Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Scarlett
    06. Studeni 2021. 10:41

Bela_le

Jelenko93

To sam bila ja sa pitanjem na fb😆
    Izazvala čitavu pomutnju kod jedne članice🤣

Nasla sam te na fb onda haha (i ja sam u grupi)

Osjećam se ko stalker 😂
    Već sam joj htjela u inbox upast na fejsu 😂 😂 😂 😂 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Jelenko93
    06. Studeni 2021. 10:45

Hahaha 🤣🤣🤣
    Nisam očekivala toliki odaziv 😆
    Pitala sam dali je netko razumio dali će nam trebat covid potvrde za odlaske kod liječnika, na preglede, pretrage i slično. Ja to nisam shvatila. Bolnica je državna ili javna služba ne znam tako da je meni i to ulazilo pod ono da trebaju potvrde ali nitko nije precizirao. Poslala sam mail pa ću vidjet što će i dali odgovorit 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Lorena3009
    06. Studeni 2021. 10:49

Svhinin drago mi je da je operacija prošla dobro, virujem da ce sve sve na kraju bit super, od srca💙
    Nadam se da ćeš se sad i ti malo umirit od pusti briga😘❤️
     Birdy drago mi je da je uzv proša odlično, nisam ni sumnjala da će bit drugacije😘❤️
    Jutro svima... Ja sam sinoć do 5 super spavala, i onda sam se očito naglo išla okrenit na desni bok malo jer me ukocilo u livom i onda me uvatija grc u stomaku jedno 5 min. Usrala sam se da prostite od straja. Bas grc. I kad je popustilo vratila sam se na livi bok i nisam se usudila više maknit. Neka boli kuk nek boli but, al ne okreće se. Nisam od straja do 6 ipo mogla zaspat. Odma neke crne misli u glavi. Ovo lezanje stvarno utječe na psihu previše i svaku boljku realiziram 100 puta. I sad cu cili dan se pitat a zašto taj grc i sta on znači... 😵😵😵

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

jelenas
    06. Studeni 2021. 10:57

Jelenko nemoj se uopće uzbuđivati! Ako nešto ne podnosim onda su to osobe koje na stvari gledaju isključivo crno-bijelo bez dodatnih informacija i koje su tako krutih stavova. 
    Roberta ti se isto nemoj sekirati, koliko znam porodiljni se može otvoriti i preko maila, a dijete možeš prijaviti i preko e-građana, mi smo tako i prvu curku tako da nismo nikud morali ići.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lorena3009
    06. Studeni 2021. 11:01

Maša🥰🤰🏼

Jutrooo cure :)

Pratim vas ali nestizem pisat hahaha
    Suzila sam izbor torba na ove dvije sta mislite koja bi mi bila lipsa za moja kolica?

1.https://www.evitas.hr/elodie-details-sportska-torba-za-previjanje-monogram

2.https://www.babycenter.hr/dooky-torba-za-pomagala-grey-melange-966366.html

Meni ti je ova 1.Elodie puno lipsa❤️

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

aurora12
    06. Studeni 2021. 11:02

Jelenas bas ste slatke 🥰🤰 
    Bruna super da su mama i beba dobro 👌
    Bela kako su tvoja prijateljica i deckic? 
    Maso ova elodie mi je prekrasna i mislim da bi skroz dobro isla na kolica, imas na njima dosta crnog a ova svijetla boja ne bi odudarala od rucke i ostatka. Meni danas dolaze ruksak i torba sa zalanda ali se bojim da cu morati vratiti oboje 🤣
    Koja je to grupa na fejsu 🤭 Ja sam skroz van svega, sreca pa sam bar ovdje 🤗 
    Evo nekih stvarcica sto su nam nedavno stigle. Danas je bas ruzan kisan dan pa bi mogla malo po screenshotovima radit popis ali dosad imamo svega pomalo. 
    https://ibb.co/YfTyKLm

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Josipab
    06. Studeni 2021. 11:04

