Cure sretno svima danas na pregledima.. javite nam novosti..ima vas jako puno..samo da ste sve dobro, i vi i bebe 🧡
Bumbasor hvala na podijeljenom iskustvu.. 😘 već su to lijepi tjedni tako da mi je lakše a i jedva čekam ka mi curka dođe..🤗
Tierra evo ja sam uspjela danas dog da sutra i u četvrtak dobijem injekcije za bebina pluća.. bit će mi onda lakše.
Inače se dobro osjećam, osim tog pritiska dole u zdjelici sve je u redu.. jedino što baš osjećam da je glavicu zabila dole pa je nelagodno kod hodanja, sjedenja i ostalog.. jer imam osjećaj da će mi sve ispasti van.. ali kad ležim je dobro.. 😀
Slee ja sam oduvijek zimogrozna..čak sam i spavala u čarapama..ali sad u trudnoći imam što manje na sebi..otkrivam se..jer inače se prednjim.. ali sve su to hormoni.. čari trudnoće 🤣
Alexandra drago mi je da ćeš i ti konačno staviti prsten..😀
LadyD ja pijem puno tekućine, prije svega vode obične i mineralne ili čaj.. čak ni ne pijem donat nego radensku.. i stolica je redovita.. to ti je vjerojatno od jače hrane..
Jelenko ja bi se na tvom mjestu javila doktoru.. ako i je kakva upala da počneš sa antibiotikom na vrijeme..😀 i nadam se da će te što prije proći.. cura je preslatka.. 😍
Lorena baš mi je drago da si izašla iz bolnice.. sad samo lagano.. da izdržite do 36tt.. 😘 a bebica baš ljepo napreduje.. 😀
---
Evo ja sam uspjela dogovoriti terapiju i sutra dobivamo prvu injekciju za bebina pluća.. 😊 sljedeća je u četvrtak.. ne žele riskirati pa ću dobiti obadvije do 35tt.. nekako mi je sad lakše.. mada znam da su to već lijepi tjedni za porod, ipak bih htjela da curka ostane još barem ovaj mjesec u trbuhu.. da malo ojača i poraste.. 🥰 mada joj se jako veselim ali neka ona meni bude što duže na sigurnom.. isti slučaj je imala i moja seka pa je iznijela trudnoću do kraja termina.. ☺ evo ja sam vam isto od jučer zalijepljena za krevet..na strogom mirovanju..kako je bilo na početku trudnoće tako je i sada.. 🙈 dobro mi je da nemam nekih bolova osim tog pritiska na zdjelicu.. i osjećaja da će mi sve ispasti pošto je glavicom u kanalu.. ali sve će to proći.. 😀
---
Nadam se da ste sve dobro.. 😀 i cure samo polako, nemojte se preforsirati.. uživajte u trudnoći, mazite trbuščiće.. 🧡
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav trudnice!
Evo mene s pregleda. Sve super, bebac raste, imamo 500g, sve mjere odgovaraju, kaže doktor školski! Ja sam na +5kg. Sljedeći pregled nam je 15.11. 😊
Pozdrav cure! Pregled prosao ok u plusu sam 10kg a danas sam 22+5 pa mi je samo spomenuo da izbacim kruh i tijesto,nije to meni problem ali ja volim puno papati pa moram sve smanjiti. Bit ce tesko ali budem vec nekako. 100% je potvrdio da je cura pa je sad polako vec vrijeme da joj smislimo ime tj. tata. Ima 20ak cm i poprecno je okrenuta pa po njegovim rjecima se pocela okretati... Svima danas na pregledu zelim srecu a curama koje miruju saljem zagrljaje. E da moram ovaj ili sljedeci tjedan ici vaditi secer na dva sata ne pijem onu tekucinu nego samo krv vade. Toliko od mene i ugodan dan svima 😘
Larchi29- drago mi je zbog uspješnog pregleda i bebice, uživaj i mazi trbuščić :) koji si ti ono tjedan? i oprosti vidim da te nisam stavila na naš popis pregleda, vjerojatno mi je promaknulo, zna se dogoditi pošto nas je puno
Taya- drago mi je da si uspjela dogovoriti inekciju, vjerujem da ju željno iščekujete, ali opet neka ona još malo bude u tvom trbuščiću, neka još osnaži kako si i rekla :) odmaraj puno i javljaj nam sve
Josipab- super za ogtt, uživaj u Gorskom kotru, u tom svježem zraku i suncu
Moj izvještaj s pregleda: otvorila sam porodiljni; bebicu nije gledala na uzv jer sam nedavno bila u bolnici i sve je bilo ok s mjerama, pogledala me vaginalno, nije puno čačkala, zatvorena sam to je super :) dobila sam dvije kile, tako da sam od početka trudnoće na +8kg što je ja mislim odlično jedino su mi našli proteine u urinu, pa me poslala da napravim urinokulturu. Ja ne otičem i nemam visok tlak, tako da se ne brinem da je nešto ozbiljno. Ali opet mjere predostrožnosti da nije slučajno neka infekcija.
CRP mi je još uvijek na 26, uz sve upale zuba itd., tako da je izgleda to neka normala kod mene i ne zabrinjavam se previše. Idući pregled imam 5.11. rekla ginekologica zadnji pregled kod nje, radit će mi i ctg. Nakon toga, idem u bolnicu u TA do kraja trudnoće- To vam je to
Lucija 16.12.2021.💗
AnnaO, super za curicu, neka ona samo raste.
JAvi kad ti je idući pregled :)
Ostale cure na mirovanju i na pregledima, sretnooooo
Lucija 16.12.2021.💗
Super cure na dobrim pregledima! Bravo za vas i bebice! Taya super sto si uspjela dogovoriti injekcije pa ces biti na miru.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bok cure, čestitam na dosadašnjim dobrim pregledima. Bas mi je drago da bebice lijepo napreduju i rastu. Ja ću vam se danas malo kasnije javiti jer mi je pregled anomaly Scana u 16h, a dobro se sjećam iz prve trudnoće da se čeka ura 😵💫 i još ona radi pregled jednu uru, potrajat će kod mene dok saznam je li sve ok sa bebicom. Prvi put da suprug može biti prisutan jer je vakcinisan, on je jako uzbuđen, samo sto on ne smije uci sa mnom i čekati, već kada uđem kod doktorice onda smije uci 🤷🏻♀️.
Želim vam svima ugodan dan bez poteškoća ☺️🍀
Evo me cureod svoje dr. Na kraju cijela strka, zvala infektologa, dali mi da radim kompletnu krvnu sliku, urin, bakteriološki bris grla i u četvrtak idem na bris za kovid. Ja šokirana 😆 Moram zvat za nalaze krvi pa da vide šta će mi dat, ne znaju šta bi, trudnica sa epilepsijom koja je alergična na penicilin🙉
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Čestitke na dobrim pregledima,a ostalima koje imaju kasnije sretno 🤞
Ja se trenutno znojim, ali ne od hormona već od Lupoceta 🤣. Najbolji smo prijatelji ovih dana.
Izvadila sam krv kod doktorice jutros i predala urin. Našla je nešto u urinu pa mi je propisala antibiotik a ostale rezultate ćemo vidjeti sutra
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cestitam na super pregledima. Za sad sve djeluje odlicno!
Jelenko, bolje da sve provjere, ali vjerujem da ce bit sve ok!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji