Frajla ne vraćam se na posao. Zvala sam i dogovorili smo od doma da ću jos ovaj tj raditi da pozatvaram otvorena pitanja i prenesen i sljedeći tj kreće g.o. Pa komplikacije u rujnu.
Omertašteta što nemogu sliku stavit,dakle odozdo slikao nemres fulat sve da hoces 😁😁😁
Čestitke na decku aarauch! Ostale, nisam popamtila🙈🙈🙈
Ako planiras biti godinu dana na porodiljnom vracas se tek 2021 god, tak da ce ti godisnji iz 2019 propasti ako ti je sta ostalo. Pa iskoristi to ako se vec mozes dogovoriti za datum otvaranja bolovanja
LoSa, i ja sam Rh- (dragi +), u prvoj trudnoci u Danskoj dobila onaj anti-D sa 28tj. (u Hr to bas nije praksa) i jos jednom poslje poroda na Sv.Duhu. Dali mi i prosle godine odma nakon kiretaze gore u Dk, dok sam jos spavala nakon zahvata. Sad ne sjecam se kad se ono tu idu provjeravati ta antitijela sa koliko tjedana? To zajedno sa krvnom grupom? Ima u Petrovoj pretraga di se moze i bebin Rh otkriti iz majcine krvi, tako su mi prvi put.
Meni su vec dva puta provjeravali antitijela... i posto sam prokrvarila dali su mi injekciju. Navodno se mora dobit nakon i najmanjeg krvarenja
Zvala sam gin sad, rekla mi je da popijem 1000mg magnezija i ako ne popusti da dodem ujutro da me pogleda.. Znam da je jedna od vas pila 1000mg, msm da je Goga🤔 ne znam jel mogu popit 2, 3 ona sumeca magnezija ili da bas neki drugi kupim jer doma trenutno imam onaj sumeci samo, savjeti?🤷🏼♀️
curke imam pitanje jedno
usla sam u 27, tjedan i od jutros osjecam bol kao mestrualnu samo manji intezitet.. popila sam magnezij odspavala al i dalje osjecam na momente bol..
neznam jel to od sirenja ili nesto drugo
da sacekam malo il da idem ginekologu
pregled je tek 20.08 !?!
Omerta, ako nema krvarenja, provjeravat će ti još jednom tamo od 24. tjedna dolazi li do senzibilzacije, trebalo je jednom na početku i pred kraj trudnoće
Cure, čestitam na dječacima i djevojčicama
ja sam krenula na trudničke vježbe, umrla sam jutros od vrućine na vježbama
[iimg]
C1M4 ne znam za sumeci negdje sam procitala da nije preporučljiv u trudnoći. Ne znam odakle si ali ako imaš nekoga da pošalješ u dezurnu ljekarnu da ti kupi ili direct ili neki preporucen za trudnice. Tih 1000 nemoj odjednom nego recimo sad pola pa oko ponoci pola. Tako i ja, to mi je dnevna doza 3 puta dnevno po 2 tablete (iako je preporučena doza oko 400 mg u trudnoći). ne brini se puno bit će sve ok, ujutro si kod dr pa provjeri ako se nastavi.
curke imam pitanje jedno
usla sam u 27, tjedan i od jutros osjecam bol kao mestrualnu samo manji intezitet.. popila sam magnezij odspavala al i dalje osjecam na momente bol..
neznam jel to od sirenja ili nesto drugo
da sacekam malo il da idem ginekologu
pregled je tek 20.08 !?!
Maybe ne zelim da te prepadam to stvarno jeste bol širenja, ali otidji na hitnu, ili kliniku da te pregledaju. Zbog takvog bola sam ja uvidjela da nešto ne stima. Opet ne mora da znaci tako je bilo u mom slučaju, ali radi svog mira otidji i provjeri, ako i bude nešto da možeš pravovremeno reagirati.
Aarauch cestitam na deckiću. 🎊💙🎊
Frajla ne vraćam se na posao. Zvala sam i dogovorili smo od doma da ću jos ovaj tj raditi da pozatvaram otvorena pitanja i prenesen i sljedeći tj kreće g.o. Pa komplikacije u rujnu.
Omertašteta što nemogu sliku stavit,dakle odozdo slikao nemres fulat sve da hoces 😁😁😁
Čestitke na decku aarauch! Ostale, nisam popamtila🙈🙈🙈
Ako planiras biti godinu dana na porodiljnom vracas se tek 2021 god, tak da ce ti godisnji iz 2019 propasti ako ti je sta ostalo. Pa iskoristi to ako se vec mozes dogovoriti za datum otvaranja bolovanja
Da pa to i kažem. Sad radim od doma,sljedeći tjedan počinjem g.o. koristiti i onda ide bolovanje kad to sve iskoristim.
Aarauchčestitke na deckicu!!! Fino sada dalje uz terapiju i sve će sjest na svoje mjesto…
Cure koje se pikaju, pitanje, negdje sam čitala da se radi te terapije rodi na carski i da ne možeš dojiti dok se pikas, to istina? Meni je to koma ako je jer bi stvarno htjela roditi prirodnim putem i isto tako dojiti svoje dijete…
Navodno se ne smije uzimati terapija dan kada ideš roditi pa se zato dogovara carski? 😒
Za dojenje 100% nije istina, za carski ne mogu garantirati, ali ne vjerujem…
Cura iz "stare" grupe se pikala, rodila je na carski, ali iz drugih razloga, dosta prije termina. Beba je dugo bila u inkubatoru, pa dojenje nije bas islo, ali se ona mjesecima izdajala i to davala maloj. Sad je rodila drugo, carski je morala zbog male razlike, i drugo djete doji
Hvala Frajla!
Vjerujem da će biti kako mora biti, kako god samo da bebica bude dobro 🥰
Imala sam super iskustvo sa prirodnim porodom i dojenjem, iako znam da je svak trudnoca i porod za sebe, htjela bi još jednom doživjeti to neopisivo iskustvo ❤️
Googa hvala na savjetu 😊
bebaca osjetim tako da cu sacekat jos malo pa ako me nastavi boliti otic cu svakako .. da budem mirna
Sortiraj odgovore
Najstariji