Ja sam nešto čituckala. Kažu da su jaja iz 3u1 kolica manja pa ih beba preraste a bude premala za autosjedalicu pa sam mislila kupiti 2u1 kolica i bolje jaje. Al to je skuplja varijanta. Nemam pojma 😐
Zasuta san reklamama za kolica i autosjedalice zadnja 2mj a ništa pametnija 😂
33👩❤️👨32
Ceatitam curama na dobrim pregledima🥰🥰
Vise nemamo cura u bolnici? Neka sad sve ide kako treba🤞🤞.
Taya nadam se da ces uspijet izgurat bar jos dva tjedna,premda sam i ja u zadnjoj trudnoci bila otvorena 3 prsta u 7 mjesecu i izdrzala do termina,s tim da nisam bila na mirovanju,kao za trecu trudnocu to je bilo normalno🤷♀️🤷♀️ .
Sve stvarcice su vam predivne,ja jos apsolutno nista nisam kupila🙄 isto cekam 11 mjesec i popuste.
Sto se tice autosjedalice ja planiram koristit jaje do 1.godine,kazu da je to najsigurnije za dijete,i obavezno vezanje u kontra smijeru voznje,to vazi i za autosjedalice
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
XOXO - hvala puno sada mi je jasnije🥰😘
Moji su rekli kupiti kolica uzeli bi stokke neka koja imaju i tu kosaru jaje ali sam mislila da mi treba posebno sjedalica 😅
Ne rugajte se poseban sam idiot po pitanju tih bejbi stvari:/
‘89
38 and counting…🤗
Ja sam nešto čituckala. Kažu da su jaja iz 3u1 kolica manja pa ih beba preraste a bude premala za autosjedalicu pa sam mislila kupiti 2u1 kolica i bolje jaje. Al to je skuplja varijanta. Nemam pojma 😐
Zasuta san reklamama za kolica i autosjedalice zadnja 2mj a ništa pametnija 😂
Ja sam imala peg perego 3 u 1 kolica i jaje smo koristili preko godinu dana. Sad planiram kupiti isto te marke kolica bas zbog jaja a i njihovo jaje moze na bazu
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Xoxo meni sada beba polako prelazi s udarcima i preko pupka, posebice navečer kad se raspištolji... Muž neku večer rikavao od smijeha, zaključak mu je bio da ga zbilja volim dok već drugi puta trpim Mike Tysona u trbuhu 🤣🤣🤣🤣🤣 Al preko dana dok sam uglavnom na nogama, mlati dosta nisko....
Drugo što se tiče jaja i AS 0+.. mi smo sa curkom imali jaje od kolica.. i da, brzo ga prerasla.... Zato sada uzimam veće jaje, do 104cm, i dodatno adaptere da jaje paše na kolica...konkretno uzimam maxi cosi pebble pro 360°...i kasnije kad već može u smjeru vožnje, uzet ću poštenu as...inače, pratite si i rok trajanja as, i to je jedan od razloga zašto uzimam drugo jaje, ovo naše je imalo rok 5god koji je taman izašao...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja sam prva kolica imala chicco (tad nije bilo bas nekog izbora - pricamo o cca 10g unatrag) 3u 1. Isto smo jaje koristili nesto preko god dana a nije bio sitna beba. Sad sam planirala uzet 2u1 kolica plus jaje i adaptere druge marke cisto iz razloga sto je to drugo jaje bolje ocijenjeno od ovog koje bi doslo u 3u1 kompletu.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jaje s adapterima mislite prikljucivati na neka druga kolica? Samo ja zamisljam da je vađenje bebe iz jaja u košaru i obratno nakon šetnje izvedivo na dnevnoj bazi? 😂 prva mi je beba pa zamišljam da će biti susretljiva za suradnju 😂😂
33👩❤️👨32
Jaje s adapterima mislite prikljucivati na neka druga kolica? Samo ja zamisljam da je vađenje bebe iz jaja u košaru i obratno nakon šetnje izvedivo na dnevnoj bazi? 😂 prva mi je beba pa zamišljam da će biti susretljiva za suradnju 😂😂
S obzirom da cemo sve rodit po zimi mislim da uz to sto duzi boravak u pocetku u jajetu radi polozaja nije preporucljiv moglo bi bit i hladno. Tako da vjerujem da je u startu ipak bolja kosara i radi polozaja i radi topline. Kosara nikako ne smije glumit AS tako da ce bebac morat suradivat ili cemo setat do budenja pa se prebacivat u jaje 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jaje na kolica mislim stavljati kasnije,kad će već gledati oko sebe... A i radi prostora u autu, na kraće relacije, da mi bude praktičnije, da ne vučemo s kolicima i košaru...praktičnosti radi, eto....🤷😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ne bi košara ni glumila autosjedalicu 😂 nego moja IDEALNA beba otvori okice, dozvoli da je prebacim i nastavi spavati u voznji do stana 😂 eto, u jaju bi bila samo od stana do auta i obratno. 😁
--
Nekako zamišljam da je bebama neudobno jaje pa bi je izbjegla vozati u tome. Plus su posebno kupljena jaja bolja i veća.
-
Apropo teme - šokira me koliko ljudi oko mene novorođenčad još vozi tako improvizirano, u košarama ili na rukama. Užas.
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji