Drage cure, samo da vam se javim, nazalost izgleda da je spontani, beta je narasla sa 297 na samo 320. Ja i dalje po malo krvarim, za sada je doktorica odlucila da pustimo tako, s jos jednom kontrolom bete u utorak, za svaki slucaj, ali svakako da pokusamo izbjeci kiretazu. Drzim fige svima da vam svima dalje budu mirne i skolske trudnoce.
Zao mi je jako 😔 jel ti to prva trudnoća? Znam da si tuzna, nema rijeci utjehe trenutno, ali nemojte odustati! Zivot zna bit okrutan i nikad ne saznas odgovore na pitanja, ali idi dalje i ne odustaj!
Da, prva trudnoca nakon nekoliko mjeseci pokusavanja. Hvala na podrsci, puno znaci sada.
Ovo nije bio moj gin.. Moj zbog ove pandemije trenutno ne radii.. ali upravo sam u fazi sređivanja da ipak dođem do drugog gin. Sve je otežano u ovim uslovima, ali definitivno njemu se ne vraćam..
Zanima me kako ti je prošlo 7 tjedana ima li grčeva bolova kao da ćeš dobiti i slično ?
Ja ko da ti nisam trudna... u početku prvih tjedan dana je bilo grčeva i to čak dosta jakih i u trbuhu i u jajnicima, grudi su me bolile ali ne posebno i bradavice su mi bile osjetljive na dodir ali je to sve bilo sve manje i manje i sad gotovo ništa.
Jedino po čemu bi mogla reći da sam trudna je to što bi mogla u danu zaspati svako malo a inače nisam tip od spavanja i što mi se neke stvari možda jedu a neke ne uopće i to je to....
Kažem kao da ni nisam trudna pa sam malo u strahu ali samo malo da li će sutra biti sve ok na pregledu
Jel neka od vas ima možda endometriozu, adenomiozu? Da podijeli iskustva o simptomima ako ih ima obzirom na trudnoću…
Ja imam endometriozu 😬😒 simptomi - navecer malo bolne cicke, nagon za povracanje minimalno ujutro i navecer, povremena glavobolja…
Uzaaasnooo sporo prolazi vrijeme, sreca pa ja idem svaka 2 tjedna na uzv pa nekak izdrzim… Tea mi smo blizu, razlika 2 dana kolko vidim, iako je meni plod 4 dana veci (imala sam ovulaciju 10.dc, a ne 14.ko inace)
Jesi li iskusila kakve bolove od endometrioze u trudnoći?
Meni se i dalje zna 'upaliti' abdomen i napuhnuti kao što je bilo i prije trudnoće.
Ja inace ne osjecam bas bol osim u vrijeme ovulacije kad ne mogu hodat ili kad trebam dobiti... ovak me boli zbog glutena ili alkohola 😬... mozda sam vec i imuna na bol, imam ju 5 godina i operirala sam cistu prije 3...
Drage cure, samo da vam se javim, nazalost izgleda da je spontani, beta je narasla sa 297 na samo 320. Ja i dalje po malo krvarim, za sada je doktorica odlucila da pustimo tako, s jos jednom kontrolom bete u utorak, za svaki slucaj, ali svakako da pokusamo izbjeci kiretazu. Drzim fige svima da vam svima dalje budu mirne i skolske trudnoce.
Zao mi je jako 😔 jel ti to prva trudnoća? Znam da si tuzna, nema rijeci utjehe trenutno, ali nemojte odustati! Zivot zna bit okrutan i nikad ne saznas odgovore na pitanja, ali idi dalje i ne odustaj!
Da, prva trudnoca nakon nekoliko mjeseci pokusavanja. Hvala na podrsci, puno znaci sada.
Jako mi je žao.. držim palčeve da uskoro ovo sve bude iza tebe sa novim plusićem..
Nightfury…prosla sam to sporo rastucu betu i jedino je stvarno utjesno sto sam se ja bez puno bolova i krvarenja ocistila sama, a imala sam dosta vecu betu od tebe…tako se nadam da ces i ti proci bez ikakvih bolova i problema….inace opet sam ostala trudna nakon iduce menstruacije i nadam se da ces i ti lako….kazu da 3 mj od ranog spontanog je povecana plodnost..ali znam sad prvo trebas vrijeme da ovo sve prodje…evo jedan poljubac ti saljem, bit ce bolje ❤
Hvala sto si podijelila svoje iskustvo, lakse mi je malo kad vidim koliko je zena to proslo a sad ipak imaju svoje bebice. Za sada su u pitanju samo malo jaci grcevi, a mislim da je jutros i GV izasla, pa se nadam da ce se sve samo ocistiti. Pokusat cemo ponovno cim doktor potvrdi da je sve OK, pa se nadam da se mozda jos budemo druzile ovdje.
Hvala svim curama na podrsci, divne ste❤️
Termin 4.12. prema M, a prema O 1.12. 😃 svejedno mi je kad samo da bude beba ziva i zdrava 😁😍
Zanima me kako ti je prošlo 7 tjedana ima li grčeva bolova kao da ćeš dobiti i slično ?
Ja ko da ti nisam trudna… u početku prvih tjedan dana je bilo grčeva i to čak dosta jakih i u trbuhu i u jajnicima, grudi su me bolile ali ne posebno i bradavice su mi bile osjetljive na dodir ali je to sve bilo sve manje i manje i sad gotovo ništa.
Jedino po čemu bi mogla reći da sam trudna je to što bi mogla u danu zaspati svako malo a inače nisam tip od spavanja i što mi se neke stvari možda jedu a neke ne uopće i to je to….
Kažem kao da ni nisam trudna pa sam malo u strahu ali samo malo da li će sutra biti sve ok na pregledu
Ne brini upravo tako u obitelji imam trudnicu koja je samo po spavanju i umoru znala da je trudna.. Ma ja am ubijedena da će sve biti dobro, obavezno sve javi veselim se lijepim vijestima
Termin 4.12. prema M, a prema O 1.12. 😃 svejedno mi je kad samo da bude beba ziva i zdrava 😁😍
Malo sam se preracunala😄😄
Bas tako🥰
Jeee, ne znam do čega je al ga moram skrivat ,🙈 znajj samo moji najblizi, nisam spremna jos drugima reć jer me strah i sad kad idem u setnju moram siroke majice trazit po ormaru jer budu svi odma skuzili 😅 slatko mi je to, obozavam taj trbušić.
Mogućw da je zato kaj smo mrsavice pa se ranije počne nazirati 😁
Ja sam ful mrsava bila prije prve trudnoce, 55kg na 175cm (sad je jos gore, al otom potom 😀) i trbuh mi se poceo vidjeti tek s 18tt. i to minimalno, prek majice nist.
Evo kak je izgledal u 18.tt. https://ibb.co/jGTxyhQ
I evo jedne 4 dana prije poroda (39+1), cisto da vidite kaj vas ceka 😂 https://ibb.co/cvW0P0N
Sad ga ocekujem prije jer kazu da u svakoj sljedecoj trudnoci se prije vidi, a i ova je dosla dosta brzo nakon prve.
Sortiraj odgovore
Najstariji