E da u zadnje vrijeme osjetim kao da mi u ušima živi i pulsira to je vjerovatno visi tlak, mislite da je to nešto za zabrinut se, na zadnjem pregledu sad neki dan je isto bio povisen ali sam to pripisala nespavanju prethodnu noc,međutim svaki dan mi dođe period da mi tako bude,onda legnem i opet bude sve ok…
I meni se to cesto desava,al tlak mi nije visok. Ja ga kontroliram svaki dan
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Kako ste sve tako lijepe 😍

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I ja cu zapratit vas koje ste ostavile nick,ja ne mogu tu napisat jer mi je ime i prezime🤭🤭 uglavnom pocinje sa Sandra
lorena_hairstylercolorist
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jao Jagodicaaaaaa što nam uradi! 😂😂😂 Inače baš pratim neke food bloggere, čudi me da tebe već nemam!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Miraclebaby preslatkoo je
Lillio cestitike na punom tjednu 😊
Sve ste bas predivne 😍

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Baltazar hvala puno na savjetu, budem isprobala. Hvala ti. 🤗
Lorena haha, bila sam već na rođendanu rodbini di su svi sjedili za stolom, a ja se ustala i otišla leći na kauč i tako sam razgovarala s ljudima, niko nije ništa skomentirao. U restoranu nemam baš di otići leći, al ću se definitivno nekak namjestit da mi je udobno, ne brine mene šta će ko reći. 😅
Miraclebaby26 ajme ovo je preslatko. S amazon.de naručuješ ili? Moram ovo kupiti 😍😍😍
Slee ja sa danas baš gledala za kolica cybex balios s lux da ispadne jeftinije kupiti svaki dio posebno nego 3 u 1. 😅
Ma izvalit ću se ja, samo se nadam da imaju udobne stolice, već sam razmišljala nosit neki jastuk sa sobom za udobnost. 😂
Freya želim ti brzo ozdravljenje, čuvajte se i pazite. 🤞🏻
Jagodica odmah sam dobila želju za pečenjem kolača. 😅
Tako se veselim ovoj večeri danas, em ću se fino najesti, em će biti torte i kolača, jedva čekam! 😅
I ja sam popratila sve koje ste ostavile nickove. 😀
Baltazar hvala puno na savjetu, budem isprobala. Hvala ti. 🤗
Lorena haha, bila sam već na rođendanu rodbini di su svi sjedili za stolom, a ja se ustala i otišla leći na kauč i tako sam razgovarala s ljudima, niko nije ništa skomentirao. U restoranu nemam baš di otići leći, al ću se definitivno nekak namjestit da mi je udobno, ne brine mene šta će ko reći. 😅
Miraclebaby26 ajme ovo je preslatko. S amazon.de naručuješ ili? Moram ovo kupiti 😍😍😍
Slee ja sa danas baš gledala za kolica cybex balios s lux da ispadne jeftinije kupiti svaki dio posebno nego 3 u 1. 😅
Ma izvalit ću se ja, samo se nadam da imaju udobne stolice, već sam razmišljala nosit neki jastuk sa sobom za udobnost. 😂
Freya želim ti brzo ozdravljenje, čuvajte se i pazite. 🤞🏻
Jagodica odmah sam dobila želju za pečenjem kolača. 😅
Tako se veselim ovoj večeri danas, em ću se fino najesti, em će biti torte i kolača, jedva čekam! 😅
I ja sam popratila sve koje ste ostavile nickove. 😀
S amazon.uk kad mi je odma tu susjedni hah.. ali msm da ima i na amazon.de..narucila sam bila par stvari s alixpresa al još nisu došle,ima već 2 mj da čekam hah

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Schinin bas mi drago da si se javila i da je operacija dobro prosla, nakon tezih dana uvijek mora doci neki preokret nabolje i nek sve ide samo prema dobrome dalje
Jelenas pa presweet ste! I mene jucer standardno s poslom iscijedili, jos 3 tj odbrojavam, a zadnji ce mi biti posebno napet s obvezama, strava jedna, bas mi je dosta, doooostaaaa, ali izdrzat cu jos to malo...
Freya joj i mene od mandarina zgaravica roka,taman je se nekak rijesim i onda opalim po tim mandarinama ko nespasena i here we go again
Dlacice na trbuhu - bome se i meni pojavile, obrasle, nisam ih dirala u nadi da ce poslije same otici. A bome prije ovog sad pregleda mi je bila misija nemoguca srediti se down there, sad vise nisam nista vidjela, nabadala trimerom napamet
Jel se javljala sto Lori u zadnje vrijeme? Ako citas, nadam se da je sve okej
Ja zavrsavam rucak i onda mislim da bude samo kauc, bas me umor svladao. Isla dopodne na plac i mislim da sam se preopteretila (i ruksak i ceker), ali kad ja pero zdero nisam mogla odoljet...
E super ovo sto za e-gradjanin pisete, onda cu preko toga sve rjesavati oko prijave i sl., zbog vijesti jucer i tih novih mjerame bas bila oprala velika zabrinutost, nemir neki, mrzim taj osjecaj.
Svima zelim lijepi opustajuci vikend
Clarissa točno si opisala i moje osjećaje jučer, baš sam se žalila prijateljicama da me baš lovi neki nemir oko toga svega. Samo si na vrijeme provjeri da imaš te sve potrebne razine (mislim da smo mi preko onog čitača) i onda je to sve gotovo kroz 10ak min. Btw, moj muž si čak i vozačku preko toga produžio, došla mu poštom za 7 dana.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji