Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2020. 16:40

Tea22

Kako se osjecate cure, jeste se vec narucile kod gineko

Super sam, nikakvih simptoma, osim kaj sam povracala prije 2 dana, opet navecer 😑 u prvoj trudnoci sam povracala svaki dan od 8. tt do kraja, i na porodu.
    Sise ne bole i nisu pune, ali mali sisa i dalje po 10 puta na dan pa onda bi bilo cudno da su pune 😀
    Jedino imam lagane grceve, par puta dnevno.
    Za pregled nisam jos zvala, budem sad koji dan, ne zelim prerano jer u prvoj trudnoci sam isla s 4 tt, pa s 5 i onda u 7.tt se te vidjelo srceko da kuca... 

30. Ožujak 2020. 16:49

Helo! Ja se isto pridruzujem 🤗 mi smo 5+1. Doma imam jednu malenu od 6mjeseci. 
    Znam da su ovo zimske, ali ne pasu mi druge teme, ne volim negativu i zaljenje. Pa vidim da je ovdje pozitivno.
    JaTeTo koliko ti beba doma ima mjs/god? Vidim da i ti dojis ☺️ 

Tea22
    30. Ožujak 2020. 17:59

Milla

Helo! Ja se isto pridruzujem 🤗 mi smo 5+1. Doma imam jednu malenu od 6mjeseci.
    Znam da su ovo zimske, ali ne pasu mi druge teme, ne volim negativu i zaljenje. Pa vidim da je ovdje pozitivno.
    JaTeTo koliko ti beba doma ima mjs/god? Vidim da i ti dojis ☺️

Draga Milla pa Vi i spadate pod zimske bebice ako ste sada 5 tjedan, cestitam od srca🤗❤

30. Ožujak 2020. 19:18

Tea22 - hvala, takoder! ❤️🥳
    Datum poroda je 29.11. a kalendarski je jos jesen pa kontam nije zimska beba, ali cemo se praviti da je :p u svakom slucaju vise je zimska nego jesenska, zar ne? 😂

30. Ožujak 2020. 20:06

Milla, mali mi je ovih dana napunio 10mj. Izgleda da bude dojila u tandemu, veselim se 😀
    On je roden krajem 5.mj pa smo bili na ljetnim bebama, isto tak sad mi je termin 27.11. i to je meni vec zima tak da sam tu na zimskim bebama. 
    Nadam se sa budemo super ekipa jer imam super odlicno iskustvo s curama s ljetnih beba, i dan danas smo ful aktivne na fejsu u grupi, imam osjecaj da njih vise poznajem od nekih svojih nevirtualnih prijateljica.
    Ugl, veselim se druzenju. 😊

Tea22
    30. Ožujak 2020. 20:19

Tea22 - hvala, takoder! ❤️🥳
    Datum poroda je 29.11. a kalendarski je jos jesen pa kontam nije zimska beba, ali cemo se praviti da je :p u svakom slucaju vise je zimska nego jesenska, zar ne? 😂

Meni je termin 03.12., ni to prakticki nije zima 😅
    Al malo sam svrljala po zimskim bebama od prosle godine, ima bas puno bebaca rodenih u 11om mjesecu

Mila12
    31. Ožujak 2020. 22:36

Evo me nazad nesto sam slucajno mjenjala pa sam na kraju izbrisala racun pa dok novi 😂
    Bome i ja cu ovje bebice da dojim. S tim da sam planirala malu do druge god a tek joj je 6mjs, godinu dana ce cuclat s bracom ili sekom 🤗
    Kako ste vi cure? Jeli koja od vas isla na prvi pregled?

• Mojamrva
    01. Travanj 2020. 05:39

Pozdrav drage mame!! I ja sam nova.. i jučer sam ugledala svoj plusić prvi puta u životu i mojoj sreći nema kraja..
    Sada smo tek 4 tjedna

Mojamrvaa

• Mojamrva
    01. Travanj 2020. 05:46

Tea22

Kako se osjecate cure, jeste se vec narucile kod gineko

Osijećam se neopisivo sretno, nemam mučnine još, nadam se da će tako i ostati, jedino što svako malo trčim pi..
    Jučer sam zvala svog gin.. rekao je da nazovem za 4 tjedna pa da ću onda doći na ultrazvuk..
    Uglavnom osijećam se super, malo hormoni već rade svoje.. ali sve u svemu.. budući da sam ja prvi put u životu zatrudnila i evo imam 38 godina, čuvam se više nego ikada 

Mojamrvaa

01. Travanj 2020. 07:19

Cim sam ugledala plus, prvo kaj mi je proslo kroz glavu je da moram roditi i dosla mi je muka momentalno, jos se nisam oporavila psihicki od prvog poroda 😔
    Ali sretni smo i bas se veselimo novoj bebici 😊
    Cuvati se bas i ne mogu jer ne ovaj moj mali u zadnjih mjesec dana postao toliko zahtjevan da ne stignem ni pisat, a kamo li nekaj drugo, poceo hodati, svugdje je i stalno moram biti nad njim, nema ni sekunde mira, tak da se nadam da bude sve oke bez obzira kaj bas se ne mogu cuvati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.