Samonezelje drzim ti fige da se bebolino fino pokaze hehe 🤞🏼🙂🙂
Iva neboj se, vjerujem da je sve okej. Mene moj tak tresne i namjesti se da me zaboli..ko da me pika u jednom djelu trbuha... Bas je aktivan...
Neznam kak vama točno, al meni je ovaj dan tako tezak, sparan, vruće, uzas...otusirala sam se i osjecam se sto kg laksa...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Slazem se da je danas dan bas neki bljaaaa
Ujutro kako sam bila vani sa curama i mm nisam izlazila (osim do ducana po kutije 🙈) i nabrijala se kako cu spakirat jos nesto kad ono nis od mene. Spakirala baby robicu jer mi je isto dal je u ormaru il kutiji...i umorila se ko da sam krumpir kopala 🙄
Zivcira me to strasno, ja bi svasta a na kraju nemrem nista 👿
Gogga sretan rodendan 🎉🎂
Meni je muz na godisnjem pa smo stalno u nekom muvingu, ne stignem pogledati mobitel 😂 odlucila sam da ne budemo vise isli ovo ljeto na more, nekak me strah posto su me napale sve zive bakterije, a i osjecam se sigurnije kad sam na 20 min od bolnice. Tak da sad provodimo ljeto u zagrebu i bas nam je super 😊
Danas smo se odvazili kupiti plave kapice i jedan plavi kompletic sa medekom u c&a. Mene je malo jos strah, al je rekao muz da ne razmisljam tak pa sam se malo opustila. Malac lupa sve jace i jace pa me ti bas smiruje. Brojim sate do pregleda u cetvrtak 😊
Goga sretan rođendan 🎂🎂🎂
Ja imam pregled sutra u 14h, ne mogu dočekati.
Nadam se da je sve u redu s obzirom na bolove koje imam u donjem dijelu trbuha.
Sad sam se tuširala i sjedila sam u kadi i odjednom me nešto onako tupo zabolilo skroz dolje nisko u trbuhu. Odmah sam se digla i još uvijek osjetim tu bol. Iznuđuje me to, ne mogu se nikako opustiti.
Cure, vama koje osjećate bebice baš jako zavidim, ja nikako da nešto osjetim :( ili ne znam prepoznati.
Hvala cure svima.❤ upala m k. Mi se vratila i cekam rezultate urinokultlture u cet da odem po antibiotike. Boli me stomak, pijem dosta tečnosti, ali baš se osjeti upala. Sreca nemam visoku temeraturu bar jos uvijek osim blage upalne.
P.s baš vas čitam i razmisljam koliko se brinemo, mislimo na bezbroj stvari, nalaza, svega, a gledam neki dokumentarac o Romima, žena 29 godina 7 djece ima i ceka 8 (par mjeseci trudna)., nitko se doktoru niti ima uvjete, u kombiju spavaju svi, rijetko se kupaju, jedu kad šta imaju uglavnom suhu hranu (plus imaju psa ) tako svi spavaju tu, jedu , voze se njih 9 plus jedna beba na putu... zalosno ali svi sretni nasmijani , ni brige ni pameti. A trudnica 8 na putu, gledam i mislim kako? Da mi je njihovu pamet pa se naspavati... bar sad kao trudnica
Sretno svim curama sutra na pregledu da nam se fino javite sa lijepim vijestima!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Goga I meni se vratila upala, zapravo nisam je se ni riješila 😡 Sutra ću predati urin, ali osjećam da me boli stomak i dalje po dnu i sigurno je još tu. Ima li kraja brigama 😦 Baš sam danas sva neka bezveze
Meni iskaču kvrgice kak se maleni okrece a vama? Bas se sad namjestio i ne mrda hahaha...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav cure. Nisam se javljala jedno tjedan dana jer sam imala ludnicu oko vjencanja a svaki put kad bih dosla na forum pokusala bih nadoknaditi stranice ali imam osjecaj da sam bila u sve vecem zaostatku.
Uspjela sam uhvatiti da je jedna od cura pitala za mene. Danas su me zvali. Dosli rezultati niftya. Nizak rizik za down ali visok rizik za trisomiju 16 i sad moram ici na amnio. Evo stvarno ne znam sta da mislim. Lagano gubim nadu.
Vidjela sam sta je bilo sa Tinchi i stvarno nemam rijeci utjehe. Mene nekako drzi ona “sve se desava s razlogom” pa valjda za sve to postoji neki razlog koliko god to mozda cudno ili lose zvucalo.
Nadam se da je sa ostalima sve ok
Jaivanpa tenks! Jedva cekam... ja sam popodne iza 16h.
Ja jos nis ne vidim izvana, al bas se radujem tome pa da se i tatek moze veselit samnom i iskusit malo..
Sortiraj odgovore
Najstariji