Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_st
    19. Listopad 2021. 16:19

Ja sam nešto čituckala. Kažu da su jaja iz 3u1 kolica manja pa ih beba preraste a bude premala za autosjedalicu pa sam mislila kupiti 2u1 kolica i bolje jaje. Al to je skuplja varijanta. Nemam pojma 😐
    Zasuta san reklamama za kolica i autosjedalice zadnja 2mj a ništa pametnija 😂

33👩‍❤️‍👨32

Mum of four
    19. Listopad 2021. 16:23

Ceatitam curama na dobrim pregledima🥰🥰
    Vise nemamo cura u bolnici? Neka sad sve ide kako treba🤞🤞.
    Taya nadam se da ces uspijet izgurat bar jos dva tjedna,premda sam i ja u zadnjoj trudnoci bila otvorena 3 prsta  u 7 mjesecu i izdrzala do termina,s tim da nisam bila na mirovanju,kao za trecu trudnocu to je bilo normalno🤷‍♀️🤷‍♀️ .
    Sve stvarcice su vam predivne,ja jos apsolutno nista nisam kupila🙄 isto cekam 11 mjesec i popuste.
    Sto se tice autosjedalice ja planiram koristit jaje do 1.godine,kazu da je to najsigurnije za dijete,i obavezno vezanje u kontra smijeru voznje,to vazi i za autosjedalice 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Alin
    19. Listopad 2021. 16:23

XOXO - hvala puno sada mi je jasnije🥰😘 
    Moji su rekli kupiti kolica uzeli bi stokke neka koja imaju i tu kosaru jaje ali sam mislila da mi treba posebno sjedalica 😅
    Ne rugajte se poseban sam idiot po pitanju tih bejbi stvari:/

‘89
    38 and counting…🤗

Mum of four
    19. Listopad 2021. 16:26

Upitnica_st

Ja sam nešto čituckala. Kažu da su jaja iz 3u1 kolica manja pa ih beba preraste a bude premala za autosjedalicu pa sam mislila kupiti 2u1 kolica i bolje jaje. Al to je skuplja varijanta. Nemam pojma 😐
    Zasuta san reklamama za kolica i autosjedalice zadnja 2mj a ništa pametnija 😂

Ja sam imala peg perego 3 u 1 kolica i jaje smo koristili preko godinu dana. Sad planiram kupiti isto te marke kolica bas zbog jaja a i njihovo jaje moze na bazu 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Bruna257
    19. Listopad 2021. 16:31

Xoxo meni sada beba polako prelazi s udarcima i preko pupka, posebice navečer kad se raspištolji... Muž neku večer rikavao od smijeha, zaključak mu je bio da ga zbilja volim dok već drugi puta trpim Mike Tysona u trbuhu 🤣🤣🤣🤣🤣 Al preko dana dok sam uglavnom na nogama, mlati dosta nisko....
    Drugo što se tiče jaja i AS 0+.. mi smo sa curkom imali jaje od kolica.. i da, brzo ga prerasla.... Zato sada uzimam veće jaje, do 104cm, i dodatno adaptere da jaje paše na kolica...konkretno uzimam maxi cosi pebble pro 360°...i kasnije kad već može u smjeru vožnje, uzet ću poštenu as...inače, pratite si i rok trajanja as, i to je jedan od razloga zašto uzimam drugo jaje, ovo naše je imalo rok 5god koji je taman izašao...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• XOXO
    19. Listopad 2021. 16:32

Ja sam prva kolica imala chicco (tad nije bilo bas nekog izbora - pricamo o cca 10g unatrag) 3u 1. Isto smo jaje koristili nesto preko god dana a nije bio sitna beba. Sad sam planirala uzet 2u1 kolica plus jaje i adaptere druge marke cisto iz razloga sto je to drugo jaje bolje ocijenjeno od ovog koje bi doslo u 3u1 kompletu. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Upitnica_st
    19. Listopad 2021. 16:38

Jaje s adapterima mislite prikljucivati na neka druga kolica? Samo ja zamisljam da je vađenje bebe iz jaja u košaru i obratno nakon šetnje izvedivo na dnevnoj bazi? 😂 prva mi je beba pa zamišljam da će biti susretljiva za suradnju 😂😂

33👩‍❤️‍👨32

• XOXO
    19. Listopad 2021. 16:43

Upitnica_st

Jaje s adapterima mislite prikljucivati na neka druga kolica? Samo ja zamisljam da je vađenje bebe iz jaja u košaru i obratno nakon šetnje izvedivo na dnevnoj bazi? 😂 prva mi je beba pa zamišljam da će biti susretljiva za suradnju 😂😂

S obzirom da cemo sve rodit po zimi mislim da uz to sto duzi boravak u pocetku u jajetu radi polozaja nije preporucljiv moglo bi bit i hladno. Tako da vjerujem da je u startu ipak bolja kosara i radi polozaja i radi topline. Kosara nikako ne smije glumit AS tako da ce bebac morat suradivat ili cemo setat do budenja pa se prebacivat u jaje 🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bruna257
    19. Listopad 2021. 16:48

Jaje na kolica mislim stavljati kasnije,kad će već gledati oko sebe... A i radi prostora u autu, na kraće relacije, da mi bude praktičnije, da ne vučemo s kolicima i košaru...praktičnosti radi, eto....🤷😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Upitnica_st
    19. Listopad 2021. 16:48

Ne bi košara ni glumila autosjedalicu 😂 nego moja IDEALNA beba otvori okice, dozvoli da je prebacim i nastavi spavati u voznji do stana 😂 eto, u jaju bi bila samo od stana do auta i obratno. 😁
    --
    Nekako zamišljam da je bebama neudobno jaje pa bi je izbjegla vozati u tome. Plus su posebno kupljena jaja bolja i veća.
    -
    Apropo teme - šokira me koliko ljudi oko mene novorođenčad još vozi tako improvizirano, u košarama ili na rukama. Užas. 

33👩‍❤️‍👨32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.