Cure dobro jutro! Pitanje, ja pijem Elevit prenatal od samog početka ali sam čitala da nije dovoljna ta folna ako imaš trombofiliju?
Treba neki vitamin b9 i jači folnu?
Cure koje znaju, šta vi pijete?
Hvala curke 💓
S obzirom na tvoju MTHFR mutaciju, tvoj organizam ima mogucnost razgradnje folne kiseline 70% kao sto sam ti rekla. Ti zbog svoje sigurnosti mozes uzeti aktivni folat, P-5-P i Methyl B12 (mislim da je meni ostala po kutija od svake). U nasim ljekarnama toga nema niti mozes naruciti kod njih. Od prenatala koji sadrze aktivni folat su jedino Novalac i Almagea prenatal.
Gogaa hvala na savjetu. Jel to dosta samo bakterije u urinu ili bas treba komplet urinokultura. Gin ki naravno na GO do iza 15.8, a kod na urinokulturu cekas 7 dana nalaz jer ga ne rade u domu zdravlja 🙄. Budem se raspital ako ima sta privatno.
Malo upadam s jesenskih... nekak sam između, pa i tu znam baciti oko
Urinokultura ti bude brzo ako nema nist, ako ima onda se duze ceka.
Kak su mi objasnili oni to nekak zagriju da se brze razmnoze bestije, pa ak je cisto cisto je, ako nije mora se cekati da vide koliko ce ih narasti (ono sto bude napisano tipa 10 na 5 ili 10 na 3) valjda nekih 7-10 dana.
btw. znate da vam nalazi (oni koji idu doktoru) dođu na egrađani?
Cure dobro jutro! Pitanje, ja pijem Elevit prenatal od samog početka ali sam čitala da nije dovoljna ta folna ako imaš trombofiliju?
Treba neki vitamin b9 i jači folnu?
Cure koje znaju, šta vi pijete?
Hvala curke 💓
S obzirom na tvoju MTHFR mutaciju, tvoj organizam ima mogucnost razgradnje folne kiseline 70% kao sto sam ti rekla. Ti zbog svoje sigurnosti mozes uzeti aktivni folat, P-5-P i Methyl B12 (mislim da je meni ostala po kutija od svake). U nasim ljekarnama toga nema niti mozes naruciti kod njih. Od prenatala koji sadrze aktivni folat su jedino Novalac i Almagea prenatal.
Hvala još jednom... jučer sam tako bila pod dojmom da nisam sve zapamtila... ići ću si kupiti novalac.
Danas dobila prvu pikicu i nije tako strašno, Vidjet ću sutra kada ću si ju sama dati ☺️🤗🤗
Sinoć sanjam da je neka od vas imala krvarenje i loše vijesti, kad sam ustala nisam se sjećala o kome je riječ, ali sam jedva dočekala da stignem ući na forum, da vidim jeste li sve dobro. Ne mogu vjerovati kakve gluposti sanjam, tako sam i za sebe par puta, da se budim u lokvi krvi. Sreća pa je stvarnost ljepša od mojih snova
Curke drago mi je da se trckalica smirila.
Grizli i nisam zapamtila tko jos ko ima problema s mokrenjem, ako postoji ikakav uroinfekt moze se vidjeti iz sedimenta urina, samo mora biti prvi jutarnji urin. Te ukoliko pokaze upalu, napravite urinokulturu s antibiogramom da se ide ciljano s antibiotikom, a to i onako sama znas... urinokultura ako je sterilna je gotova za 2 dana, ukoliko nađu beštije cekaju da ih nasade, promatraju kako rastu i rade antibiogram (gotovo za cca 4 dana).
Anna jel vec imas termin za amnio? Nadam se da je samo lazna uzbuna...
Mikio hvala na katalogu.
Gogaa hvala na savjetu. Jel to dosta samo bakterije u urinu ili bas treba komplet urinokultura. Gin ki naravno na GO do iza 15.8, a kod na urinokulturu cekas 7 dana nalaz jer ga ne rade u domu zdravlja 🙄. Budem se raspital ako ima sta privatno.
Meni kada su samo urin testirali bilo je bakterija pa sam te neke antibiotike pila dnevne što ih ja zovem, prije spavanja u vodu i popijes, malo su pomogle ali se vracala upala i sad sam insitirala na urinokulturi. Tako da to baš zaljecim sad. Ako mozes urinolulturu bilo bi dobro. Do tad caj od brusnice i tako nesto prorodno. Nevezano sad za naše upale
Oprezna sam inace, a i od kad smo imali nemili dogadjaj sa Tinci ne usudim se više nikome napisati da je nesto uredu ili normalno, nekako sve volim savjetivati da se provjeri ako može.
Anna drago mi je sto ces brzo saznati nalaze i svakako se javi kako je prosla i kakvi su rezultati🙏🏻 saljem ti zagrljaje🤗
Daaaa zato sam zapamtila al me bas zanima kakvi budu rezultati, drzim ti palceve i na rukama i na nogama i bit ces mi u mislima dok god se ne javis s lijepim vijestima. 🥰🥰
Danas frendica i ja idemo u nasu novu kucu spakirat neke njene stvari da nam se sve ne spomjesa, cure nek se igraju vani a mi obje uzivamo u ovoj seobi naroda ❤️
Joj bas sam happy zbog tebe Angie.. hehe :) kao da smo se mi vec krenuli seliti tako se osjećam,bas uzbuđeno :) ..tako smo i mi nasli dom iz snova i vise od ocekivanog hihi 😍
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Anna baš mi je žao što su rezultati takvi ali dok ne uradis amnio ništa nije sigurno držim fige da rezultati amnio budu dobri
Cure sretno danas na pregledima
Sortiraj odgovore
Najstariji