Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    06. Studeni 2021. 16:52

Vidim da spominjete dokumente, ja sam grozna po tom pitanju. Istekle su mi i vozacka i osobna i kako vrijede do proglasenja kraja pandemije nisam produzila. Muz je produzio vozacku preko e-gradani, mogla bih bar to a za osobnu je isao u policiju pa cu se morati ocito testirati za to i rijesiti sto prije. Iza nove godine ni testovi ne vrijede :/

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Josipab
    06. Studeni 2021. 17:01

Aurora, odi iduci tjedan predati zahtjev za izradu nove i plati online prije nego odes,mozes uzeti broj na redomatu. Mene su pustili odmah ljudi u redu i policajac kad su vidili da sam trudna. Mozes na salteru zatražiti papir da nekome das punomoc za preuzimanje dokumenta (ako ti netko ima covid potvrdu). Ja cu vozacku napraviti online,u petak idem po novu osobnu. I uzet cu skuplju verziju, uz kucni dostavu pa sam mirna. Muz mi ide brzo na brod pa nazalost nece moci preuzimati moje dokumente,on je cijepljen. Od 15.11. Traze potvrdu. 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Embarasada
    06. Studeni 2021. 17:01

Netko je pisalo za dlake na trbuhu... Ja sam u prvoj trudnoći imala i lineu negru ali je kasnije sve nestalo tako da je to bolje ništa ne dirati da još ne pogorsamo.
    Vidim na zadnjih par strana priče o mjerama ali ne znam točno kakve, strah me uopće ići proučavati... Vjer od pratnji na porodima ništa jel? Ja nisam cijepljena ali sam prebolila u 1.mj... Na preglede valjda možemo necijepljeni???
    Sto se tiče sajma, vidim da većina ima popuste online tako da što se tiče cijena, ne propuštamo puno. Nije meni taj sajam ni toliko dobar a ni popusti nisu ono da padneš na guzicu. Više ljude ponese potrošačko ludilo pa kupuju :)
    Vidim da ste se na Instagramu popratile :)
    Tu je već nekoliko grupa sa foruma napravilo zatvorene Facebook grupe pa tamo komuniciraju, to je super i pregledno i brzo... Puno lakše za praćenje od foruma. 

• Josipab
    06. Studeni 2021. 17:02

Za produziti vozacku  na E građani trebas imati visu razinu sigurnosti,to je samo preko E-osobne 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Alin
    06. Studeni 2021. 17:21

Pozdrav curke,
    Stezanja - grcenja- Svako malo su tu iako sam u lezecoj poziciji 90%dana. Pogotovo kod pupka se zna stvrdnuti i onda je poput lopte najvj one lazne kontrakcije a jos se i bebuska mrda hiperaktivno pa to samo dodatno pridonese. Ukocena sam od lezanja toliko da me svaki dio kraljeznice boli ali izdrzat cemo i to💪🏻💪🏻

Sajam beba Westgate -bolja polovica bila jer se ja naravno ne smijem mrdnuti pa je uzeo autosjedalicu Be safe Izi go modularx1 nesto nesto i Avent premium onaj neki sterilizator.
    Ostalo nista jer smo sve nabavili osim presvlacilice i kozmetike ali ajde za to ima vremena😅

Eto i fotke nas da nas vidite ( biti ce vam odmah jasnije zasto je beba vec velika😬. Ne zamjerite sto je ovo predivno podbuhlo lice prekriveno pripadajucim stickerom) 
    https://ibb.co/M1wznrm
    😘svima!

‘89
    38 and counting…🤗

• Clarissa
    06. Studeni 2021. 17:22

Inace nisam neka shopingholicarka, upravo suprotno, ali sad me zasoralo  Tak me izdeprimirala ta situacija s mjerama, shiza, nesigurnost sto cu kak cu, kak cu dijete prijaviti, kak ce me u bolnicu pustiti, shizaaaa - i fino mi pukao film pa sam si evo narucila Mustra black zimsku haljinu! Isprsila se ja i bacila u trosak za sebe, uplatila odmah i nek sve ide vrit! 

aurora12
    06. Studeni 2021. 18:01

Josipab hvala ti! Imam poslovni certifikat pa mislim da cu moci i s njim 😊
    Alin bas si lijepa trudnica, ne vjerujem da je lice bas kako kazes 😁🥰

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Miraclebaby28
    06. Studeni 2021. 18:12

Alin baš si slatka trudnica.. svaka od nas je drugacija i naši trbuscici su različiti al ovo je sad najdivnije doba kad možemo uživati i trebamo biti ponosne na naše busice 😆

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

freya_444
    06. Studeni 2021. 18:17

Alin

Pozdrav curke,
    Stezanja - grcenja- Svako malo su tu iako sam u lezecoj poziciji 90%dana. Pogotovo kod pupka se zna stvrdnuti i onda je poput lopte najvj one lazne kontrakcije a jos se i bebuska mrda hiperaktivno pa to samo dodatno pridonese. Ukocena sam od lezanja toliko da me svaki dio kraljeznice boli ali izdrzat cemo i to💪🏻💪🏻

Sajam beba Westgate -bolja polovica bila jer se ja naravno ne smijem mrdnuti pa je uzeo autosjedalicu Be safe Izi go modularx1 nesto nesto i Avent premium onaj neki sterilizator.
    Ostalo nista jer smo sve nabavili osim presvlacilice i kozmetike ali ajde za to ima vremena😅

Eto i fotke nas da nas vidite ( biti ce vam odmah jasnije zasto je beba vec velika😬. Ne zamjerite sto je ovo predivno podbuhlo lice prekriveno pripadajucim stickerom)
    https://ibb.co/M1wznrm
    😘svima!

Baš si lijepa trudnica 🤗😍

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    06. Studeni 2021. 18:35

Alin baš si super!
    Clarissa i ja se nekad liječim online shoppingom 😂😂 i neka si!! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani