ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    07. Kolovoz 2019. 10:41

Ja  vas čitam, ali uživam na GO i nikako da nešto i napišem 😁
    Anna čestitke na vjenčanju i sretno s amnio! Držim fige da sve bude super!

Što se tiče proljeva i magnezija, moguće da je povezano jer je stolica način izlučivanja ako tijelo ima prevelike količine s tim da se to meni desi jedino kad pijem magnezij sa c vitaminom jer mi on djeluje na proljev.
    Sretno svima na pregledima! C1M4 tebi pogotovo sretno sa nalazima!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• thinkpink1
    07. Kolovoz 2019. 10:44

Grizli

Gogaa hvala na savjetu. Jel to dosta samo bakterije u urinu ili bas treba komplet urinokultura. Gin ki naravno na GO do iza 15.8, a kod na urinokulturu cekas 7 dana nalaz jer ga ne rade u domu zdravlja 🙄. Budem se raspital ako ima sta privatno.

Ako ti opca praksa radi, mozes od njih trazit uputnicu za urinokulturu, da ne cekas bzvze...

mala.le.90.
    07. Kolovoz 2019. 10:48

Ja radim urinokulturu svako 20ak dana. U 7t.t. sam otkrila eserihiju (10na7), izljecila je odmah klavocinom, brusnicom i s puno tekucine, ali su me svi upozorili da budem oprezna jer se bestija vraca i da su trudnice posebno osjetljive.
    Ja je nikad dosad nisam imala pa me to tad sokiralo, a dr mi je rekla da uopce ne moram osjecati simptome...
    Tako da vam savjetujem UK sto cesce da budete mirne..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    07. Kolovoz 2019. 11:29

Thinkpink hvala, bas cu ic do opce dr jer mi se ne zeza s time. Nazalost kod nas urinokulturu se ceka 7 dana jer ju se preda u nasem podrucnom labosu pa ju voze u pulu pa tek onda ide obrada i ond apostom salju dr nalaz natrag - citaj srednji vijek situacija. Al bar nek kinsedimenticaju da vaditi

monko
    07. Kolovoz 2019. 11:34

Hej,

do kad planirate raditi?
    Po struci sam socijalna radnica, radim u CZSS. Posao mi nije fizički naporan, ali mi je sve teže sjediti.
    Do kad mislite da je okej da "uredske" mame rade? 

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

Aristea
    07. Kolovoz 2019. 11:38

monko

Hej,

do kad planirate raditi?
    Po struci sam socijalna radnica, radim u CZSS. Posao mi nije fizički naporan, ali mi je sve teže sjediti.

Hej! Po meni nema nekog pravila niti sta je prihvatljivo ili ne. Lako za to kaj ce drugi reci. Ti idi dok ti se ide i dok se osjecas da vise ti bas nije ugodno toliko sjediti. Meni je smetalo sjedenje dost pa sam otisla ..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    07. Kolovoz 2019. 11:39

C1M4 pitala si kak iznenadit dragog sa spolom?
    Cim saznas kaj je...trk u duckas sa baby robicom i kupis nesto za bebu u rozoj ili plavoj. Mislim da u VG u veselom ducanu imas i onih balona s natpisima...pa eto da malo masti das na volju 😉

• valentina
    07. Kolovoz 2019. 11:49

monko

Hej,

do kad planirate raditi?

Ja imam također uredski posao i jos uvijek radim. Plan mi je do kraja trudnoce, naravno ako bude sve u redu i ako se budem i sama dobro osjecala.. Imam tu mogucnost da si mogu rasporedit posao kroz dan pa i od doma raditi jer, nazalost ili na srecu, nemam zamjenu, sama radim u firmi taj posao, zamjenu bih trebala neko vrijeme obucavati, a i meni bi trebalo dugo vremena da se uhodam ponovno u posao ukoliko bi se bas potpuno povukla. Imam svu pomoc i potporu kolega tako da mi zasad i ugodnije biti na poslu nego doma samo razmisljati o svem i svacem.. E sad, da li je to prednost ili nedostatak, ovisi kako gledas🙂 Da nedaj boze moram strogo mirovati naravno da bi u tom slucaju. 

• valentina
    07. Kolovoz 2019. 11:53

Evo da se javim, obavila pregled, sve je ok zasad😊 Bebac raste, mjere odgovaraju tjednima, pokazivao mi rukice, nogice, prstice😍, 100% potvrdio da je decko😁zvali smo i tatu na par min da ga vidi. 
    Tako da, sretna sam i mirnija sada😊
    Sretno i ostalim curama koje jos imaju danas preglede😘

Chappie
    07. Kolovoz 2019. 12:05

Hej curke, ja sam danas radila Nifty i uzv, sve je ok, sad sam 10+5, a beba odgovara 11+6.. 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.