Drage cure, samo da vam se javim, nazalost izgleda da je spontani, beta je narasla sa 297 na samo 320. Ja i dalje po malo krvarim, za sada je doktorica odlucila da pustimo tako, s jos jednom kontrolom bete u utorak, za svaki slucaj, ali svakako da pokusamo izbjeci kiretazu. Drzim fige svima da vam svima dalje budu mirne i skolske trudnoce.
Žao mi je :(
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jel neka od vas ima možda endometriozu, adenomiozu? Da podijeli iskustva o simptomima ako ih ima obzirom na trudnoću...
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
pozdrav svima ☺️
pridruzujem se grupici zimskih beba!
plusic ko kuca nas je razveselio ovaj vikend!
veselim se tipkanjima i buducim iskustvima ☺️
Dobrodoslaaa 🥰♥️ i cestitaam!!
[/url
Drage cure, samo da vam se javim, nazalost izgleda da je spontani, beta je narasla sa 297 na samo 320. Ja i dalje po malo krvarim, za sada je doktorica odlucila da pustimo tako, s jos jednom kontrolom bete u utorak, za svaki slucaj, ali svakako da pokusamo izbjeci kiretazu. Drzim fige svima da vam svima dalje budu mirne i skolske trudnoce.
Zao mi je jako 😔 jel ti to prva trudnoća? Znam da si tuzna, nema rijeci utjehe trenutno, ali nemojte odustati! Zivot zna bit okrutan i nikad ne saznas odgovore na pitanja, ali idi dalje i ne odustaj!
[/url
Isabela, ma to je to sad, sigurna sam 😄😁🤩 ja imam jos 4 tjedna do 12tt 😬…
Ajme Nightfury bas mi je zao 😏😔😪 drzi se
Ne znam kak tebi vrijeme prolazi, ali meni nikakoooo...ssmo čekam taj iduci uzv, od sutra jos tri puna tjedna...
[/url
Ja sam isto radila te testove (osim faktora II) i nadeno mi je samo PAI1 da sam heterozigot, al to su rekli da ne moze bit uzrok spontanima u tak ranoj fazi… zapravo su mi rekli da do 10,12 tjedna ni jedan faktor za trombofiliju ne moze biti uzrok spontanih jer je jos prerano 🤷♀️
Svasta ti doktori govore, uglavnom sve su to lazi, puno sam istrazivala o tome i moze biti uzrok u najranijoj fazi zato se kad si npr u postupku daje odma od ttansfera heparin, a u prirodnoj t od pozitivne bete, sve kasnije je prekasno.
S time da je jedna mutacija vise ne smatra trombofilijom iako se prije par godina smatralo…rekli su mi isto tako da ima puno neistrazenih faktora trođbofilije i onda zenama koje su imale visw neobjasnjenih pobacaja daju heparin preventive radi.
Ti si trazila heparin ili su ti ga sami predlozili i dali? Tebi je ovo 5.trudnoca ako se ne varam? Od ove se pikas ili?
Meni su ga sami predlozili, ovo je treci put da se pikam 🙈 prvi put sam se pikala od transfera, ali nije se bilo primilo, onda prosla trudnoća je krenula s losom betom koja se nije duplala, al svejwdno sam se pikala, a u sam se počela pikati odma od pozitivnog testa. I da, peta trudnoća je.
I prosla si 12.tjedan 😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳
Jesaam 🥰 al tako me ulovi taj neki straah…
Jos uvijek se uopce ne osjecam trudno, i stalno se pitam dal je sve ok…
A jel ti se počeo nadzirati trbuh? Ja ga prvi puta uocila jučer. Baš se fino zaokružio.
Jeee, ja sam inače mrsavica, a trbuh mi je sad ogroman 🙈😅 nije tako velik, ali za mene je ogroman hehe...
Koliko si ti tt? Potpis te zeza pa ne vidim
[/url
Ja sam isto radila te testove (osim faktora II) i nadeno mi je samo PAI1 da sam heterozigot, al to su rekli da ne moze bit uzrok spontanima u tak ranoj fazi… zapravo su mi rekli da do 10,12 tjedna ni jedan faktor za trombofiliju ne moze biti uzrok spontanih jer je jos prerano 🤷♀️
Svasta ti doktori govore, uglavnom sve su to lazi, puno sam istrazivala o tome i moze biti uzrok u najranijoj fazi zato se kad si npr u postupku daje odma od ttansfera heparin, a u prirodnoj t od pozitivne bete, sve kasnije je prekasno.
S time da je jedna mutacija vise ne smatra trombofilijom iako se prije par godina smatralo…rekli su mi isto tako da ima puno neistrazenih faktora trođbofilije i onda zenama koje su imale visw neobjasnjenih pobacaja daju heparin preventive radi.
Ti si trazila heparin ili su ti ga sami predlozili i dali? Tebi je ovo 5.trudnoca ako se ne varam? Od ove se pikas ili?
Meni su ga sami predlozili, ovo je treci put da se pikam 🙈 prvi put sam se pikala od transfera, ali nije se bilo primilo, onda prosla trudnoća je krenula s losom betom koja se nije duplala, al svejwdno sam se pikala, a u sam se počela pikati odma od pozitivnog testa. I da, peta trudnoća je.
A jel ti se počeo nadzirati trbuh? Ja ga prvi puta uocila jučer. Baš se fino zaokružio.
Jeee, ja sam inače mrsavica, a trbuh mi je sad ogroman 🙈😅 nije tako velik, ali za mene je ogroman hehe…
A aaaaaaa predivnoooooo 🥰🥰
Ja sam danas 11+1 i baš me veseli šta sam počela primjecivati kako raste, isto sam mršavica pa se valjda zato to tako i vidi 😍 Prijateljica koja je malo jača, nije vidjela nikakvu promjenu do 15.tj
Curica, baš mi je žao.
Ako i je tako, držim fige da što prije ponovo ugledate + i da nam se pridružis. 💜
Jeee, ja sam inače mrsavica, a trbuh mi je sad ogroman 🙈😅 nije tako velik, ali za mene je ogroman hehe…
A aaaaaaa predivnoooooo 🥰🥰
Ja sam danas 11+1 i baš me veseli šta sam počela primjecivati kako raste, isto sam mršavica pa se valjda zato to tako i vidi 😍 Prijateljica koja je malo jača, nije vidjela nikakvu promjenu do 15.tj
Jeee, ne znam do čega je al ga moram skrivat ,🙈 znajj samo moji najblizi, nisam spremna jos drugima reć jer me strah i sad kad idem u setnju moram siroke majice trazit po ormaru jer budu svi odma skuzili 😅 slatko mi je to, obozavam taj trbušić.
Mogućw da je zato kaj smo mrsavice pa se ranije počne nazirati 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji