidjela sam i ja post, prepoznala te po slikama!
Roberta - ja sve s hzzo-om preko maila sredim, mozda mozes i ti, raspitaj se!
Lorena - ako je onako grc oko pupka - to meni cesto bude kod naglih pokreta, kaze dr da je to normalno. Uhvati me i drzi neko vrijeme, bas uzas
Aurora - super za stvarcice, ti si mi utjeha jer ako se sjecam i ti si u mojim tjednima bila skoro bez icega i evo sad vec pomal skupila sve! Grupa je neka mame i trudnice 2021 ili tako nesto
Josipa - kakva je uzivo ta boja kolica? Kod nas ima izlozeno samo crna koliko vidim po internetu, nadam se da cu danas do ducana pa vidjeti uzivo. Za razne senzacije i grceve se cak i ja slazem!
E baš tu. Desno od pupka me. Nije mi to još nikad bilo. Bas nelagodno i ocajno😵
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Slee, na crno ti se vidi prašina a Bogu fala ima je svugdi. Sestra mi je za oboje dicurlije imala siva i stvarno su izgledala uvik uredno. I cak su nam svi u ducanima savjetovali da preskočimo crno zbog fleka i prasine 😂 mislim da na crnu konstrukciju ide rucka s nekom spužvom,to mi bas nije izgledalo kvalitetno, koza je ipak izdržljivija 😊
Normalno je da imamo razlicita misljenja oko mnogobrojnih tema, meni je super sta ovdje svatko dijeli svoja iskustva, meni to dosta pomaze ako sam u nekoj nedoumici. 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ok, lakše mi je kad vidim da vas ima koji imaju te grcice, ja se pravo uznemirila i jedva sam čekala jutro kad cu vam to napisat da čujem vaša mišljenja.
Meni je ova grupa spas, i imam osjećaj da vas znam jako dugo. I ujutro prvo kad se probudim udem na forum i citam😁Prođe mi dan brže i smirite mi psihu, tako da sam i ja definitivno za otvaranje neke grupe kad se rodimo😂😂 A volila bi vas i zapratit na instagramu, ako ste za. Pa napišite svaka kako se zove da vas zaprati 😘
08.02.21. Procurila😥
Sad ste me navele da se i ja pridruzim toj grupi na FB da vidim o cemu je rijec🤭🤭🤭
Juhuuu evo i mene ispod 100👏👏👏
Nisam uspjela sve procitati ovih par dana ludnica,starija mi dobila anginu a prvo su sumnjali na mononukleozu pa jucer cijeli dan s njom i kod dr i na hitnu vadit nalaze. Na srece nalaz je negativa.
Mama koja je stavila sliku torbi meni je preslatka 1.
I ja sam razmisljala uzet tamno plava kolica a sad ste me naveli na razmisljanje.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Bok cure..
Nadam se da ste sve dobro..
Mene su sinoć opet uhvatile kontrakcije tj stezanje trbuha. I jaka bol skroz dolje nisko s desne strane trbuha. I kad bi stavila ruku na to mjesto, točno osjetim veliku kvrgu za koju mislim da je glava od bebe.
Stavili me na ctg koji nije apsolutno ništa očitao, ravna crta doslovno, a mene cijelo vrijeme stiskalo i bolilo.
Dali su mi ponovo istu terapiju kao u srijedu, kroz sat vremena se smirilo. Sad me to već jako brine. Nitko ne zna što je i zašto je, ali nije baš ni da ih to previše brine. Iskreno, mislim da svi već misle da nisam normalna.
Bok cure..
Nadam se da ste sve dobro..
Mene su sinoć opet uhvatile kontrakcije tj stezanje trbuha. I jaka bol skroz dolje nisko s desne strane trbuha. I kad bi stavila ruku na to mjesto, točno osjetim veliku kvrgu za koju mislim da je glava od bebe.
Stavili me na ctg koji nije apsolutno ništa očitao, ravna crta doslovno, a mene cijelo vrijeme stiskalo i bolilo.
Dali su mi ponovo istu terapiju kao u srijedu, kroz sat vremena se smirilo. Sad me to već jako brine. Nitko ne zna što je i zašto je, ali nije baš ni da ih to previše brine. Iskreno, mislim da svi već misle da nisam normalna.
Pa ako ctg nije vidija trudove vjerojatno je to onda normalno da se desava, vjerojatno se beba okreće il namista. Stvarno neznam sta bi drugo mislila osim toga. 🤷♀️🤷♀️ A čim i oni nisu uspaniceni vjerojatno je to to onda... Kako ti je sad?
08.02.21. Procurila😥
Mumof4 kako je sad curka? Dobro da nije mononukleoza, uf!
Piba tocno znam kako ti je, tako su mene spajali na ctg i nista, a ja jedva na nogu stajala od bolova. Na kraju zakljucili da sam ja preosjetljiva, nisam znala dal da se smijem ili placem. Bitno da oni ne dizu paniku, sigurna sam da oni znaju preoznati alarmantno stanje.
Lorena ja sam na insta carobnost, slobodno dodaj
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Grupa je odlična ideja! Ja sam isto za!
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Hej svima curke,
uspjela sam pročitati samo dio pa ću nastaviti navečer.
Pregled obavljen, sve je super, mala gospodična Nola ima skoro 1 kg što jakoooo plaši buduću mamu. Napokon nam je pokazala facicu na 4D. Meni je željezo u banani pa mi je gin. dao tablete. Idući pregled je 01.12.2021.
Bumbasor - maleni Toma je presladak! :) Mi smo isto htjeli da se zove Toma, ali ipak je odlučila biti malena djevojčica. :)
Jelenko93 - precute je okvir sa sličicama. :)
Jagodica1988 - baš danas idem do West Gate-a vidjeti Bebetto kolica, ali Torino linija. Online su mi se ful svidjele, vidjet ću kakve su uživo. Javim dojmove ako te još zanima. :)
Idem se spremiti teška srca za Baby sajam u West Gate-u, općenito ne volim takve sajmove, ali su me nagovorili da idem. Poslije pročitam sve i tipkam dalje. :)
Piba, ma to se beba samo namista,a kad je vec tako nisko,sigurno to osjetis vise i strah te..za mi je sta ti vise ne mogu pomoci, virujem da ti nije lako i da je briga velika 🤕
Lorena, ja sam Alice_in_wonderland1909 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji