Drage trudnice, neki dan sam otkrila da se uskoro odrzava prvi online skup za trudnice na ovoj stranici: https://lele.hr/online . Pocinje sutra i trajat ce nekih 7-8 dana, svaki dan s novim sadrzajima. Cijena mu je 128 kn i ja cu bas danas uplatiti novac. Nadam se da ce biti zanimljivo i da cu nesta korisno nauciti iz toga.
Sve vas puno pozdravljam!
Mare, 11+3
Iva vjerujem da ti se je teško opustiti i sve ali moraš zbog svoje bebice
Baš lijepe vijesti za tvoju frendicu i što bebica lijepo napreduje
Mala.le.90 … bio to Bog, stablo ili neka peta ziva sila, ne znam vec.. najjaca si 💪 bas si me nasmijala s ovom izjavom. U biti tako i je, dala si jednu pozitivnu kritiku,ne samo Ivi vec svima nama,kad si podjemo nesto umisljati i bacati se u trans. Sve je u glavi na kraju krajeva.
Samojed kad budes znala tocan datum za 4D javi, jer sam skuzila po postu da namjeravas 22. Ili si se vec prijavila?
Maj4 cini mi se da si pitala za upalu desni. Ja s njima i inace imam problema te obavezno koristim zubne paste za desne ,(paradont i sl.). Sad sam imala gadnu upalu i kupila u ljekarni sprej na bazi propolisa i pomoglo mi. Moze se i kaduljom ispirat no ne smijes je gutati.
Iva ja te potpuno razumijem da se bojis. I ja sam imala dva gadna krvarenja do sada te jos uvijek svaki puta sa strahom idem na wc i na svaki pregled. No moramo mislit najbolje. Rizici postoje u svemu. Rizik je i izaci na cestu da nas ne bi udario auto.
Ja bi isto najradije radila do kraja. Mene doktor vodi pod mirovanje no ja zapravo radim od doma, a na posao idem kad trebam na neki sastanak i sl. Tesko mi je to jer inace volim ici među ljude. Svakako ne bi rado otvarala komplikacije jer je max naknada preko hzzo-a nekoliko puta niza od moje place. To mi je grozno i omalovazavanje žena 😥
Slažem se u potpunosti s ovim u vezi omalovažavanja zena s nizom plaćom na komplikacijama. Kao da te kažnjavaju jer moraš na mirovanje. Ja radim uredski posao gdje je istina, sjediš,Nije neki napor ali svi gledaju crno bijelo.nitko ne razmišlja o razini stresa koje možda netko ima, rokovi koji ga stiscu i razni utjecaji… ja ne planiram još dugo raditi, zbog anamneze ali kud sve tud i tih njihovih 4200.. mislim da je usvojen prijedlog zakona da se drugih 6mj dize rodiljna naknada na 5000kn od travnja 2020..
I ja potpisujem ovo omalovažavanje i kažnjavanje žena sa maksimalnim iznosom 4250kn, katastrofa. Ja inaće radim u školi, sad sam na godišnjem. A po povratku se mislim što ću. Bit ću sigurno do početka šk. godine dok budemo pisali planove i programe, kurikul i prepreme za nastavu i fucking školu za život koja to nije. A kad počne nastava ću najvjerojatnije ić na komplikacije, pa u 11 mj. na porodiljni. Možda izguram tjedan dva dok ne nađemo adekvatnu zamjenu. Sama nastava mi nije problem. Razlog je što jedan dan u tjednu radim u bolnici na dječjem odjelu. A drugi razlog je što u sklopu posla osim nastave imam dosta fizičkog rada. A za to bi konstantno trebala pomoć jer ne mogu nosit više 10-20kg ko od šale.
LoSa hvala ti na odgovoru. Odavno vec koristim parodontax pastu i curaprox četkicu po preporuci zubarke, a sad kako smo posebno osjetljive jedan dan mi se tako upale desni sutra dan kao da ništa nije bilo 🙈🤯 nadam se da će beba naslijediti zube od dečka, on sa svoje 33g ima jedan pokvaren zub i to mu se pokvario prije 2 godine, jučer je baš zubarka hvalila kako ima divne i kvalitetne zube, ljubomorna sam 🙈🤪🤪
Čestitam na dobrim pregledima 👏🏻🎉🥰
Kod nas je 36°C topim se 🥵🥵🥵
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Drage trudnice, neki dan sam otkrila da se uskoro odrzava prvi online skup za trudnice na ovoj stranici: https://lele.hr/online . Pocinje sutra i trajat ce nekih 7-8 dana, svaki dan s novim sadrzajima. Cijena mu je 128 kn i ja cu bas danas uplatiti novac. Nadam se da ce biti zanimljivo i da cu nesta korisno nauciti iz toga.
Sve vas puno pozdravljam!
Mare, 11+3
Mare i ja sam naletila na tu objavu jučer na fb. Sad se mislim hoću li se upisati ili ne. Jer idem 10 dana u Dbk u posjet familiji i prijateljima i uopće ne znam hoću li se imat kad s tim bavit. Kolilo sam vidjela materijali će bizi dostupni 3mj. Tako da ne moram nužno svaki dan pratit? Napiši mi pls. više ako znaš. Thnx!
Cure čestitam na pregledima, Valentina na dečkiću!
Sretno svima koje čekaju preglede još danas i naredne dane!
Vrlo ste aktivne, ne stignem više sve pročitat..
Cure da vas pozdravim sve zajedno..😘.. malo sam se maknula da mi se smire misli i osjecaji nakon svega...
I moram pitat Ivu kako je ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Iva ti si konstantno pod stresom, vjerojatno nisi svjesna da ga sama sebi nabijas. Sve smo mi plasljive, pogotovo koje imamo tragicno iskustvo iza sebe, ali moras svoje strahove prepustiti nekome ili necemu u sto vjerujes…bio to Bog, stablo ili neka peta ziva sila, ne znam vec..
Ovako iz dana u dan samo sebi otezavas…probaj svoje misli usmjeriti u nesto drugo, jer bila preplasena ili ne, dogodit ce se sta se mora dogoditi…mi minimalno mozemo utjecati na to…
Nemoj ovo shvatiti kao napad, zelim ti sve najbolje i uvjerena sam da ces trudnocu iznijeti do kraja, samo malo kompliciranijim putem, a takvih je na tisuce bilo..😀💪
I nisu te mrvice u nama tako slabasne da bi nas napustile tek tako, one samo sebi traze prostora iapod naseg srca, i zato nemoj misliti da se nesto lose desava…dapace, desava se nesto prekrasno❤
Bravo Mala.le! To se odnosi na sve nas..
Sortiraj odgovore
Najstariji