Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    06. Svibanj 2021. 23:06

anameri

Taya, nas dvije smo jedan dan razlike 🥰😍
    Meni je dns 11tjedana i 1 dan.. jel ti prestala mučnina? Meni se znatno smanjila te mii je iskočio trbuh znači preko noći 😀😍

Malo su se smanjile mučnine..  Super da barem to prolazi.. 😃
    Da, samo dan razlike smo..  O već se vidi trbušćić? 😍 Ja imam osjećaj da je kod mene trbuh veći navečer.. Ujutro je još ravan ali navečer ko da sam sva napuhana.. 🤣

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

07. Svibanj 2021. 08:30

jutro, kako ste jutros ? veliko ❤️ za sve uredne preglede.
    Kod mene od juce blagi bolovi u donjem dijelu stomaka koji su i sinoc u snu trajali pa ne znam da li imam potrebu da odmah zovem doktora ili je to normalno? Nisu jaki vec kao blago ziganje sekundu dvije pa prestane pa opet. I stomacic vec primjetim da je poceo da raste 😍😍

Bela_le
    07. Svibanj 2021. 08:57

Jutro!
    Ja sam nocas sanjala da sam rodila curicu, bas me zanima hoce na kraju biti curica
    Nelanr i mene tako zna nekad uhvatit ili kad se malo kroz dan preforsiram ili mi se maternica rasteze, vjerujem da je to sve normalno 🥰

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    07. Svibanj 2021. 09:33

nelanr

jutro, kako ste jutros ? veliko ❤️ za sve uredne preglede.
    Kod mene od juce blagi bolovi u donjem dijelu stomaka koji su i sinoc u snu trajali pa ne znam da li imam potrebu da odmah zovem doktora ili je to normalno? Nisu jaki vec kao blago ziganje sekundu dvije pa prestane pa opet. I stomacic vec primjetim da je poceo da raste 😍😍

To zatezanje i blagi bolovi su normalni😁

Lucija 16.12.2021.💗

07. Svibanj 2021. 09:41

Jutro svim curama, ja isto imam iskustva sa zatezanjem, probadanjem i grčevima, čak nekako više navečer nego kroz dan, a na momente imam osjećaj da samo što ne dobijem M.
    Tako da vjerujem da je to sve normalno i u redu, širi se maternica i sve što treba, događa se. O učestalom mokrenju neću ni pričati 🙊
    Ja sam danas 5+2 🤗

• ginger39
    07. Svibanj 2021. 10:20

Cure moja, ja jutros počela krvariti kad sam se spremala na posao i uhvatila me takva panika i strah da sam povratila od muke.
    Zvala svog najdivnijeg ginekologa koji me odmah primio. Uglavnom, drugi plod je skroz odustao, tijelo ga čisti i otud krvarenje. Prvi plod je dobro, lijepo napreduje i srce lupa ko ludo. ❤ Isuse dobri, koje olakšanje i sreća kad sam ga vidjela! 
    Dobila sam injekciju sporoopuštajućeg progesterona, povecao mi je dozu lijeka za štitnjacu, sljedeći tjedan idem vaditi urinokulturu i feritin, a za 3 tjedna opet uzv. I rekao mi je da nema više zajebancije s poslom, odmah na bolovanje i mirovanje kući uz Netflix i knjige. 

07. Svibanj 2021. 10:22

Draga ginger39 molim te pazi se, miruj i odmaraj. To je sada najbitnije za bebicu i za tebe <3
    Hvala Bogu pa si reagirala na vrijeme i super što imaš takvog divnog doktora.
    Čuvaj se! <3

Bela_le
    07. Svibanj 2021. 10:34

ginger39

Cure moja, ja jutros počela krvariti kad sam se spremala na posao i uhvatila me takva panika i strah da sam povratila od muke.
    Zvala svog najdivnijeg ginekologa koji me odmah primio. Uglavnom, drugi plod je skroz odustao, tijelo ga čisti i otud krvarenje. Prvi plod je dobro, lijepo napreduje i srce lupa ko ludo. ❤ Isuse dobri, koje olakšanje i sreća kad sam ga vidjela!
    Dobila sam injekciju sporoopuštajućeg progesterona, povecao mi je dozu lijeka za štitnjacu, sljedeći tjedan idem vaditi urinokulturu i feritin, a za 3 tjedna opet uzv. I rekao mi je da nema više zajebancije s poslom, odmah na bolovanje i mirovanje kući uz Netflix i knjige.

Zao mi je zbog drugog ploda ❤, cuvaj sad ovu bebicu i miruj, a za doktora sve pohvale 🥰

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• ginger39
    07. Svibanj 2021. 10:45

Da, doktor je divan. Kod njega smo isli na postupak i odlučila sam ostati kod njega voditi kroz trudnoću jer je stvarno super, odličan dijagnostičar, smiren i pun potpore. Ma svi u klinici su super, jutros me sestra grlila i tjesila da ce sve biti okej, fakat im je stalo do svake trudnoće.
    Hvala vam puno na potpori, cure! Fakat mi je drago da imamo ovu našu malu virtualnu zajednicu! 🥰❤

Matajči
    07. Svibanj 2021. 10:47

Drage ženice, lijep pozdrav! 
    Za početak, nova sam na forumu 
    Pa, odakle da krenem.... Imam 25 godina. Moj mužić i ja već godinu dana radimo na plusiću. Uz cijelu muku i silne minuse  borim se i s cistama na bubregu unazad nekog vremena 
    U utorak sam konačno nakon godinu dana ugledala plusić i ne moram vam ni pričati koliko sam bila sretna. Ali mužić i ja smo odlučili sačekati do danas pa ponoviti test. I tako ponovim ja jutros test (opet Clearblue) i rezultat je minus, kad ono tek nakon 10 min plusić. Naravno, uplasila sam se, jer ne znam više što da radim nazvala ginekologinju koja je rekla da napravim betu. I tako ja jutros napravih betu, pa ako ima koja dobra duša da mi to malo pobliže objasni, jer prvi puta općenito sam je radila. 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.