Bok cure, evo da se i ja javim, trudna sam 5 tjedana, prije par mjeseci imala kiretazu pa sam sada dosta u strahu i trebala bi izdrzati do prvog pregleda koji je 02.06.
Jel imate i vi bolove u donjem djelu trbuha?
Jel netko od vas mozda vadio betu?
Vadila sam ja betu prosli tjedan. Na valjda 16 dpo je bila 205, a na 18 dpo 681. Ja sam isto trudna 5 tjedana i imam pregled 2.6.
Meni je beta na 4+5 bila 7589, dosta visoko sta vi mislite?
Poprilicno visoka, al nista previse mpzda ukazuje na twinse 🥰! Beta ne valja kad je pre niska i kad se nepravilno dupla…zasto su te slali vadit betu, osim ako nije bila MPO trudnoc?
Isla sam vadit cisto da si potvrdim trudnocu jer vise nezz sta si umisljam a sta je 😔
Razumijem tvoju brigu zbog loseg prethodnog iskustva....ovo je beta vise nego super, kazem ti i twinsi su moguci! 🥰 sretno i opusteno
Halooo cure :)
Mu smo malo odsutni bili, vratili se doma napokon i eo uhvarila vremena da se i ovdje javim. Kako gurate?
Hej kako si
Super guramo, cekamo pregled 3.6 a do tad se nadam da ce sve biti ok. Bogu hvala smedjarenje je proslo, al ubi me mucnina… slabo jedem i sta pojedem izadje van. Ti???
Proci ce i mucnine 😃
Ja sam stvarno dobro🙃
Pozdrav cure!! Nema me dva tjedna, iskreno nisam uopce isla po postovima da vidim kaj se događa, imam uzasnu ludnicu s tom selidbom, bez kuhinje sam, sve jw u kutijama, prljavo, katastrofa i jwdnistavno ne stizem!
Ali htjela sam vam javit da smo danas imali pregled i stizw nam jedna prekrasna mala princeza ♥️♥️ imat ćemo curicu ♥️♥️♥️♥️
Cestitke Isabela! 😍😘 Nove cure, dobrodošle! Mi smo se odnedavno više manje prebacile na fejs, i dalje ovdje pratim, ali rijetko sam išta tu pišem. Tamo mi je malo i jednostavnije jer kad netko nešto objavi onda to i vidim odmah…uživajte, lijepo se naspavajte večeras…ja sam jako umorna, bila sam na uzv jutros, pa na vađenju krvi za kombinirani, pa kod zubarice popodne…cijeli dan u pokretu. Zadovoljna sam je jer uzv super prošao, sutra sam službeno na 12+0 i počinjem lakše disati😊 a za glavobolju…čitala sam da se pisalo…ja sam počela uzimati čisti sok od aronije, smanjuje glavobolje i migrene…paracetamol mi je bio sve proteklih dana….tko nije, neka kupi bocu čiste aronije..bez šećera…spasit ćete se…laku noć!
Hej cestitam na uspjesnom pregledu😃
Zapamtit cu ovo za sok od aronije, zlu netrebalo😅
Nada88 ma uopste nije vazno jesi li rekla ili ne.. Ali ja sam imala lose uskustvo sa prvom vanmatericnom kada sam svima rekla i na kraju nije ispalo dobro.. Stavise ko primijeti reci cu a ko ne.. Neka ceka decembar
Razumijem te, ja sam mislila svima rec nakon 12 tj al jos mi je prerano, nisam spremna..
Meni je DR rekao jednu sokantnu stvar preko telefona - da nista nije aigurno do 14te nedelje.. A meni se vec vidi stomak. Kako lagati ljude? Mog muza pitalo par drugova da nisam trudna.. Dakle vidi se
Ne zelim te plasiti, al nije ni 14 tj garancija..
Neznam sta je garancija a sta nije ali ja sam danas sluzbeno usla u drugo tromjesjecje i lijepo sam to danas proslavila jer su mi se dogodile tri stvari koje mi se nisu dogodile vec jako dugo vremena a to je da sam uspjela popiti pola salice kave sto nisam vec 6 tjedana i sto sam uspjela otici na wc bez cepica sto nisam isto jako jako dugo vrmena i zadnja stvar koja se meni skoro nikad ne desava probudila sam se u 11 sati sto je svima šok jer sam ja inace ranoranioc teski, pa eto! Da mi je netko rekao da cu se time hvaliti rekla bi mu da je lud ali tko se muci a mucninama i zatvorom i nesanicom znati ce prepoznati moje veselje👏👏👏
Cure moramo se manje brinuti! Biti cemo mi super👏👏👏
Hahaha bas si me nasmijala, cestitam ti na ulasku u 2.tromjesjecje😃😃💗
Kad imas slj pregled
Idem ti 8.6 😬☺️❤️
Uh jos 20 dana😏
Mene zna tako probost u maternici kao da mi neko noz zabije i traje par sekundipa ljevi jajnik pa desni pa donji dio leda …doktor kaze bez brige al nakon 2 spontana kako kad sam i tad imala bolove i probadanja pa ajde ti budi pametan….koristim duphastone za cuvanje u prve 2 trudnoce moj gin mi nista nije dao🤔pa se tjesim mozda ovaj put i uspije joooj 😱😱
Mimi0402 kod mene su ti jaki bolovi prisutni od početka trudnoće, ne mogu sjediti duže od 10minuta jer me rasturaju grčevi i probadanja, sva sam bila zabrinuta čitavo vrijeme, jučer sam na pregledu konačno dobila konkretne odgovore i uglavnom sve je super kod nas bez obzira na te bolove, isto pijem duphastone već neko vrijeme.
Nemoj brinuti,samo smireno, bolovi mogu biti sasvim normalni i nadam se da će sve bit super 😊🤞❤
cure sa fb nemojte zaboraviti na forum ako prode sve ok mogla bi napraviti fejs..
ugl cure sretno svima na pregledima.. Sapice cujemo se nakon niftiya, sretno
Cure dobro jutro
Prvo čestitam svima koje ste primile lijepe vijesti od dr.
A sad pošto sam stisla šaljem i ne znam editirat post tu cu vam se svima zahvaliti na odgovorima za komplikacije
Ali postoji jedan ALI. ja nemam zadnjih 6 platnih lista jer sam na birou 11 mjeseci ali šta je sa tim sta prije toga imam neprekidno godinu dana? ono u zadnje dvije godine 9 ili 12 mj. neprekidnog staža....
I broj 2. ako se sad ne prijavim idem u komplikacije status nezaposlena, a ovako bar uzimaju u obzir te zadnje 2 godine. Ispravite me.
Sutra u 18 h imam pregled i onda ako kaze ginekolog da je sve u redu moram odluciti sta i kako...
A sta se tice fb i meni bi bilo lakse tamo ali ja moram sakriti bar jos 2 mjeseca od svih a ako se ulogiram na fb znat ce mi svi
Uživajte danas
Jutro cure...
Betu nisam vadila nikad,ali ovo sam nasla na netu : 3. tjedan 5 – 50
Dobro jutro cure! Ja sam na fejsu vise nakon posla, a na forumu kad god uhvatim vrijeme. Tu mi ne dode obavijest kad su nove poruke, pa se ugodno iznenadim dok vidim po 10stranica da sam u zaostatku. 🤣 Čestitam novim plusicima i zelim urednu, skolsku trudnocu, a cure koje imaju kao i ja danas kontrolu sretno!!! ❤️ Malo sam nestrpljiva, treba izgurat na poslu do 16h,pa na kontrolu.huh..
Kako ste danas? Kako kratite vrijeme, a da niste nestrpljive? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji