To sam bila ja sa pitanjem na fb😆
Izazvala čitavu pomutnju kod jedne članice🤣
Nasla sam te na fb onda haha (i ja sam u grupi)
Osjećam se ko stalker 😂
Već sam joj htjela u inbox upast na fejsu 😂 😂 😂 😂
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Hahaha 🤣🤣🤣
Nisam očekivala toliki odaziv 😆
Pitala sam dali je netko razumio dali će nam trebat covid potvrde za odlaske kod liječnika, na preglede, pretrage i slično. Ja to nisam shvatila. Bolnica je državna ili javna služba ne znam tako da je meni i to ulazilo pod ono da trebaju potvrde ali nitko nije precizirao. Poslala sam mail pa ću vidjet što će i dali odgovorit
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Svhinin drago mi je da je operacija prošla dobro, virujem da ce sve sve na kraju bit super, od srca💙
Nadam se da ćeš se sad i ti malo umirit od pusti briga😘❤️
Birdy drago mi je da je uzv proša odlično, nisam ni sumnjala da će bit drugacije😘❤️
Jutro svima... Ja sam sinoć do 5 super spavala, i onda sam se očito naglo išla okrenit na desni bok malo jer me ukocilo u livom i onda me uvatija grc u stomaku jedno 5 min. Usrala sam se da prostite od straja. Bas grc. I kad je popustilo vratila sam se na livi bok i nisam se usudila više maknit. Neka boli kuk nek boli but, al ne okreće se. Nisam od straja do 6 ipo mogla zaspat. Odma neke crne misli u glavi. Ovo lezanje stvarno utječe na psihu previše i svaku boljku realiziram 100 puta. I sad cu cili dan se pitat a zašto taj grc i sta on znači... 😵😵😵
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jelenko nemoj se uopće uzbuđivati! Ako nešto ne podnosim onda su to osobe koje na stvari gledaju isključivo crno-bijelo bez dodatnih informacija i koje su tako krutih stavova.
Roberta ti se isto nemoj sekirati, koliko znam porodiljni se može otvoriti i preko maila, a dijete možeš prijaviti i preko e-građana, mi smo tako i prvu curku tako da nismo nikud morali ići.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutrooo cure :)
Pratim vas ali nestizem pisat hahaha
Suzila sam izbor torba na ove dvije sta mislite koja bi mi bila lipsa za moja kolica?
1.https://www.evitas.hr/elodie-details-sportska-torba-za-previjanje-monogram
2.https://www.babycenter.hr/dooky-torba-za-pomagala-grey-melange-966366.html
Meni ti je ova 1.Elodie puno lipsa❤️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jelenas bas ste slatke 🥰🤰
Bruna super da su mama i beba dobro 👌
Bela kako su tvoja prijateljica i deckic?
Maso ova elodie mi je prekrasna i mislim da bi skroz dobro isla na kolica, imas na njima dosta crnog a ova svijetla boja ne bi odudarala od rucke i ostatka. Meni danas dolaze ruksak i torba sa zalanda ali se bojim da cu morati vratiti oboje 🤣
Koja je to grupa na fejsu 🤭 Ja sam skroz van svega, sreca pa sam bar ovdje 🤗
Evo nekih stvarcica sto su nam nedavno stigle. Danas je bas ruzan kisan dan pa bi mogla malo po screenshotovima radit popis ali dosad imamo svega pomalo.
https://ibb.co/YfTyKLm
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Drage moje, zelim vama za pocetak svima lijep vikend. Mene ova kisa tako deprimira,jedino di idem je vanka u setnje,sad ni to ne mogu. Zatvorene prostore i druzenja sam odgodila do proljeća 😅🤕
Lady, ja isto imam par dlaka oko bradavica,stomak necu niti opisivati hahaha,nista ne diram od straha,nadam se da ce sve to nestati kad rodim 😂😂
Lota, nama je termin na isti dan,ti ces ipak ranije jer su dva junaka u pitanju,isto tako sta se kila tice-imas jednog junaka vise u utrobi i normalno je da dobijes vise kila 🥰🥰
Masa,meni se vise svida Elodie torba. Joooj imamo istu boju kolica,moja su jedino balios s lux 🥰
Sta se tice popusta-mislim da je kod nas 20 posto max za kolica. Taj bf je tesko sranje kod nas 😂
Schinin, bas sam sritna sta si nam se javila i sta je malecki dobro! I kako nam svima odgovoriš na sva pitanja i popamtis ko je sta pisa,ma svaka ti cast 🥰
Lorena, mene zadnjih dana boli svasta nesto,riže me ispo grudi u podrucju pocetka stomaka i sto drugih stvari,ja stvr mislim da je to sve normalno i ti grcevi, tijelo nam se drastično minja,siri i povecava. Znam da je tesko ostati pribrana nakon problema sa cerviksom i gledati na stvari ovako kao sta ja gledam
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Hahaha 🤣🤣🤣
Nisam očekivala toliki odaziv 😆
Pitala sam dali je netko razumio dali će nam trebat covid potvrde za odlaske kod liječnika, na preglede, pretrage i slično. Ja to nisam shvatila. Bolnica je državna ili javna služba ne znam tako da je meni i to ulazilo pod ono da trebaju potvrde ali nitko nije precizirao. Poslala sam mail pa ću vidjet što će i dali odgovorit
I po mom shvaćanju bi to ulazilo pod to. Ne znam jel tako teško precizno reć neke stvari kad već idu radit tako nekaj. Baš me zanima kaj će reć I hoće se sjetit odgovorit na mail
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Lady - ja ih isto imam, dosle sad u trudnoci. Prije trudnoce je bila jedna/dvije, ali male i svjetlije, ovo je sad podemonilo. Ja ih skaricama cepnem
Jelena - bas ste slatke vas dvije, predivno se zaokruzio trbuscic! I ormar iza mi divaaaan
Lota - hvala na savjetima! Ajme da, ti jos moras dvoje voziti, ja se bunim sto ce mi biti tesko jednog tegliti
Bruna - super za poznanicu i da su dobro!
Jagodica - koja kolica si uzela?
Masa glasam za elodie
Jelenko - vidjela sam i ja post, prepoznala te po slikama!
Roberta - ja sve s hzzo-om preko maila sredim, mozda mozes i ti, raspitaj se!
Lorena - ako je onako grc oko pupka - to meni cesto bude kod naglih pokreta, kaze dr da je to normalno. Uhvati me i drzi neko vrijeme, bas uzas
Aurora - super za stvarcice, ti si mi utjeha jer ako se sjecam i ti si u mojim tjednima bila skoro bez icega i evo sad vec pomal skupila sve! Grupa je neka mame i trudnice 2021 ili tako nesto
Josipa - kakva je uzivo ta boja kolica? Kod nas ima izlozeno samo crna koliko vidim po internetu, nadam se da cu danas do ducana pa vidjeti uzivo. Za razne senzacije i grceve se cak i ja slazem!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bas sam razmisljala kako bi bilo super i da mi imamo neku svoju grupu na fejsu ili instagramu, ne za dopisivanja, nego cisto da se ne pogubimo kad se rodimo. Bas mi lijepo tu s vama, ne mogu zamisliti da za 2-3 mjeseca to samo stane
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji