Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    22. Listopad 2021. 19:24

Bumbasor imaš poruku na ig 😂😂
    Lori ma super! Ma mislim da većinom “znam” sve, dugo je pratim pa već otprilike znam njene tekstove i savjete napamet. Mislim da ne bude više držala, mislim da je ona tako negdje s terminom kao i mi :)

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

freya_444
    22. Listopad 2021. 19:25

Bambina

freya_444

Mene danas baš presjeklo popodne, skužila sam da mi baš sve manje odgovara sjedenje, na bilo koji način, imam ogroman pritisak onda kasnije jer je bebi glavica dolje 🤣😁 počela me leda boljet, pritisak dolje, al evo stalo brzo kad sam se ispružila 🤣 sve više saće krećem kao 🦆🦆 , baš sam si smiješna 🤣🤣
    Freya, pa kako ti neće smetati, stvarno si u visokom tjednu.. 😊😊😊😊
    Ja sam u manjem pa nikako ne trpim sjedenje, na poslu pogotovo, stalno se dižem i šetkam od ureda do ureda.. 😄 Ja sam i službeno u fazi da ne mogu sređivati nokte na nogama, a i depiliram se napamet, haha..

Ma da, brzo ću se prebaciti na pilates loptu 😁🤣 moram do decathlona po nju 🤗💪

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    22. Listopad 2021. 19:28

Freya evo ti jedna fotka mene par sati prije nego mi je krenuo porod, 12.11.2018., rodila 13.11. u 15:10 
    😂😂😂 
    https://ibb.co/yB22r2M

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Bumbasor
    22. Listopad 2021. 19:57

jelenas

Bumbasor imaš poruku na ig 😂😂
    Lori ma super! Ma mislim da većinom “znam” sve, dugo je pratim pa već otprilike znam njene tekstove i savjete napamet. Mislim da ne bude više držala, mislim da je ona tako negdje s terminom kao i mi :)

Vidjela😛

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Bumbasor
    22. Listopad 2021. 20:01

Kupila sam vrazji grudnjak. Jedva sam nasla. Mislim nije da sam se ubila trazeci okolo. Sad mi je palo na pamet da sam mogla u miler jer su sigurno jeftiniji.🤣🤣
    Malo me u c&a prebacilo danas pa sam sebi za gust kupila jos malo iz kolekcije snoopy i 2 bodica. Jedan je 29.90😄

https://ibb.co/pZmFGYN

https://ibb.co/KqHnLFH

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• nelanr_
    22. Listopad 2021. 20:02

nisam vam nista pisala danas i nisam bas ni upratila postove moram sad se zadati da sve nadoknadim neprocitano. Muz je juce zajedno s mnom pristao da izvadi nalaze krvi na koje ga nagovaram odavno. Jetreni enzimi mu povecani, bilirubin, secer, zeljezo visoko i to me je bas unistilo :(. Znam da se sve to da korigovati i da je razlog svakodnevni unos 2l gaziranog pica, fastfood, slatko. Al se osjecam toliko lose sto nisam vise uticala na to da smanji i sto sam ga pustila jer sam i sebi dosadila koliko puta sam mu rekla da smanji da ne smije toliko, a inace je osoba koja redovno trenira. Tako da vam se izvinjavam sto nisam ispratila sve postove sad cu nazad na citanje mozda se malo i oraspolozim <3 

boy 💙🌍

Slee
    22. Listopad 2021. 20:27

Birdy ja se ne kuzim u sve to, ali vjerujem da ce sve biti dobro! Vjerojatno ce schinin imati sto pametno za rec za razliku od nas laika
    Teeny neka muz bude sto prije dobro! I super da vi nemate simptome! 
    Jelena ajme ti smrsavila u izolaciji! Mene ce ovo mirovanje dotuc, ja samo trpam u sebe 😂
    Lori ja je pratim vec neko vrijeme, vidim da je sad i sama opet trudna pa time me i vise privlaci sadrzaj. Nekad su mi savjeti i preporuke super, nekad mi nesto ne pase, ali super mi je jer mislim da je bas educirana. Jos jedno otkrice mi ne nutri mama. Super su joj savjeti za dohranu i sve lijepo objasnjeno. Znaci ti si bila na edukaciji. Sad idem po slikama pogadjat koja bi mogla biti 😂😂😂
    Bambina super za pregled! Umrla sam na ovo da si trazila jos te vodice 😂😂
    Bumbasor ma ja stvarno ne znam gdje su svim vama zenama ti viskovi? Ja vidim samo zgodne zene💗 super ti je ulov u shopingu
    Freya probaj kad sjedis ne sjediti uspravno, nego se onako malo zavaliti na iza, kao vise sjediti na trtici. To su meni predlozili u bolnici
    Depiliranje - ajme mene jucer muz deilirao, to je bilo show! Na kraju sam se rasplakala od muke. Na pola sam obrijana, druga polovica ceka iduci tjedan taman pred pregled 😂
    Jelena hahahaha umirem na ovu sliku na lopti 💗💗
    Nelanr zao mi za nalaze od muza, sad ga stegni da popravi sliku. 2 litre gaziranog je stvarno jako puno, ali vjerujem da se zdravom prehranom sve da dovesti u red

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    22. Listopad 2021. 20:43

Slee jeldaaaaa? Tu sam bila 40+6 i bilo mi je DOSTA!!! Fizijatrica u bolnici pitala jel hoću probat s loptom, reko daj SVE! I stvarno par sati nakon krenula curkat voda 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bambina
    22. Listopad 2021. 20:55

Hvala Vam, cure! 
    Freya, zaboravila sam napisati, sljedeći pregled 15.11.. 😋

• Josipab
    22. Listopad 2021. 21:07

Ma ja samo vidim zgodne zene odi! I to u visokim tjednima,sve fit!
    Morat cu zapratiti Unu, znaci isplati se uzeti njenu knjizicu o dojenju?
    Nelanr, stisni muza i budi oštra i čvrsta,drukcije ne ide kad su ovakve stvari u pitanju. Mislim da nam je dok smo trudne jos teze znati sa ne paze na zdravlje i da im se nesto moze dogoditi, ipak nas sve ceka vrlo velika i dugoročna uloga i obveza u zivotu. Bit ce to sve dobro,nemoj se puno rastuzivati 🤗

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani