Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    06. Studeni 2021. 12:13

piba7

Bok cure..
    Nadam se da ste sve dobro..
    Mene su sinoć opet uhvatile kontrakcije tj stezanje trbuha. I jaka bol skroz dolje nisko s desne strane trbuha. I kad bi stavila ruku na to mjesto, točno osjetim veliku kvrgu za koju mislim da je glava od bebe.
    Stavili me na ctg koji nije apsolutno ništa očitao, ravna crta doslovno, a mene cijelo vrijeme stiskalo i bolilo.
    Dali su mi ponovo istu terapiju kao u srijedu, kroz sat vremena se smirilo. Sad me to već jako brine. Nitko ne zna što je i zašto je, ali nije baš ni da ih to previše brine. Iskreno, mislim da svi već misle da nisam normalna.

Pa ako ctg nije vidija trudove vjerojatno je to onda normalno da se desava, vjerojatno se beba okreće il namista. Stvarno neznam sta bi drugo mislila osim toga. 🤷‍♀️🤷‍♀️ A čim i oni nisu uspaniceni vjerojatno je to to onda... Kako ti je sad? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    06. Studeni 2021. 12:21

Mumof4 kako je sad curka? Dobro da nije mononukleoza, uf! 
    Piba tocno znam kako ti je, tako su mene spajali na ctg i nista, a ja jedva na nogu stajala od bolova. Na kraju zakljucili da sam ja preosjetljiva, nisam znala dal da se smijem ili placem. Bitno da oni ne dizu paniku, sigurna sam da oni znaju preoznati alarmantno stanje.
    Lorena ja sam na insta carobnost, slobodno dodaj

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Scarlett
    06. Studeni 2021. 12:25

Grupa je odlična ideja! Ja sam isto za! 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• coffeebean
    06. Studeni 2021. 12:27

Hej svima curke,
    uspjela sam pročitati samo dio pa ću nastaviti navečer.

Pregled obavljen, sve je super, mala gospodična Nola ima skoro 1 kg što jakoooo plaši buduću mamu. Napokon nam je pokazala facicu na 4D. Meni je željezo u banani pa mi je gin. dao tablete. Idući pregled je 01.12.2021.

Bumbasor - maleni Toma je presladak! :) Mi smo isto htjeli da se zove Toma, ali ipak je odlučila biti malena djevojčica. :)

Jelenko93 - precute je okvir sa sličicama. :)

Jagodica1988 - baš danas idem do West Gate-a vidjeti Bebetto kolica, ali Torino linija. Online su mi se ful svidjele, vidjet ću kakve su uživo. Javim dojmove ako te još zanima. :)

Idem se spremiti teška srca za Baby sajam u West Gate-u, općenito ne volim takve sajmove, ali su me nagovorili da idem. Poslije pročitam sve i tipkam dalje. :)

• Josipab
    06. Studeni 2021. 12:43

Piba, ma to se beba samo namista,a kad je vec tako nisko,sigurno to osjetis vise i strah te..za mi je sta ti vise ne mogu pomoci, virujem da ti nije lako i da je briga velika 🤕

Lorena, ja sam Alice_in_wonderland1909 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

jelenas
    06. Studeni 2021. 12:53

Curke, samo na brzaka dok čekam ručak!
    Slee ja sam svakako ZA grupu nakon poroda, mislim da će nam tada iskustva biti još dragocjenija! Možda čak i na whatsappu/viberu, nekako je pristupačnije i lakše se kače slike/videa itd kojih ćemo po porodu imati tooooonu za dijeliti 😂 
    Lorena ne znam ako si ti pitala za ig- ja sam poisetetoiles, slobodno pošalji zahtjev ;) 
    piba drago mi te čuti, nadam se da će stezanja popustiti, još malo pa je prošao tjedan jel tako?
    Coffeebean mislim da je nama termin blizu, moja malena je isto blizu 900g, ostala sam malo paf, ali znam da ta mjerenja nisu 100% točna pa se još ne brinem.
    Scarlett ak se sjetiš super, ak ne, stvarno nije problem ni ništa hitno! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Josipab
    06. Studeni 2021. 12:59

Jelenas, ja sam isto za vocap ili viber,zgodnije je za slatke slike,brzinska tipkanja savjeta a i nema nas toliko puno u grupi pa nam nece biti kaos 😊😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Bela_le

Lorena ja sam na insta doroteap98
    Mom of four cestitam na dolasku u dvoznamenkasto odbrojavanje, drago mi je da nije mononukleoza
    Piba ista situacija kao meni jucer na ctgu, osjetim da zateze a ctg ravan totalno, tako da ne umisljas samo mozda su lazni trudovi, njih ctg ne prepoznaje
    Cofeebean cestitam na dobrom pregledu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Jagodica1988

Slee - uzela sam na kraju Cybex balios s lux aton b-i, siva boja. Sad cekam 3 do 8 dana da dostave 😁 Bas se veselim! 

Roberta - netko je vec napisao ali i porodiljni i prijavu djeteta mozes odraditi online, preko e gradjana. To dosta olaksava stvar pa ne treba hodati okolo :) 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

MissBlue
    06. Studeni 2021. 13:03

Piba žao mi je za kontrakcije, možda se beba na neki organ namjestila pa si zbog toga imala takvu bol. U takvoj situaciji je dobra stvar što si u bolnici pa da te drže na oku tamo. Jesi bolje sad? 
    -
    Ja sam se danas u noći u polusnu okrenula na lijevi bok i odjednom takav grč skroz lijevo dolje i beba me onda lupila jednom pošteno i čim sam se okrenula na drugi bok sve super. Očito mu nije odgovarao položaj 😅
    -
    Lorena ja sam ti novak.lu na insta 😊

Coffeebean super za pregled! Javi za sajam dal ima što pametno. 😊
    -
    Mi danas idemo na večeru povodom tatinog 50-og rođendana i malo me brine dal ću moći sjediti. Većinom ležinom, sjedim dok jedem samo i baš mi je pritisak dok sjedim, pa me prpa kak će ovo danas izgledat. A ne mogu ne ići. 😅 Imate kakve savjete? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani