Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    19. Listopad 2021. 15:28

Bruna257

Jel vas bebe ful nisko udaraju? Mislim kad ležim lupa di stigne, izbija pupak, udara po bubrezima, seli organe općenito, mlati po jajnicima… Al dok hodam ili stojim, mlati nisko dolje,po mjehuru ko da čeprka prstićima… Već sam zaboravila kako je bilo u prvoj t 🤣

Mene udara posvuda, a posebno osjetim kad krene mlatiti po mjehuru, taj neugodan osjećaj jaaoo 🤣

Lucija 16.12.2021.💗

Roberta2111
    19. Listopad 2021. 15:37

Pozdrav cure!! Evo i mene nakon 3 dana, u veeeelikom zaostatku. 🤭 Imam sada 2 sata sto citati 😂🙈
    Nas dan je prosao bas onako kako smo i htjeli..stavila bih vam i slikicu ali mi nesto steka, pa kad uspijem ja cu ju ucitati. 🥰 Pusee svimaa! ❤️

Jelenko93
    19. Listopad 2021. 15:45

Mene bebica udara najviše oko pupka ali kad je ljuta onda krene dolje po cerviksu🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Lilli07
    19. Listopad 2021. 15:52

Meaa čestitam i tebi na dobrom pregledu 
    I mene beban zna po mjehuru udarati, baš neugodno bude i obično moram odmah u wc 😂 
    Roberta sad sjedi odmori i čitaj 😂 drago mi je što ti je dan super prošao a slikicu ne možeš direktno preko foruma staviti nego preko nekog image uploadera za forum il kako se to već zove uglavnom ja ukucam na Google igbb i izađe mi, tu staviš sliku i ovdje nam link zalijepiš... Ako si već znala izvini 😂 

• XOXO
    19. Listopad 2021. 15:58

Bruna257

Jel vas bebe ful nisko udaraju? Mislim kad ležim lupa di stigne, izbija pupak, udara po bubrezima, seli organe općenito, mlati po jajnicima… Al dok hodam ili stojim, mlati nisko dolje,po mjehuru ko da čeprka prstićima… Već sam zaboravila kako je bilo u prvoj t 🤣

Ja isto osjetim jako nisko udarce. Bas tako di stigne u mjehur najcecse. Nekad lagano nekad bas ko da salto radi. Al ne prelazi razinu pupka najcecse je jos dosta nize od pupka. I ja sam zaboravila kako je bilo u prvoj t. Iako sam tad nosila jako visoko pa je mozda i tu razlika. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    19. Listopad 2021. 16:01

I da sad kad vidim da nabrajate sve sta ste kupile da li ste planirale kupovat i jaje i autosjedalicu 0+. Meni se to nekako cini nepotrebno za pocetak bi ulozila u kvalitetnije jaje i adaptere za kolica a onda kad preraste jaje bi kupila autosjedalicu. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Lilli07
    19. Listopad 2021. 16:03

Meaa čestitam i tebi na dobrom pregledu 
    I mene beban zna po mjehuru udarati, baš neugodno bude i obično moram odmah u wc 😂 
    Roberta sad sjedi odmori i čitaj 😂 drago mi je što ti je dan super prošao a slikicu ne možeš direktno preko foruma staviti nego preko nekog image uploadera za forum il kako se to već zove uglavnom ja ukucam na Google igbb i izađe mi, tu staviš sliku i ovdje nam link zalijepiš... Ako si već znala izvini 😂 

Alin
    19. Listopad 2021. 16:09

XOXO

I da sad kad vidim da nabrajate sve sta ste kupile da li ste planirale kupovat i jaje i autosjedalicu 0+. Meni se to nekako cini nepotrebno za pocetak bi ulozila u kvalitetnije jaje i adaptere za kolica a onda kad preraste jaje bi kupila autosjedalicu.

XOXO -  Ja to jos uvijek proucavam jer sam laik po pitanju tih svih stvari pa onda ni ne znam sto je pametno imati pa kupim svakakve gluposti. Autosjedalicu bi uzela neku od 0+ . Iskreno jaje ne znam ni kaj je tocno ja ti jaje dozivljavam kao autosjedalicu 0+😅

‘89
    38 and counting…🤗

• XOXO
    19. Listopad 2021. 16:09

Bravo svim curama za uredne preglede. 
    Zelim brz oporavak onima koje su pokupile prehladu/virozu. 🥰

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    19. Listopad 2021. 16:14

Alin

XOXO

XOXO - Ja to jos uvijek proucavam jer sam laik po pitanju tih svih stvari pa onda ni ne znam sto je pametno imati pa kupim svakakve gluposti. Autosjedalicu bi uzela neku od 0+ . Iskreno jaje ne znam ni kaj je tocno ja ti jaje dozivljavam kao autosjedalicu 0+😅

Ne znam dal si planirala kupit kolica 3u 1. Ako da dobijes sportski dio, kozaru i jaje. Za bebu je u pocetku najbolja kosara jer u njoj lezi ravno. Jaje zapravo sluzi kao AS al ide naravno i na kolica. S tim da za minice nije bas preporucljivo da se u pocetku dugo voze u jajetu npr za setnje s kolicima. Vecina jaja sad ima i isofix za sigurnije "prikopcavanje" u autu.
    Uglavnom ja sam za prvo kupila kolica 3u1 i jaje je bilo AS. Sa cca godinu dana smo kupili "pravu" AS. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.