Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    22. Listopad 2021. 21:11

Bumbasor stvarno si zgodna 🤰🤗
    A da Une nema ne bi bilo ni naseg deckica 💙💙 Meni je na instagramu izasao njen profil kao sponzoriran pa sam zapratila da vidim o cemu se radi. Frisko je taman objavljivala storyje o promjeni prehrane i nahvalila nutricionisticu kojoj sam se odmah javila i tako su pocele nase pripreme negdje u ovo doba. Cekala sam termin za konzultacije do veljace 🙈 Ali isplatilo se jer nam je vec u 4.mj.stigao bebac 🥰 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Teeny
    22. Listopad 2021. 21:12

Jelena malo ti sad zavidim, ti ubrzo izlazis iz izolacije, nama tek pocela 🤣
    Drago mi je da ti muz prosao uz blage simptome i da se vi niste zarazile.
    Lori muz nazalost ima koronu tako da smo citavu iducu sedmicu sigurno u izolaciji, za dalje cemo vidjeti ovisno o tome kakvi budemo.
    A ja ocekujem da ce meni doci negativan test, nesto sam bas uvjerena, valjda se necu razočarati 😁
    Trebala nam je do 6 stici obavijest o rezultatima i naravno nije. Broj koji su dali da zovu je konstantno zauzet tako da cemo sutra probati opet da vidimo na cemu sam.
    Bambina super za dobar pregled.
    Nelanr zao mi je zbog supruga. Nadam se da ce sad vise povesti računa o svojoj prehrani, sigurno ce se onda i opce stanje organizma popraviti.
    Meni je termin od 6.2 do 9.2. tako da nas ima dosta i u drugom mjesecu 😁

• Zelena36
    22. Listopad 2021. 21:30

Bumbasor

Kupila sam vrazji grudnjak. Jedva sam nasla. Mislim nije da sam se ubila trazeci okolo. Sad mi je palo na pamet da sam mogla u miler jer su sigurno jeftiniji.🤣🤣
    Malo me u c&a prebacilo danas pa sam sebi za gust kupila jos malo iz kolekcije snoopy i 2 bodica. Jedan je 29.90😄

https://ibb.co/pZmFGYN

https://ibb.co/KqHnLFH

Ti vidim imas iskustva, nije ti prvo.. Jel problem oblacit te bodice bez gumbica? Bas imam strah od oblacenja 😂

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Bela_le
    22. Listopad 2021. 22:01

Josipa cestitam na punom tjednu
    Coffeebean dobrodosla
    Birdy super sto je beba dobro, u ostalo se ne rszumijem, ali drzim fige da ce i to biti okej 🤞
    Bambina cestitam na dobrom pregledu
    Bumbasor divna, kile se uopce ne vide 😁
    Nelanr zao mi je za losije muzeve nalaze, vjerujem da ces ga sad dotjerati u red i da ce se brzo sve to popraviti 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Bumbasor
    22. Listopad 2021. 22:24

Zelena36

Bumbasor

Kupila sam vrazji grudnjak. Jedva sam nasla. Mislim nije da sam se ubila trazeci okolo. Sad mi je palo na pamet da sam mogla u miler jer su sigurno jeftiniji.🤣🤣
    Malo me u c&a prebacilo danas pa sam sebi za gust kupila jos malo iz kolekcije snoopy i 2 bodica. Jedan je 29.90😄

https://ibb.co/pZmFGYN

https://ibb.co/KqHnLFH

Ti vidim imas iskustva, nije ti prvo.. Jel problem oblacit te bodice bez gumbica? Bas imam strah od oblacenja 😂

Meni nije problem...cak mi mrvu i drazi jer mrzim to kopcanje. Dobro ja imam i 17g staza na pedijatriji pa sam ispraksirana do maximuma sa hendlanjem beba😍😍

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

jelenas
    22. Listopad 2021. 22:39

Teeny meni je iskreno bilo najteže prva dva tri dana, onda smo se nekak valjda i mala i ja pomirile da je to sad tako i baš smo fino počele suradivati i ulovile neki svoj tempo. Meni pomaže i to što ja smijem van pa prošetam psa 2x dnevno, malo razbistrim glavu i udahnem zrak. Sutra smo još “same”, nadam se da muž misli malo popustiti te svoje mjere u nedjelju. On je baš jako strog što se tiče tog paženja, pretpostavljam da ga je najviše strah da se ja ne zarazim. Držim fige za vaše testove 🤞🏼
    Aurora to si kod Maje O. imala konzultacije? Meni je ona isto krasna :) Unu volim jer je direktna, nije mi neka sanjiva doula nego mi se više čini praktična. Dosta mi je pomogla i nakon spontanog s par lijepih riječi i njene kartice sam kupila za buduću trudnoću ne znajući tad da sam već trudna 🥰

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

AnnaO
    22. Listopad 2021. 23:23

Ej cure nisam zapamtila ali vas dvije ste se javile da cete roditi u Petrovoj oko 16. 17. 18.2. ja vam se pridruzujem moj termin je 17.2. a doktor je rekao izmedu 9-17.2. pa smo tu negdje
    ...meni je treci porod oba dva su bila u petrovoj i sve linepo imam za reci o svima kompletno tamo....

