Bok, evo mene s posla pravc u kuhinju. Takva glad me obuzela da sam morala prvo pojest malo da bi mogla kuhati!Goga SR!! (Btw. kak znate kad koja ima rođendan?)
Angie baš sam se nasmijala, bome sigurno ću se ove tvoje priče sjetit. Nez jel mi bolji bolonjez il ugriz…
Vidim da često ponetko spomene neku pretragu za koju ja nikad čula.. Jel to sve kak vas šalju ginći ili bi se ja sama trabala pobrinut za neke? Tipa željezo..
Vidim da je Nova19 spomenula nalaz trombofilije.. To je neka pretraga koju svi rade ili samo ak znaš da imaš neke predispozicije? Ja nisam išla na to. Sad sam se sva uspaničila..
Micika zeljezo se vidi u krvnoj slici.Mislim da si to trebala vaditi na pocetku trudnoce😯
Aha. Čitala sam sad da se to vidi iz vrijednosti hemoglobina. Zato mi dok valjda nije spominjal niš, kad je nalaz je u svemu bil unutar granica. Osim kolesterola, koji mi nije isto ni spomenul btw.
Ma da,vec bi ti on prepisao neke tablete da je nesto snizeno ili povecano.
Sve pretrage se rade kad dode vrijeme..odredn tjedan.Barem ja tako mislim..tako pise i na internetu.
😇
Grizlidrago mi je da nisam jedina koja je izvela karate potez na ginekoloskom stolu 😂
Sad me zvala kolegica s kojom se mjenjamo za kucu i veli bivsem je napricala svasta i da kad dodje ima da glumatam na veliko 🙈
Veli mi da jaucem i kukam da ne mogu vise u stanu, sve te stepenice i bla bla…mada on je pristao i preko slika sto je vidio al naravno da ga zanima i uzivo 😉
Napricala mu kak su se moje cure vec spremile i da se samo njega ceka. Na kraju covjek rekao sa ide probat skemijat da dodje ranije sa ne cekamo petak 😂😂
Dakle tak izgleda kad dve babe uzmu stvari u svoje ruke 🤪
Hihi neka neka 🤞🏼😁😁😁
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
E da i nemam temperaturu. Ništa mi nije osim te boli u trbuhu i proljeva.
Jel si ti iz zg?
Okolica. Zašto?
Joj, sad mi je lakše. Nego da vam velim, sutra uzv i trebamo saznat spol. Tak sam uzbuđena!
Samonezelje nisam išla na tu pretragu do sada, nisam ni znala za to, ali radi ponovljenih spontanih su me poslali i dobro da jesu... ali ne treba se bojati ako te nisu slali, vjerujem da nema potrebe za to 💕
Eleonoré, koje si to kapsule zeljeza uzimala? Jesi provjeravala ikad feritin (zalihe zeljeza)?
Meni ti je samo zeljezo znalo bit uredu, tako negdje oko sredine, a feritin 23, znaci na donjoj granici. Hemoglobin isto. Ove to gore u Danskoj nista ne brine dok god je unutar ref.vrijednosti, ali ja sam odlucila na svoju ruku uzimati Fe i tako vec nekih mj dana po 20-30mg. Inace (gore) preporucuju svim trudnicama od 10tj 27mg Fe dnevno. I to je bas neko koje ne pada tesko na zeludac.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Samonezeljenisam išla na tu pretragu do sada, nisam ni znala za to, ali radi ponovljenih spontanih su me poslali i dobro da jesu… ali ne treba se bojati ako te nisu slali, vjerujem da nema potrebe za to 💕
OK! Vjerujem da je tak i vjerujem giniću, al ono svi idu na neke ekstra pretrage da mi je sve čudno kaj ja niš nejdem. A i inače sam zmotana sva i zaboravna, paa... Tebi držim palce i hrabro sa terapijom!
Lavice ti i ja se stvarno pratimo. I ja sam u ovoj skupini proljevasa ili mekokakasa. Sumnjam da me unistila otopljena Snjeguljica kojoj nisam mogla odolitili je stvarno do Novalca. U svakom slucaju i mala je imala neku virozu, al drugacijeg tipa. Zasad nisam posebno zabrinuta, ne znan cak bi li i stolicu nosila na provjeru, ali budemo pratili kako ce se situacija razvijati.
url=https://lilypie.com]
Eleonoré, koje si to kapsule zeljeza uzimala? Jesi provjeravala ikad feritin (zalihe zeljeza)?
Meni ti je samo zeljezo znalo bit uredu, tako negdje oko sredine, a feritin 23, znaci na donjoj granici. Hemoglobin isto. Ove to gore u Danskoj nista ne brine dok god je unutar ref.vrijednosti, ali ja sam odlucila na svoju ruku uzimati Fe i tako vec nekih mj dana po 20-30mg. Inace (gore) preporucuju svim trudnicama od 10tj 27mg Fe dnevno. I to je bas neko koje ne pada tesko na zeludac.
Uzimala sam Heferol :)
Hmm..ja ne znam dal smijem uzimat nesto na svoju ruku..
Kako se provjerava feritin?
Samonezelje hvala, vjerujem da će biti ok...
U prvoj trudnoci nisam ništa posebno radila, sve po ps-u... mala je zvjer samo takva... nisam ni pomislila da ću jednog dana sve ovo prolaziti da dođemo do drugog djeteta, ali tako je kako je i tako mora biti... ipak imam i 40, vjerujem da i to ima nekakvu ulogu (iako se ne osjećam i ne izgledam tako 😁).
Thinkpink hvala na objašnjenju i detaljima, puno si mj pomogla 💓 sutra idem do medicinske sestre da mi pokaže prvi put kako se to radi ali sada imam dobar uvid u to 🥰
Angie tek sam sada smireno pročitala sve šta ste danas pisale, umirala sam od smijeha od tvog poroda, zakon 😂😂
Grizli hvala još jednom 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji