Taya, kako je danas?
Javljaj nam se, nadam se da ces ostati jos barem koji dan 2u1!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Taya, kako je danas?
Javljaj nam se, nadam se da ces ostati jos barem koji dan 2u1!
Znala sam da sam nekoga preskocila🤭
Taya ja sam svog prvog rodila sa 34+3. Isto smo dobili 2x injekcije dexa za pluca i proslo je sve uredu. Ne brini se previse, dobri su to tjedni pogotovo jer si ti dobro i jer je beba dobro. Drzim fige da izgurate do 36-37tj 2 u 1❣
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Jutro cure (i dečkići)!
Sretno svima danas na pregledu, baš vas ima!!
Teeny noć je prošla super! Malena je zaspala dosta rano i samo se oko ponoći preselila meni u sobu i nastavile smo do 7:30. Sad malo radim, samo ono što baš baš moram, ostalo će pričekati idući tjedan. Ionako sam pri kraju, nek se navikavaju 😂
Danas je u planu pranje poda u blagovaoni, hodniku i kuhinji, robot je upravo usisao i odradio pola posla.
Nego mislim da sam jučer imala prve BH kontrakcije, znam da je to bezopasno ukoliko je nepravilno i nije učestalo ali ipak me maaaaalčice uplašilo obzirom da trenutno teško da mogu nekam otić. Spomenut ću svakako doktorici u ponedjeljak.
Puse svima!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure i sretno s pregledima danas 👌 Stvarno vas ima dosta na listi 🤗
Cestitam svima na dobrim pregledima a curica je bas slatka 💞💞
Lorena drago mi je da je sve dobro proslo i sto nema vise iscekivanja, sad samo pomalo dalje 😊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure, sretno na pregledima! 🍀🍀🍀🍀🍀
Čestitam na dobrim pregledima, prstenovima itd.. 😄
Slee, super što si došla doma i što imaš pozitivno iskustvo sa bolnicom.. 😊 Kada će ti opet mjeriti cerviks?
--
Da vas pitam, ja sad stojim na 6+ kg neka dva tjedna, da li je to normalno da stanem sa dobivanjem težine? Pretpostavljam da tu nema pravila, ne jedem ništa više nego inače, baš normalno u granicama, na početku trudnoće sam puno više jela.. 🤷♀️
Jutro! Prva noc kod kuce i evo opet nesanica. Moram priznati da sam u bolnici bolje spavala 😀
LadyD pijes li neki probiotik? Mozda bi ti to pomoglo. Ili donat. Da malo crijeva prorade.
Nisam bas prstila zadnjih 5 dana pa ne znam jesam li preskocila - nemamimena i scarlett nam se jos nisu javile? A cini mi se ni schinin? Ni ginger se opet vise ne javlja? I jos sam za nekoga razmisljala da ga dugo nema i sad se ne mogu sjetiti.
—
Da se vratimo nekim uobicajenim tegobama i rutini: ima li koja od vas problema s nocnim znojenjem? Ja se budim svaki vecer doslovno mokre majice, kao da mi je netko poliovodu po prsima usred noci. Moram se presvlaciti dvaput po noci, a itako jedva stanem u nesto svoje i nemam vise robe ni mjesta u masini
Meni je uzasno vruce nocu. Spavam u majici na spaline i dugim hlacama koje skinem tijekom noci pa prejutro opet obucem. Inace ni ljeti ne spavam bez carapa, a sada ih nemam nikako na sebi, osim kad idem vani. Bas me peru hormoni 🤣
Inace sam malog oblacila nocu kao sebe, a sad ne znam kako ga obuci jer vidim da se po sebi ne mogu ravnati. 🤦♀️
Poceo me je isijas lagano hvatati, osjecam bol u kuku koja se spusta niz nogu. Ne znam kako bi funkcionirala da me ukoci kao u prvoj trudnoci. Ne mogu si bas priustiti lezanje uz maloga i sve obveze. Pokusavam se tijekom dana odmarati, dok je on u vrticu, ali opet moram skuhati i pospremiti po stanu bar minimalno.
Curama koje imaju preglede, sretno 🙏😊
Super za sve cure koje su došle doma iz bolnice, držite se.
Sretno svima na današnjim pregledima. Ja s nestrpljenjem čekam svoj sutrašnji.
Danas mi je muž odnio guk profile na Vuk Vrhovec, kad ste rekli da vam budu vidljivi rezultati na e-gradaninu?
Drage cure, sretno danas na pregledima!
Slee, nek si ti dosla kuci i nek je sve u redu! 😊
Taya, neka bebica jos malo izdrzi unutra..Al to je vec lipa bebuška, super joj je kilaža! Jesi zvala bolnicu danas za injekciju?
Zaručene cure, sad ste mirne,prstenovi ce odraditi svoje!
Meni je stigao nalaz ogtt,sve je u redu,mirna sam 😊
Ja se sad debljam pola kila tjedno,ne jedem nista vise nego inace,to valjda tako ide 😭😭
Pozdrav iz suncane Dalmacije, zaputili smo se danas u Gorski Kotar, bas se veselim prirodi i uživanciji 2 dana 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sretno curama danas na pregledu! Bas vas je puno!
Josipa uzivaj u gorskom, tu u primorju jer isto suncano pa pretpostavljam da ce vas i u gorskom docekati sunce.
Jelena drago mi je da je malena bolje! Za kontrakcije su meni sada u bolnici rekli da je to saavim normalno povremeno osjetiti. Meni je zapravo ovaj posjet bolnici bas dao puno odgovora na neka moja zabrinuta pitanja.
Zarucene djevnojke 😂😂 odlucan mi je taj naziv!
—
Iduce mjerenje mi je 29. u iduci petak. Ako mi ostane 32mm kao i do sada mislim da necu vise tako strogo mirovati.
—
Mamasita uh, isijas zna biti bas gadan! Mislim da postoje neke vjezbe bas za trudnice za isijas, ne mogu se sjetiti jesam na to naletila na instagramu ili youtubeu.
—
Cure iz Ri, cete se prijaviti na ovaj tecaj sad u 11.?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Super za sve cure koje su došle doma iz bolnice, držite se.
Sretno svima na današnjim pregledima. Ja s nestrpljenjem čekam svoj sutrašnji.
Danas mi je muž odnio guk profile na Vuk Vrhovec, kad ste rekli da vam budu vidljivi rezultati na e-gradaninu?
Rezultati s Vuk Vrhovac će ti biti u cijelosti vidljivi sutra oko 14h. sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji