ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    07. Kolovoz 2019. 09:42

Lavice ja sam prestala pit magnezij na par da pa cu bas vidjet hoce mi se pro*ev nastaviti 😔
    Al evo me na brokuli i coko mlijeku, poslije kave nisam trcala na wc....cut ce se. Nadam se da nas je samo na par dana uhvatilo 🙄
    C1M4 ti imas jos neki pregled danas ili sutra ak sam dobro zapamtila?

• AnnA
    07. Kolovoz 2019. 09:42

Ja sam isla kod Podobnika bas zato sto je jedna od vas na forumu napisala da u slucaju loseg niftya amnio rade besplatno. A radje cu ju napraviti privatno nego u bolnici.
    Jos jednom hvala na cestitkama i lijepim zeljama

C1M4
    07. Kolovoz 2019. 09:43

Angie danas, u 13:45 pa sam sad sva uzbudena haha, i skuzila sam da ti i ja nekako uvijek imamo isti dan preglede ili dan razlike😂😋

Gogaa_V
    07. Kolovoz 2019. 09:44

Jutro cure, zelim  vam uspješne preglede  onima  koji idu.🤗❤
    Grizli i lorija  ako vas tako malo boli oko bubrega  pa malo probada u jajniku otidjite uraditi  nalaz  urina,  tako je i meni  počelo nisam imala simptome (nego  usput  kako sam bila u boln. otkriju  blagu  upalu) i sad kako nije ljecena adekvatno  malo se pogorsalo  i došlo  baš do bolne upale. Bolje  spreijeciti  nego  liječiti  ako se može. Lavice drago  mi je da si jutros bolje  i da se simptomi  nisu  pogoršali. 
    Lorija kakvo  je kod tebe  vrijeme,  meni bude kiša uvijek  kao i kod tebe  pa ju  prosljedimo u Hr, kod mene pada od sinoć i evo  c dan tako da kome je vruće  kod nas mislim  da ce vam i kisa  doći  brzo 🙈

Angie1205
    07. Kolovoz 2019. 09:46

Daaaa zato sam zapamtila al me bas zanima kakvi budu rezultati, drzim ti palceve i na rukama i na nogama i bit ces mi u mislima dok god se ne javis s lijepim vijestima. 🥰🥰
    Danas frendica i ja idemo u nasu novu kucu spakirat neke njene stvari da nam se sve ne spomjesa, cure nek se igraju vani a mi obje uzivamo u ovoj seobi naroda ❤️

C1M4
    07. Kolovoz 2019. 09:46

Anna da, cula sam za njih samo dobra iskustva s amnio i tamo mi je nekako najsigurnije😊 u svakom slucajno, znas da si u dobrim rukama😊 a oprosti, ne znam jesi li vec napisala ili ne, jesi li bila na amnio vec ili ides? i kad su te narucili ako ides?

lorija
    07. Kolovoz 2019. 09:47

Neda se Lavica 💪 super sto si danas bolje kao i ostatak ekipe. Pravo vas uhvatilo nesto, mozda je bas do magnezija, tko ce ga vise znati. 
    Evo  i ja sam se najela, bolje receno natukla 😂 sparoga i jaja + cokoladno mlljeko na kraju,bas mi lijepo sjelo 😊 bice sam se pozelila, nisam ih odavno pravila. 

Grizli
    07. Kolovoz 2019. 09:50

Gogaa hvala na savjetu. Jel to dosta samo bakterije u urinu ili bas treba komplet urinokultura. Gin ki naravno na GO do iza 15.8, a kod na urinokulturu cekas 7 dana nalaz jer ga ne rade u domu zdravlja 🙄. Budem se raspital ako ima sta privatno. 

lorija

Goga nema kise samo sparine, danima molim za kisu. 😁 mislim da je nocas sasvim malo palo bolje receno nimalo,bice iz nekog malog oblacica sta je zalutao.
    Bit ce kise, javljaju promjenu. 😀

C1M4

U iduci cetvrtak moram zvati za nalaze, ne mogu docekati uh.. bas sam pricala sa mm-om i kaze on nema veze kako bude bude, nek je i downic mali bitno da je zdravo i s tim se skroz slazem🥰 i dajte mi neke ideje ako ih imate kako da ga iznenadim sa spolom bebe🤔 necu mu dati nalaz da vidi vec bi ga htjela nekako iznenaditi da mu ostane u sjecanju^^

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.