Tako ću i uraditii.. ovi plusići su nešto najdvinije što sam mogla vidjet i taj osjećaj leptirića u trbuhu.. Samo strah je zericu jaći .. Ali bit će to sve uredu..
Mislim da nam je svima isto. Ja sam napravila test prije tri dana (tri dana prije neočekivane M) danas je službeno dan kad je trebala doci i zvat cu ginekolohicu da me naruci. Racunam negdje sredinom 5 kad budem u 7 tt. Prije nema smisla. Isto bi se stresirala
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Toplo preporučujem da ne odlaziš još malo da se strpiš... ja sam jučer šok doživjela i prije nego me je pregledao počeo mi je pričati o vanmateričnoj trudnoći operacijama..negdje po mom mišljenju ovo bi mogla biti trudnoća stara 10tak dana 15 najviše.. ali njegov pristup hladnokrvan i bez pregleda.. ali sam sigurna da ćemo obje uskoro imati prvu sličicu sa uzv. držim palčeve.. stres nam nije potreban sada..
Poz curke, možda negdje već ima ova tema alii ja ju ne mogu pronaćii,želim s vama nešto podjelitii pa akoo imate iskustva i koju riječ potpore da mi uputitee… Naime radila sam test 4-ti dan izostanka menge i pojavio se plusić,da naglasim radila sam ga navecer malo lijeđi plusić zatim sam sutradan također navečer radila dva testića i isto su tako bili a u subotu znaci 6-ti dan ujutro sam uradila i bio je to debeli plusić, na naagovor sam odmah sutradan otišla giniću koji je rekao da se ne vidi ništa.. malo me je uzrujao bio je jako neprijatan i još puno gluposti mi se nalupetao i bez da me pregledao.. Dakle 4 testa pozitivnaa a još se ne vidi.. zbog ove situacije sa Koronom nam nisu trenutno dostupni labaratoji za nalaze, u pitanju je prva trudnoća.. danas već 8-mi dan kasni povremeno osjećaj kao da ću dobiti ali brzo prođe.. povračala sam.. i ciklusi su mi negdje od 30-32 dana .. samo se nadam da je to to,jako me je strah to što se nije vidjelo ništa i ako su mi rekli da je vjerojatno u pitanju rana trudnoća ali nama naravno nije svjedno.. oprosite što sam se raspisala ovako, nadam se da ima neko sa sličnim iskustvom lijep dan vam želim :*
Pozdrav meryy...
ne trebaš se nervirati radi situacije kod ginekologa, to je definitivno prerano da bi on nešto vidio.
Ja sam recimo radila test na dan očekivane i bio je plus ko kuća velik, nazvala sam samo ginekologicu, dala mi je Folacin i Utrogestan i naručila me na pregled koji je sutra a tada ću biti točno 7 tjedana.
Mislim da prije 6 tjedana nema smisla jer se upravo dogodi ovo što si ti na žalost doživjela da te zbedira totalno jer ne vidi ništa što ne znači da nisi trudna....dapaće testići govore sve i to je bitno.
Strpi se još malo, znam da je to najgore jer je i meni samo tako jer eto do prvog pregleda sam morala čekati dva i pol tjedna... drži se i samo pozitivno
Pozdrav draga, Petricee.. :)
Hvala na ohrabrenju.. i čestitam na trudnoćii ,javi sutra rezulatate sa pregleda ..
Mislim da će mi se odužiti ovo sve ali vrijedit ćeee, uvjerena sam :D
Zanima me kako ti je prošlo 7 tjedana ima li grčeva bolova kao da ćeš dobiti i slično ?
Zanima me kako ti je prošlo 7 tjedana ima li grčeva bolova kao da ćeš dobiti i slično ?
Ej merry- čestitam!
Ne brini, prerano je! Što se tiče bolova kao da ćeš svaki tren dobiti- meni je to bilo u početku. Bila sam uvjerena da cu procuriri. Evo do sada ništa 😊🤞 to je normalno
Čestitke na novim plusicima!! Svakim danom nas je sve više. Baš super. 🥰 Kako ste danas?
Cure koje ste nedavno vidjele plusic ne brinite, sve bude u redu. Ja sam isla na prvi pregled s 5tt znaci rano, ali bas zbog prijasnjih spontanih i neuspjesnih ivf-a doktor se htio uvjeriti da je sve u redu... na tom uzv se nije culo jedino jos srce ostalo je sve bilo kako mora biti... Ima cura kojima nije odmah bila vidljiva ni gestacijska, a zatim sa slijedecim pregledom da. Tako da ako Vas ranije naruci to je isto ok. Ruzno je jedino kad su ginekolozi bezosjecajni i ne objasne sve, ali zato smo MI tu da si pomognemo!
Držite se! ❤️😘
Hvalaa Nishaa
Puno mi je lakše kad mi vi curke koje ste već to prošle ili prolazite govorite ovakve stvari odmah sam mirinija i mogu razmišljati o veselim dešavanjima i veselit se svom bebaču kojeg takoo silno želimo , To za te bolove kao menstralne pitam jer mi je ginekolog rekao da to nije normalno, pa je meni uz to još gore bilo.. a još nikog nisam čula da nije imao te bolove u početku..
Hvalaa Nishaa
Puno mi je lakše kad mi vi curke koje ste već to prošle ili prolazite govorite ovakve stvari odmah sam mirinija i mogu razmišljati o veselim dešavanjima i veselit se svom bebaču kojeg takoo silno želimo, To za te bolove kao menstralne pitam jer mi je ginekolog rekao da to nije normalno, pa je meni uz to još gore bilo.. a još nikog nisam čula da nije imao te bolove u početku..
Ne znam koliko si dugo kod svoga gin ali mi se ne čini kao da je pun empatije, pogotovo ako je u pitanju zabrinuta friška trudnica. Možda da razmisliš od nekoj drugoj varijanti😊
Sortiraj odgovore
Najstariji