Pozdrav cure. Nisam se javljala jedno tjedan dana jer sam imala ludnicu oko vjencanja a svaki put kad bih dosla na forum pokusala bih nadoknaditi stranice ali imam osjecaj da sam bila u sve vecem zaostatku.
Uspjela sam uhvatiti da je jedna od cura pitala za mene. Danas su me zvali. Dosli rezultati niftya. Nizak rizik za down ali visok rizik za trisomiju 16 i sad moram ici na amnio. Evo stvarno ne znam sta da mislim. Lagano gubim nadu.
Vidjela sam sta je bilo sa Tinchi i stvarno nemam rijeci utjehe. Mene nekako drzi ona “sve se desava s razlogom” pa valjda za sve to postoji neki razlog koliko god to mozda cudno ili lose zvucalo.
Nadam se da je sa ostalima sve ok
Joj nafam se da ce sve biti u redu bez obzira na taj nalaz..
evo ni ja se duze nidam javljala ali uvijek skicnem pomalo.kad stignem..vodim ima i novih..super..neka svi pregledu prođu najbolje moguce ..meni je 20og. Sretno☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure bome nikako vas stići danas. Tako sam nikakva popodne bila i sad doduše, ne znam kako bi opisala nije da sam tužna više bez volje za bilo čime 😕😕
Sretno svima sutra 🤞🏻🤞🏻
Anna nadam se da će amnio dati bolji rezultat.
I ja bi htjela osjetiti bebu 🙈 pa sama sebe uplašim pa se tiješim kako smo sve različite i da ću osjetiti. Izludiše me danas hormoni 🤯🤪
Nadam se da će nam svima sutra biti bolji dan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Laku noć vam želim i da se što manje budite 🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pozdrav cure. Nisam se javljala jedno tjedan dana jer sam imala ludnicu oko vjencanja a svaki put kad bih dosla na forum pokusala bih nadoknaditi stranice ali imam osjecaj da sam bila u sve vecem zaostatku.
Uspjela sam uhvatiti da je jedna od cura pitala za mene. Danas su me zvali. Dosli rezultati niftya. Nizak rizik za down ali visok rizik za trisomiju 16 i sad moram ici na amnio. Evo stvarno ne znam sta da mislim. Lagano gubim nadu.
Vidjela sam sta je bilo sa Tinchi i stvarno nemam rijeci utjehe. Mene nekako drzi ona “sve se desava s razlogom” pa valjda za sve to postoji neki razlog koliko god to mozda cudno ili lose zvucalo.
Nadam se da je sa ostalima sve ok
Anna drago mi je da si se javila. Nadam se da će amnio dati bolji rezultat. Citala sam o trisomniji 16 I piše da većinom sa tim poremecajem embrion ne dočeka 2 tromjesecje , a vidim da si ti 14+1 već što bi mogao biti dobar znak. Držim ti fige da bude sve ok!
Lala da i meni se upala samo malo pritajila i evo sad je baš prisutna. Pila sam neodgovarajuce antibiotike, tako da sad cekam malo detaljnije rezultate i odgovarajucu terapiju. Baš boli i na wc sam svako 10 min. 😣😣 sretno curama na pregledima sutra, da nam se javite sa ljepim vijestima.
AnnA Mislile smo na tebe, zato smo te i spomenule. Žao mi je što nisu ljepše vijesti, ali to što je veliki rizik opet ne znači da je to to, nego samo veća šansa. A ne znam kako to ide kod amnio, da li se isto tako dobije rezultat koliki je rizik ili se dobije baš tačno da li beba ima trizomiju. U svakom slučaju, želim ti svu sreću 🙏🙏🙏
Goga I mene boli, ali nije nekoliko dana pa sam mislila da je bolje, ali evo opet. Kako misliš neodgovarajuće? Nisi dobila antibiogram, tačno koji antibiotici djeluju na bakteriju? Meni se smanje bolovi kad utoplim noge, bude mi lakše, ne znam da li tebi to pomaže
Cure, sretno svima sutra 😊
I čestitam na vjenčanju AnnA , vjerujem da ti i nije sad do toga, ali nadajmo se boljim vijestima pa da sve bude kako treba
GogaI mene boli, ali nije nekoliko dana pa sam mislila da je bolje, ali evo opet. Kako misliš neodgovarajuće? Nisi dobila antibiogram, tačno koji antibiotici djeluju na bakteriju? Meni se smanje bolovi kad utoplim noge, bude mi lakše, ne znam da li tebi to pomaže
Cure, sretno svima sutra 😊
Kad se malo utoplim i pijem toplog caja bude mi Bolje ali kratko skroz. Nisam radila urino kulturu nego kad sam prvi put bila u bolnici radi mucnina vidjeli su da ima bakterija i dali mi samo onaj antibiotik 1 prije spavanja što se popije u vodi. Tako 3 puta do sad u zadnjih 2 mjeseca i kako to nije pomoglo, a mene sad baš boli pa sam otisla kod prodicnog dala urin na analizu pa cekam rezultate i antibiotike po antibiogramu.
Anna drago mi je da si se javila. Žao mi je zbog rezultata, ali tih 60% nije 99, 9%, dakle postoji šansa da je sve ok. Držim fige da amnio pokaže da je s bebom sve ok. Amnio je inače 100%točna. Na jednoj od tema pisala je jedna cura da su joj rezultati bili 80% za down pa joj je amnio pokazala da je sve ok.
Mene baš danas probada u prsima i sa iste strane na leđima. Baš čudan osjećaj. Nisam se nervirala i otkucaji su mi ok, al baš me probada pošteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji