Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Scarlett
    06. Studeni 2021. 09:58

Schinin drago mi je da je sve dobro prošlo! Probaj se opusti sada maksimalno. Mazi ga koliko god treba, sunce malo ❤️

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Bruna257
    06. Studeni 2021. 10:13

Jutro svima 🌧️
    Majstori po kući, curka i ja na katu u svom filmu, izbjegavamo kontakte 🤣 čistimo ormare opet haha 🤣🤣 mene mučnina i povraćanje opet love, već 3.jutro za redom... Samo ujutro.... Valjda će bit bolje...
    Poznanica došla kući, skupa sa bebačem, tako da 👍🥰

Schinin super za dobru op i što je dečko sada ok...
    Slee i ja sam zaboravna i munjena ko tuka... Nema tu pomoći 🤣
    Ostale cure, super za dobre preglede, budite mi dobro!
    Ja sve živo zaboravim, a i ne stignem baš popratiti,pročitam vas i to je to.... Kad sredimo po kući što imamo, bit će lakše ..
    Puse svima 😘

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    06. Studeni 2021. 10:14

Hej Scarlett, nisam ja iako sam ja isto Jelena Š 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Jagodica1988
    06. Studeni 2021. 10:20

Dobro jutro! :)
    Evo da i ja komentiram popuste - jucer sam narucila kolica iz Baby centra na popustu od 20 posto i bas sam zadovoljna, mislim da smo super prosli, nekako ne vjerujem da ce za black friday biti veci popusti od toga. 

Sad jos gledam klokanice i druge stvari ali za to mozda i pricekam bf. Ako nista, opet ce biti na 15-ak posto kao sad pretpostavljam. 😀 Gledala sam Ergobaby nosiljke zasad ali pratim vas tu sa savjetima za to koje valjaju!;) Također namjeravam kupiti izdajalicu. Mozda i baby monitor i neku ljuljacku/njihaljku, ali za to jos ima vremena, nije hitno. Ako imate preporuke za te stvari, pisiteeee! 😀

Schinin - drago mi je da je sve dobro proslo! Cekam tvoj post o cijepljenju, a za tjedan dana sam na pregledu pa cu i svoju gin.pitati za savjet trebam li drugu dozu uzeti u trudnoci. Bas se bojimo da se sad ne zarazim iako se maksimalno cuvamo i obustavili smo sva druzenja i sve, ali nikad ne znas!

Netko je pitao koje cjepivo - ja sam prvi put prije trudnoce dobila Pfizer pa ce to biti i druga doza kad god se odlucim. Citala sam da su i vani trudnice cijepljene Pfizerom...

Sad idem prosetati malo na zrak prije nego sto opet krene pljusak! 😅 Zelim vam svima ugodan vikend! 🤗

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Maša🤰🏼
    06. Studeni 2021. 10:27

Jutrooo cure :) 

Pratim vas ali nestizem pisat hahaha
    Suzila sam izbor torba na ove dvije sta mislite koja bi mi bila lipsa za moja kolica?

1. https://www.evitas.hr/elodie-details-sportska-torba-za-previjanje-monogram

2. https://www.babycenter.hr/dooky-torba-za-pomagala-grey-melange-966366.html

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Jelenko93
    06. Studeni 2021. 10:29

To sam bila ja sa pitanjem na fb😆
    Izazvala čitavu pomutnju kod jedne članice🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Alexandraaa90
    06. Studeni 2021. 10:32

LadyD ja ih imam, na svakoj dojci po 2. Isto od prosle trudnoce.  Ali ih ne cupam, ne usudim se.  Nego ih skaricama odrezem.  😂 ali sad imam problema sa stomakom.  Imam ih dosta na stomaku 😂

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Roberta2111
    06. Studeni 2021. 10:32

Pozdrav djevojke, drago mi je da su pregledi prosli dobro.
    Jedna je pitala za heferol ja ga pijem, preporucila gin da ga popijem uz cedevitu svako jutro, ali mi je uzasan, imam problema sa stolicom i zatvorom kao nikada do sada..trazit cu na pregledu da mi preporuci neko drugo..
    Covid ja se u trudnoci necu cijepiti sigurno, kaze muz ako me ne prime u bolnicu rodit da ce me on porodit kod kuce u kadi. 😂 On ima covid potvrdu pa cemo iduci tjedan napraviti punomoc da on moze obavljati sve umjesto mene, jer ce mi 16.na kontroli zatvorit komplikacije i otvorit porodiljni, a ja necu moci otici u hzzo to rijesiti, kao ni otici napraviti prijavu kad se beba rodi tako da nam je to za sada jedino rijese nje...
    Drago mi je da je operacija dobro prosla, zelim malenom brz oporavak 💙
    Nositi ne Max  takve tenisice u nekom vecem broju, ali nositi ce, sigurna sam..💙
    Zaboravila sam ostalo ko je sta pisao ali saljem vam velike zagrljaje i puse 🤗😘❤️

Bela_le
    06. Studeni 2021. 10:36

Jelenko93

To sam bila ja sa pitanjem na fb😆
    Izazvala čitavu pomutnju kod jedne članice🤣

Nasla sam te na fb onda haha (i ja sam u grupi) 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Maša🤰🏼
    06. Studeni 2021. 10:37

Jelenko sta si pitala? Za torbe? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.