Drage moje, zelim vama za pocetak svima lijep vikend. Mene ova kisa tako deprimira,jedino di idem je vanka u setnje,sad ni to ne mogu. Zatvorene prostore i druzenja sam odgodila do proljeća 😅🤕
    Lady, ja isto imam par dlaka oko bradavica,stomak necu niti opisivati hahaha,nista ne diram od straha,nadam se da ce sve to nestati kad rodim 😂😂
    Lota, nama je termin na isti dan,ti ces ipak ranije jer su dva junaka u pitanju,isto tako sta se kila tice-imas jednog junaka vise u utrobi i normalno je da dobijes vise kila 🥰🥰
    Masa,meni se vise svida Elodie torba. Joooj imamo istu boju kolica,moja su jedino balios s lux 🥰
    Sta se tice popusta-mislim da je kod nas 20 posto max za kolica. Taj bf je tesko sranje kod nas 😂
    Schinin, bas sam sritna sta si nam se javila i sta je malecki dobro! I kako nam svima odgovoriš na sva pitanja i popamtis ko je sta pisa,ma svaka ti cast 🥰
    Lorena, mene zadnjih dana boli svasta nesto,riže me ispo grudi u podrucju pocetka stomaka i sto drugih stvari,ja stvr mislim da je to sve normalno i ti grcevi, tijelo nam se drastično minja,siri i povecava. Znam da je tesko ostati pribrana nakon problema sa cerviksom i gledati na stvari ovako kao sta ja gledam 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Scarlett
    06. Studeni 2021. 11:09

Jelenko93

Hahaha 🤣🤣🤣
    Nisam očekivala toliki odaziv 😆
    Pitala sam dali je netko razumio dali će nam trebat covid potvrde za odlaske kod liječnika, na preglede, pretrage i slično. Ja to nisam shvatila. Bolnica je državna ili javna služba ne znam tako da je meni i to ulazilo pod ono da trebaju potvrde ali nitko nije precizirao. Poslala sam mail pa ću vidjet što će i dali odgovorit

I po mom shvaćanju bi to ulazilo pod to. Ne znam jel tako teško precizno reć neke stvari kad već idu radit tako nekaj. Baš me zanima kaj će reć I hoće se sjetit odgovorit na mail

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Slee
    06. Studeni 2021. 11:11

Lady - ja ih isto imam, dosle sad u trudnoci. Prije trudnoce je bila jedna/dvije, ali male i svjetlije, ovo je sad podemonilo. Ja ih skaricama cepnem
    Jelena - bas ste slatke vas dvije, predivno se zaokruzio trbuscic! I ormar iza mi divaaaan
    Lota - hvala na savjetima! Ajme da, ti jos moras dvoje voziti, ja se bunim sto ce mi biti tesko jednog tegliti
    Bruna - super za poznanicu i da su dobro! 
    Jagodica - koja kolica si uzela? 
    Masa glasam za elodie
    Jelenko - vidjela sam i ja post, prepoznala te po slikama! 
    Roberta - ja sve s hzzo-om preko maila sredim, mozda mozes i ti, raspitaj se! 
    Lorena - ako je onako grc oko pupka - to meni cesto bude kod naglih pokreta, kaze dr da je to normalno. Uhvati me i drzi neko vrijeme, bas uzas
    Aurora - super za stvarcice, ti si mi utjeha jer ako se sjecam i ti si u mojim tjednima bila skoro bez icega i evo sad vec pomal skupila sve! Grupa je neka mame i trudnice 2021 ili tako nesto
    Josipa - kakva je uzivo ta boja kolica? Kod nas ima izlozeno samo crna koliko vidim po internetu, nadam se da cu danas do ducana pa vidjeti uzivo. Za razne senzacije i grceve se cak i ja slazem! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    06. Studeni 2021. 11:12

Bas sam razmisljala kako bi bilo super i da mi imamo neku svoju grupu na fejsu ili instagramu, ne za dopisivanja, nego cisto da se ne pogubimo kad se rodimo. Bas mi lijepo tu s vama, ne mogu zamisliti da za 2-3 mjeseca to samo stane 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.