ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    06. Kolovoz 2019. 18:37

Stelle123

Lavice ti i ja se stvarno pratimo. I ja sam u ovoj skupini proljevasa ili mekokakasa. Sumnjam da me unistila otopljena Snjeguljica kojoj nisam mogla odolitili je stvarno do Novalca. U svakom slucaju i mala je imala neku virozu, al drugacijeg tipa. Zasad nisam posebno zabrinuta, ne znan cak bi li i stolicu nosila na provjeru, ali budemo pratili kako ce se situacija razvijati.

Zar i ti😭 Srećom na poslu nije bilo zive duše inače sam trckarala svako malo. 
    Moj super truper gin mi je odgovorio na poruku da ako se smiri do sutra da je viroza,ako potraje da se javim na infektologiju. Tješim se da je moje doma prošlo tako brzo i drzim fige da smo obje sutra ko nove!!

Omerta
    06. Kolovoz 2019. 18:38

Pa isto iz krvi, na uputnicu ili privatno. Mislim Heferol, Ferrum Lek i slicni su ipak jaca doza 100mg ili visr) koju ti prepise lijecnik, a ove mini mislim da nije problem i na svoju ruku onako prevencije radi.. To je bas mala kolicina, otprilike koliko bude u vecini prenatala. 

http://breyer.hr/pretrage/sve-pretrage/feritin

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 18:43

Lavica27

thinkpink1

Lavica27

E da i nemam temperaturu. Ništa mi nije osim te boli u trbuhu i proljeva.

Jel si ti iz zg?

Okolica. Zašto?

Zbog davanja uzorka. Ako ne stignes u cetvrtak s obzirom da radis...pitaj dr.da ti odmah na istu uputnicu napise i pretragu za helicobacter pylori iz uzorka stolice s obzirom na tvoje probleme sa zelucem.
    Ovdje si mozes odnijeti uzorke, pa si pogledaj gdje ti je blize po mjestu stanovanja ili posla...
    http://www.stampar.hr/hr/radno-vrijeme-zaprimanje-uzoraka-i-izdavanje-nalaza

• thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 18:46

Curke koje pijete željezo, morate ga piti uz vitamin C, znaci sa limunadom, cedevitom ili tak nekaj...nadam se da su vam to rekli...
    Makar u zadnje vrijeme ginici jako puno propisuju Kendural C, bas iz tog razloga

• Stelle123
    06. Kolovoz 2019. 18:54

Lavice kod mene nesto cudno. Napadne me jednom ili dva puta dnevno zato i mislim da bi mogla biti neka intolerancija. Ako je viroza i nema neke pomoci osim cekat da prodje. Od ovog sigurno necu dehidrirat, al da pazim sto jedem bas i nisam. 

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    06. Kolovoz 2019. 18:59

Stelle meni ko tebi. Jednom ujutro i mozda jos jednom navecer. Nikak nac tu sredinu, il nikako i tesko ili ovo 🤮

Drago mi je da sam vas nasmijala, prvi porod je stvarno bio smijurija i lezanje u sobi sa jos 8 cura....to je bila komedija prava. Svima vam zelim takav porod i oporavak 🤞

Omerta
    06. Kolovoz 2019. 19:03

Da, to je opcepoznato za Fe i Vit C. Ovo moje vec ima u sebi u obliku 100mg sipka..
    http://www.terranovahealth.com/product/terranova-easy-iron-20mg-complex/
    Meni je ponestalo prenatala pa kradem maloj neke vitamine u obliku medeka. Posluzit ce dok ne odem u nabavku. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    06. Kolovoz 2019. 19:16

thinkpink1

Lavica27

thinkpink1

Lavica27

E da i nemam temperaturu. Ništa mi nije osim te boli u trbuhu i proljeva.

Jel si ti iz zg?

Okolica. Zašto?

Zbog davanja uzorka. Ako ne stignes u cetvrtak s obzirom da radis…pitaj dr.da ti odmah na istu uputnicu napise i pretragu za helicobacter pylori iz uzorka stolice s obzirom na tvoje probleme sa zelucem.
    Ovdje si mozes odnijeti uzorke, pa si pogledaj gdje ti je blize po mjestu stanovanja ili posla…
    http://www.stampar.hr/hr/radno-vrijeme-zaprimanje-uzoraka-i-izdavanje-nalaza

Ma nemam problema na poslu,dodjem kasnije, ili radim od doma,Hvala ti puno. 3 puta sam se vec testirala na Helicobacter i ništa...još je to cudno bilo gastroenterolozima jer obično s cirem bude i H.bacteri. sad ću vidjeti stanje do sutra. Ako me noćas ništa nebude frkalo mislim da je to to... popila sam probiotik i sad pijuckam vodu. Hvala ti puno!!

Grizli
    06. Kolovoz 2019. 20:30

Iva draga oprosti mi molim te sad sam te samo zabrinula i ja budala napisem pa tek onda promislim. To mokro pd utrica je zbilja najnormalnija pojava. Meni su znale gacice biti mokre sa svim dnevnim kojeg bi redovito mjenjala sve okolo uloska bi bilo mokro. Ne brini sve je u redu, opusti se. A i cetvrtak ce brzo pa ces vidit malca kako se meskolji po busici. 

sofi09
    06. Kolovoz 2019. 20:42

Ajme bome ste se raspisale a ja sam imala dosta zqostataka pa nisam u toku. Bitno da ste sve dobro😀
    Goga sretan rođendan🎂
    Sretno nam svima sutra na pregledima, ja imam u 9h ujutro i jedva cekam da vidim bebicu😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.