Jelenko93
    23. Listopad 2021. 00:52

Znači bit će u petrovoj ekipa sa zimskih😝😝

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

LadyD
    23. Listopad 2021. 02:20

Jelenko bas mi je drago za negativan nalaz 😊 brzo ce proci ta virozica sigurna sam 😘
    Schinin ja sam jedno vrijeme uspjevala iglom i spricom u grozd uspricati i onda kao da pojede... poslje smo presli na sve moguce slatkise koje u sebi imaju neku rupicu ili udubinu ( tip bombonjera) ... pa cak i u pudinge jogurtice i kasice umjesavala... bilo je samo vazno da vidi da otvaram pred njim.... jadnicak mali bio isprepadan od sirupica.. tvome zelim brz oporavak 😘... slika fibre  je za 10😂😂😂😂
    Jelenas  sanjam isto kao i ti... al samo drugi grad i moj krevet 😂😂😂  cestitke na punom tjednu 😉 bas se ljepo vidi stomacic 😍 drzim fige da je muzic negativan 😉 na slici sa pilates loptom si mi bas simpa 😆 moja lopta je spremna vec 😂😂😂😂
    Angel cestitke na dobrom pregledu i curka je bas medena 😍💗
    Slee nebrini se za tockicu 😉 slikice za usporedbu su bas fora (stomacic ti bas ljepo pristaje na drugoj 😉)  i bas cu skicnuti i tu nutri mamu 😆
    Bruna brz oporavak curki i tebi uz sto vise odmaranja 😉
    Mamasita cestitke na dobrom pregledu i drago mi je zbog tate i nadam se da ce proc bez posljedica 😘
    Lori ja nevidim sliku 🙁 al hvala za preporuku za doulu 😊
    Taya super za nalaz 😉
    Josipab ja nevidim sliku 🙁 al moram reci da imas pravo reci sta zelis i sta mislis pa kom pravo a kom krivo... i cestitam na punom tjednu 😘
    Coffeebean dobrodosla 💗
    Birdy super za bebicu da je sve ok a nadam se da ce ovo ostalo biti samo dobra  i detaljna prognoza za studente da imaju tema a da je to zapravo normalno i da se nestrasis zbog toga... saljem big  hug 😘
    Tenny nadam se da ce bit negativan 😉 a zao mi sto je dragi pozitivan i nadam se bez simptoma i da sto brze dani prođu. Saljem vam big hug 😘
    Bambina cestitam na dobrom pregledu 💗💙
    Bumbasor preslatka busa😍 preslatki body-ci & snoopy kolekcija😍
    Freya u visokom si tjednu i naravno da ce smetati 😉 izdrzi jos malo,mozes ti to 😉😘... ja sam u 27 pa mi uzasno smeta vec.. 😘
    Nelanr nemoj se gristi vec smisli nacin i djeluj od sad... svi mi imamo to mogla sam prije.. zasto nisam...  al vazno je kreniti a vjerujem i da ce dragi prihvatiti malo promjene da se sredi i odrzava ta "losa slika" u sto kracem roku. Saljem podrsku 😘 moj sin ima lose navike  ( i sve predispozicije za lose stanje u buducnosti (fastfood cola i neaktivnost i sto bi rekli genetika ))  pa se  i ja zabrinem i lupkam po glavi al  zato neodustajem koliko god on zabusavo.. 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    23. Listopad 2021. 02:23

---------------
    Bas se skupila prava ekipica u petrovoj 😍

Ja sam danas bila bas hiperaktivna citav dan... i san nikako na oci radi toga... 
    Moram priznati i da od jucer pijem magnezi 300 direkt od Bioelectre... trazila sam jer sve jace osjetim bolove i grcece u nogama i leđima... 
    Ali evo da se pohvalim da sam i danas bila u sopingu... naravno kao tuka stojim pred baby proizvodima al sam opet samo svega natrpala 😂😂😂😂😂 i nije me omasilo jos robice 😂😂😂😂  dragi mi je zazelio neku prehladu bar na tjedan dana da neljecim tugu sto ga nema u trgovinama nego uz turske sapunice 😂😂😂 eto sta ti je musko... citavo ljeto kula da cu se pretvorit u turkinju a sad obratno 😂😂😂😂 sutra vam poslikam 😉  
    Uspjela sam popisati sve  popise  do kraja od silnih "skrinova" tablica i postova (147 slika nije malo 😂😂😂)   uglavnom jedan list male biljeznice fali  samo 😂😂😂😂  
    I sad nakon kamare zaostataka i po Sleeinoj preporuci o biljekama  idem pokusat zaspat 😓

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani