Slee, i ja se isto znam preznojiti preko noći. Inače sam super zimogrozna, ali sinoć sam spavala samo u potkosulji jer sam se noć prije probudila mokra i ja i krevet 😅
I opet prijavljujem išijas i neprospavanu noć 😳 tako rado bi se malo istegnula i odradila mali trening noge, ali me strah 😁

29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Pozdrav cure..ja na putu za pregled...cure koje su doma odmarajte i samo polako a ja jedva cekam vidjeti princezu i nadam se da je sve ok. Javim se poslije pregleda 🤗

Jutro okruglice🤰
Jelenko bas je slatka curica. Ako se ne osjecas dobro ipak pricekaj par dana pa odradi pretragu kasnije. Imas vremena. Nazovi u petrovu i trazi da ti pomaknu termin za par dana...bolje odmaraj doma.
Slee uzivaj sada doma🥰🥰
Ja sam sanjala da sam rodila 21.12😆 necu se buniti ako stvarno do tada ostane unutra.
Sanjala sam tako i za prvog 22.2 iako mi termin bio u 4mj i na kraju zaista tada i izvaden😬
Sinoc sam ucila sa curicom matematiku do 23h. Majko mila😆😆😆 ja ne znam kako zivim od tolikog ne znanja🤭🤭. Nadam se da ce dobro napisati...velika boljka su joj pismeni ispiti zbog disleksije i diskakulije😭 ....inace je poprilicna pametnica samo ne za nas obrazovni sustav. Negdje vani bi bila medu boljima😍
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Taya, kako je danas?
Javljaj nam se, nadam se da ces ostati jos barem koji dan 2u1!

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Taya, kako je danas?
Javljaj nam se, nadam se da ces ostati jos barem koji dan 2u1!
Znala sam da sam nekoga preskocila🤭
Taya ja sam svog prvog rodila sa 34+3. Isto smo dobili 2x injekcije dexa za pluca i proslo je sve uredu. Ne brini se previse, dobri su to tjedni pogotovo jer si ti dobro i jer je beba dobro. Drzim fige da izgurate do 36-37tj 2 u 1❣
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Jutro cure (i dečkići)!
Sretno svima danas na pregledu, baš vas ima!!
Teeny noć je prošla super! Malena je zaspala dosta rano i samo se oko ponoći preselila meni u sobu i nastavile smo do 7:30. Sad malo radim, samo ono što baš baš moram, ostalo će pričekati idući tjedan. Ionako sam pri kraju, nek se navikavaju 😂
Danas je u planu pranje poda u blagovaoni, hodniku i kuhinji, robot je upravo usisao i odradio pola posla.
Nego mislim da sam jučer imala prve BH kontrakcije, znam da je to bezopasno ukoliko je nepravilno i nije učestalo ali ipak me maaaaalčice uplašilo obzirom da trenutno teško da mogu nekam otić. Spomenut ću svakako doktorici u ponedjeljak.
Puse svima!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure i sretno s pregledima danas 👌 Stvarno vas ima dosta na listi 🤗
Cestitam svima na dobrim pregledima a curica je bas slatka 💞💞
Lorena drago mi je da je sve dobro proslo i sto nema vise iscekivanja, sad samo pomalo dalje 😊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure, sretno na pregledima! 🍀🍀🍀🍀🍀
Čestitam na dobrim pregledima, prstenovima itd.. 😄
Slee, super što si došla doma i što imaš pozitivno iskustvo sa bolnicom.. 😊 Kada će ti opet mjeriti cerviks?
--
Da vas pitam, ja sad stojim na 6+ kg neka dva tjedna, da li je to normalno da stanem sa dobivanjem težine? Pretpostavljam da tu nema pravila, ne jedem ništa više nego inače, baš normalno u granicama, na početku trudnoće sam puno više jela.. 🤷♀️

Jutro! Prva noc kod kuce i evo opet nesanica. Moram priznati da sam u bolnici bolje spavala 😀
LadyD pijes li neki probiotik? Mozda bi ti to pomoglo. Ili donat. Da malo crijeva prorade.
Nisam bas prstila zadnjih 5 dana pa ne znam jesam li preskocila - nemamimena i scarlett nam se jos nisu javile? A cini mi se ni schinin? Ni ginger se opet vise ne javlja? I jos sam za nekoga razmisljala da ga dugo nema i sad se ne mogu sjetiti.
—
Da se vratimo nekim uobicajenim tegobama i rutini: ima li koja od vas problema s nocnim znojenjem? Ja se budim svaki vecer doslovno mokre majice, kao da mi je netko poliovodu po prsima usred noci. Moram se presvlaciti dvaput po noci, a itako jedva stanem u nesto svoje i nemam vise robe ni mjesta u masini
Meni je uzasno vruce nocu. Spavam u majici na spaline i dugim hlacama koje skinem tijekom noci pa prejutro opet obucem. Inace ni ljeti ne spavam bez carapa, a sada ih nemam nikako na sebi, osim kad idem vani. Bas me peru hormoni 🤣
Inace sam malog oblacila nocu kao sebe, a sad ne znam kako ga obuci jer vidim da se po sebi ne mogu ravnati. 🤦♀️
Poceo me je isijas lagano hvatati, osjecam bol u kuku koja se spusta niz nogu. Ne znam kako bi funkcionirala da me ukoci kao u prvoj trudnoci. Ne mogu si bas priustiti lezanje uz maloga i sve obveze. Pokusavam se tijekom dana odmarati, dok je on u vrticu, ali opet moram skuhati i pospremiti po stanu bar minimalno.
Curama koje imaju preglede, sretno 🙏😊

Super za sve cure koje su došle doma iz bolnice, držite se.
Sretno svima na današnjim pregledima. Ja s nestrpljenjem čekam svoj sutrašnji.
Danas mi je muž odnio guk profile na Vuk Vrhovec, kad ste rekli da vam budu vidljivi rezultati na e-gradaninu?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji